![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα ένα Maxtor 40 gig σκληρό δίσκο ότι εγώ προσπάθησα να εγκαταστήσετε τα Windows XP με την νέα παραγγελία μου χτίστηκε compy. Ήθελα να χρησιμοποιήσει το ένα, επειδή εργάστηκε για τελευταία ρύθμιση μου. ένα dell 2400. παρέλειψε, έτσι παράτησα και προσπάθησα ένα δυτικό ψηφιακό και ότι εργάστηκε μεγάλη.
καλά τώρα, θα ήθελα να χρησιμοποιούν μόνο ότι Maxtor για τα παλαιά dell 2400 μόνιμα. καθιστούν την κύρια μονάδα δίσκου, και εγκαταστήστε xp πάνω του έτσι αδερφέ μου θα μπορούσε να λάβει και να διασκεδάσουν με αυτό. γι 'αυτό να συνδεθεί στη μονάδα δίσκου ως πλοίαρχος, τροφοδοτείται μέχρι το comp, και αμέσως πήρα δύο δυνατά ηχητικά σήματα. δύο σύντομες αυτές. και την ΜΥΔ είπε Πρωτοβάθμια οδήγησης δεν βρέθηκε. χτύπησε F1 για να συνεχίσει ή F2 για να τρέξει πρόγραμμα ρύθμισης. Έλεγξα διπλό της ακολουθίας της εκκίνησης, καθώς και η ρύθμιση στο BIOS, και αυτό είναι αυτό που είδα. κύρια μονάδα δίσκου πλοίαρχο ορίστηκε για την αυτόματη, χαρακτηρισμένα ως άγνωστη συσκευή, DVD drive ελεγχθεί ok. i επανεκκίνηση, πήρα το ίδιο λάθος, τότε απλά πατήστε F1 και πήγε στην εγκατάσταση των Windows XP. θα φορτώνονται τα πάντα, και όταν πατήσετε enter για να εισέλθουν στην εγκατάσταση και διαμόρφωση της μονάδας δίσκου, μου έδωσε το κακόφημο μήνυμα. Setup δεν βρίσκω οποιοσδήποτε σκληρός δίσκος οδηγώ εγκατέστησα στον υπολογιστή σας. μπλα μπλα μπλα ελέγξετε την configs εγκατάστασης, ή να τρέξει ένα βοηθητικό πρόγραμμα κατασκευαστή. Μεγάλη ... τώρα τι κάνω; Είναι αυτό το δίσκο, ακόμη και bootable? υπάρχει ένας τρόπος να μπορώ να την αναγκάσει να εργάζονται; Δεν έχω καμία ανταλλακτικά δίσκους. (btw αυτή είναι μια τακτική IDE / ATA drive. δεν SATA.) Δεν έχω μια μονάδα δισκέτας είτε. το πιο περίεργο πράγμα όλων ήταν το εξής ... όταν ήμουν με την Dell, είχα τόσο η Western Digital και η Maxtor εγκατασταθεί στον εν λόγω υπολογιστή. η Maxtor ήταν ο σκλάβος. μία ημέρα δίσκο αφέντη μου είχε ένα λάθος, και εγώ που απαιτούνται για την επανεγκατάσταση XP. έτσι εγώ προσπάθησα να την επανεγκατάσταση στην Maxtor, και λειτούργησε ωραία τότε. Τώρα θα προσπαθήσουμε από μόνη της, και είναι ελλείψει φρικτά. ιδέες παρακαλώ; : ( Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ
|
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έκανε την προσπάθειά σας να λειτουργεί ως σκλάβος στο νέο σας comp στο διπλό έλεγχο για να δούμε αν είναι ακόμη εργασίας; Απλά μια σκέψη ότι μπορεί να έσπασε ... αλλά ίσως δεν είναι. Αυτό είναι πραγματικά μόνο η πρότασή μου. ακούγεται σαν έχεις comp σας κατασκευαστεί, να μου στείλει ένα pm στην άλλη τοποθεσία είμαστε και θα σας δώσει μου e-mail σας για να μου στείλετε φωτογραφίες. : D |
|
| |||
| |||
| Αδυνατώ να καταλάβω πώς αυτό θα με βοηθήσει πραγματικά ... ακόμα και αν θ ειδώλου κύριο δίσκο μου στο εν λόγω σκλάβων, δεν είμαι σίγουρος ότι θα δουλειά. τη μητρική πλακέτα δεν φαίνεται να το αναγνωρίζουν πια. Δεν ξέρω γιατί πραγματικά γιατί το έκανε πριν. αλλά συνδέσετε σε νέα compy μου δεν θα λύσει πραγματικά τίποτα. Χρειάζομαι κάποιο είδος του bios καθορίζουν, ή κάποια αλλαγή λογισμικού που μπορώ να κάνω στην αρχή μέχρι να το αναγνωρίσετε δίσκο Maxtor μου. και δεν είμαι καν σίγουρος αν μια τέτοια fix υφίσταται. ο μόνος πραγματικός λόγος Είμαι επιδίωξη αυτή στην πρώτη θέση είναι διότι κατάφερα να εγκαταστήσετε ένα δεύτερο αντίγραφο για την Maxtor φορά πριν. έτσι σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσετε ξανά. αλλά έτσι κι αλλιώς ... ναι .. Θα πάρω το κεφάλι πάνω από τώρα και εκεί μπορείτε να στείλετε το PM. Εν τω μεταξύ ... αν υπάρχει μια ενημέρωση κώδικα για αυτό, και δεν το έχω βρεθεί, κάποιος ... παρακαλώ διαφωτίσει μου. Θα ήθελα να δούμε το έργο αυτό δεν μου χρειάζεται να αγοράσει άλλο σκληρό δίσκο. ότι είναι έσχατη λύση ... αν δεν μπορώ να πάρω αυτή την δουλειά, φαίνεται πως είμαι υποχρεωμένος να αγοράσει ένα δίσκο SATA νωρίτερα από ό, τι περίμενα, και θα πρέπει να πάρετε αυτό το setup εξέδρας με SATA και θα υποβάθμιζε το παλιό Western Digital πίσω στο pos Dell έχω. ότι δεν είναι τόσο δύσκολο ... αλλά δεν ξέρω αν θέλω να αφιερώσω το υπόλοιπο σε μετρητά μου σε μια κίνηση τώρα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν η μονάδα αδυνατεί να εργαστεί σε δύο υπολογιστές τότε ακούγεται πιθανό, από όσα έχετε πει, ότι μπορεί μόνο να έχει πεθάνει.
Νομίζω ότι η ιδέα samjohnson της slaving σε νέες υπολογιστή σας, δεν ήταν γραφτό να γίνει ένα sloution, αλλά μόνο μια περαιτέρω δοκιμή για να δούμε αν η μονάδα είναι νεκρό. Θα προσπαθήσω ότι, επειδή δεν υπάρχει απλή bios καθορίσει ότι γνωρίζω και αυτό θα αποδειχθεί τα πράγματα ένα ή τον άλλο τρόπο. Αν τα καλώδια και σακάκια είναι όλα εντάξει και αυτό δεν λειτουργεί, ή εμφανίζονται στο Disk Management, τότε πιστεύω ότι θα πρέπει να επιμείνει στις προσπάθειές της και να αποδεχθεί τα χειρότερα .... θα μπορούσε απλώς να είναι ότι κινείται δεν το κάνει γύρω από κάθε καλό Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| χρησιμοποιούν το λογισμικό χαμηλού επιπέδου μορφή της ur ιστοσελίδα σκληρό δίσκο για να διαμορφώσετε το σκληρό δίσκο σε προκαθορισμένη λειτουργία στη συνέχεια, προσπαθήστε να το εγκαταστήσετε ξανά |
|
| |||
| |||
| Έχω γίνει δεκτή μόνο εν τω μεταξύ περιστάσεις. Δεν θα καν τον κόπο. γιατί αν είναι η μεγάλη προσπάθεια απλώς να θέσω αυτό το σαράβαλο από τους νεκρούς, τότε δεν αξίζει καμία μεγαλύτερη προσπάθεια από μέρους μου. Ξέρω για ένα γεγονός ότι δεν έχει πεθάνει. θα δούλευε όλο το δρόμο μέχρι μια ή δύο μέρες πριν, όταν την πήρα από το παλιό Dell και επισυνάπτεται σε νέες pc μου. έτσι ξέρω ότι είναι ακόμα καλές. είναι προφανώς απλά δεν bootable πια. έτσι έχω δαγκώσει τη σφαίρα και μου ανέθεσε την spankin ολοκαίνουργιο SATA 160 GIG 7200 στροφές ανά λεπτό νωρίτερα σήμερα το απόγευμα γύρω 1pm. θα πρέπει να φτάσει κατά πάσα πιθανότητα από την Τετάρτη, το αργότερο από το newegg δεν πλοίο Σαββατοκύριακα. Θα απλά θα υποβάθμιζε το δυτικό ψηφιακό δίσκο Είμαι χρησιμοποιώντας αυτή τη στιγμή στην παλιά Dell, και ίσως να διατηρήσει το i διαμόρφωση σκλάβος χρησιμοποιούσε πριν. ότι η Dell μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα ανταλλακτικά αρχείο σελίδα και χώρο στο σκληρό δίσκο μπορεί να πάρει. γι 'αυτό θα δώσει την πλήρη 80 συναυλίες σε αυτό, και εγώ θα χρησιμοποιήσετε μόνο το νέο μωρό. Θα ήθελα να έχω κάνει αυτό τελικά, αλλά ήλπιζα τρέχουσα IDE δίσκους μου θα μπορούσε να με ρεύμα πάνω από αρκετό καιρό γι 'αυτό θα μπορούσε να σώσει για μια κάρτα οθόνης για πρώτη φορά. μοιάζει με τη διάταξη αυτή αντιστράφηκε για μένα ... .. ντροπή, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω. ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σκληρού δίσκου δεν λειτουργεί, αφού εγκατασταθεί εκ νέου | samkenwick | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 28 Μαΐου 2009 18:33 |
| Unmountable τόμος εκκίνησης, Hard Disk Δεν βρέθηκε, έχω Windows Repair Disk | ve0804 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 14 Μαΐου 2009 14:42 |
| Εγκατεστημένοι SATA δίσκο σε υπολογιστή ....... | l3ights | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 27 Δεκ. 2008 16:44 |
| Σκληρός δίσκος θερμοκρασία | Axegrinder | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 17 Νοε 2007 11:23 |
| Σκληρός δίσκος και σε δίσκο serise; | Curly_tom | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 12 Ιουν 2007 10:40 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |