![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měl jsem 40 koncert Maxtor pevný disk, který jsem se pokusil o instalaci systému Windows XP s mou novou zakázku postavený compo. Chtěl jsem, že jedno použití, protože pracoval na můj poslední nastavení. dell 2400. to nepodařilo, a tak jsem to vzdal a snažil Western Digital, a že pracoval skvěle.
i nyní, já chtěl jen používat Maxtor, že pro staré dell 2400 trvale. aby bylo primární disk, a nainstalovat xp na tom, aby můj kámoš mohl vzít a mít s ním legrace. tak jsem to v zapojen jako hlavní disk, zapnul comp, a hned jsem dostal dva hlasité pípnutí. dva na krátkou vzdálenost. comp a řekla Primární pohon nebyl nalezen. hit F1 pokračovat nebo F2 pro spuštění instalačního nástroje. i dvojí kontrola zavádění systému a nastavení v systému BIOS, a to je to, co jsem viděl. primární master disk byl nastaven na auto, označené jako neznámé zařízení, DVD mechanika odhlásila ok. I rebooted, mám stejnou chybu, pak stačí stisknout F1 a odebral se do systému Windows XP. to vše se nahraje, a když jsem stiskněte klávesu Enter pro vstup do nastavení a formátování pevného disku, to mi, že nechvalně známé zprávy. Nastavení did ne nález jakýkoliv nepružný disk cesta dosadit dále tvůj počítač. bla bla bla zkontrolovat nastavení konfigurační soubory, nebo spustit nástroj výrobce. Velké ... teď, co mám dělat? Je to i bootovací disk? existuje způsob, jak mohu donutit jej k práci? Nemám žádné volné jednotky. (btw to je pravidelný IDE / ATA disk. není ďábel.) nemám ani disketovou jednotku. nejpodivnější na tom všem bylo následující ... když jsem byl s použitím Dell, měl jsem oba Western Digital a Maxtor nainstalované na tomto počítači. Maxtor byl otrokem. jeden den pane cesta měla chybu, a potřeboval jsem přeinstalovat XP. so i tried reinstalling to na Maxtor, a ono pracoval citlivý pak. Snažím se ji sama, a to tím příšerně. nápady, prosím? : ( Můj systém: Ezechiel
|
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsi zkuste to jako otrok ve vás nový comp, aby překontrolovat, zda je to ještě funguje? Jen si myslel, že to může mít zlomil ... ale možná ne. To je opravdu můj jediný návrh. Zní to jako máš postavený comp, pošlete mi hod. v ostatních stránkách jsme se a já vám dám mou e-mailovou adresu, pošlete mi obrázky. : D |
|
| |||
| |||
| Nechápu, jak by mi pomohl fakt ... i když i zrcadlo můj hlavní vjezd, že otrok, nejsem si jistý, že to bude fungovat. deska Nezdá se, že už ji poznat. já vlastně nevím, proč, protože to dělalo dřív. ale připojením do mého nového compa Nebude to nic řešit. Potřebuji nějaký bios opravit, nebo nějaký software, změny, které mohu při spuštění, aby bylo poznat můj disk Maxtor. a nejsem si jistý, jestli tato oprava existuje. jediný skutečný důvod, proč jsem to pokračování v první řadě proto, že se mi podařilo nainstalovat druhou kopii na Maxtor už dřív. tak jsem si řekl, že mohl použít znovu. ale stejně ... jo .. budu tam teď hlavu a zašleme vám, že PM. do té doby ... pokud je stanovit pro toto, a já jsem našel to, prosím, někdo ... osvítit mne. já bych si přál, aby tuto práci, aniž by mě museli kupovat další pevný disk. to je poslední možnost ... pokud I can't get to fungovalo, vypadá to, že jsem nucen koupit sata disk i dříve, než se očekávalo, a já budu muset brát tato nastavení se zmanipulovat ďábel a degradovat staré Western Digital zpět na pos Dell Mám. to není tak těžké, ale ... já nevím, jestli chci strávit zbytek svého hotovosti na disku právě teď. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jednotka není schopen pracovat v obou počítačích pak to vypadá pravděpodobné, z toho, co jste říkal, že to může být jen umřel.
Myslím, že samjohnson myšlenku zotročení do vašeho nového počítače, nemělo být sloution, ale jen další zkoušky, aby zjistil, zda je disk zemřelého. Chtěl bych zkusit, protože neexistuje žádný jednoduchý bios stanovit, že vím, a to se ukáže, co jedna cesta nebo jiný. Pokud kabely a jumpery jsou všichni v pořádku a není funkční, nebo jsou v Správa disků, pak si myslím, musíte zatnout zuby a souhlasit s nejhorší .... to mohlo být jen to, že pohybující se kolem neudělal nic dobrého Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| využití nízké úrovni formátu software ur harddisk webové stránky do formátu HDD ve výchozím nastavení zkuste jej nainstalovat znovu |
|
| |||
| |||
| Já jsem prostě přijal okolnosti té doby. já ani nebude obtěžovat. protože když je to hodně úsilí, prostě, aby o této šmejd z mrtvých, pak to nemá cenu žádné další úsilí z mé strany. Vím, že na skutečnost, že nezemřel. It was working celou cestu až do doby, než den nebo dva lety, když jsem ho vytáhl ze starých Dell a připojí ho na mé nové pc. tak já vím, je to pořád dobré. je to zřejmě už prostě není bootovací. tak jsem pokousal kulku a objednal jsem si zbrusu nový spankin SATA 160 koncert 7200 ot. / min dnes odpoledne kolem 1pm. mělo by přijít s největší pravděpodobností do středu, nejpozději od roku Internetový obchod není loď víkendy. Budu prostě odsunout Western Digital disk I'm using teď na starý dell, a možná i udržovat i Slave konfigurace používal předtím. dell, že mohou využívat všechny náhradní stránkovacího souboru a místo na pevném disku, může dostat. tak dám plné 80 koncertů na něj a budu používat nové miminko. já bych si to nakonec udělal, ale doufal jsem, že můj současný IDE disky by příliv mě dost dlouho, takže bych mohl ušetřit až na grafickou kartu jako první. vypadá to, aby se obrátil na mě ... škoda .. ale není nic, co můžu udělat. díky za pomoc chlapci. |