![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja je 40 koncert hard disk maxtor da sam pokušao Instalacija Windows XP na sa moj novi prilagođeni izgrađen compy. ja sam htjela iskoristiti da se zato to izrađen na temelju moj zadnji postava. Dell 2400. nije uspjela, tako da sam odustao i pokušao Western Digital i taj izrađen velik.
dobro sad, ja ištanje to pravedan iskoristiti taj maxtor za stare dolina 2400 trajno. čine to primarni disk, i instalirati xp na njega tako da je moj braco može uzmi ga i zabavite se s njom. na taj način ja je čep in kao glavni pogon, pogon se comp, i ja odmah dobili dvije glasno beeps. dva kratka sam sebe. i comp rekao Primarni pogon nije pronađen. hit F1 za nastavak ili F2 za pokretanje Setup Utility. ja dvostruko provjerava dizanja i postava u bios, i to je ono što sam vidio. primarni master disk je bio postavljen na auto, označen kao Nepoznat Sprava, dvd voziti checked out ok. ja ponovno podizanje sustava, je dobio jednak greška, onda samo kliknite na F1 i ode u Windows XP postava. opterećen je sve gore, i našto ja pogodak ulaziti ući u setup i format disk, dali mi da zloglasnom poruku. Postava je ne nađi prema bilo koji tvrdi disk Pogoni Installer na tvoj računalo. blah blah blah provjeriti postava konfiguracijski, ili pokrenuti uslužni program proizvođača. Super ... sad što da učinim? je ovaj disk još bootable? postoji način ja mogu prisiliti ga na posao? ja dont 'imati bilo koji rezervni diskovi. (btw ovo je regularna IDE / ATA disk. nije antikrist.) ja dont imati koji tromo visi voziti oba. strangest stvar od svih je sljedeće ... kad sam bio koristeći dell, ja je i Western Digital i Maxtor instaliran na tom računalu. Maxtor je bio rob. jedan dan moj gospodar voziti imao grešku, a trebao sam reinstalirati XP. na taj način ja pokušao to reinstalirati na maxtor, i Internet izrađen prekid zatim. Sada ću probati po sebi, a to je nedostatak užasno. ideje molim? : ( My System: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Hej, jeste li ga probati trčanje kao rob u ste novi comp na dvostruko provjeriti da li to još radi? Dovoljno je mislio da je svibanj imati razbio ... ali možda i ne. To je zaista moj jedini prijedlog. zvuči kao da je dobio tvoj comp izgrađen, pošaljite mi pm na drugim stranicama smo u i ja ću vam dati moju e-mail adresu to poslati mi slike. : D |
|
| |||
| |||
| ja ne vidim kako bi to stvarno pomoć mene ... čak i ako ja mirror moj glavni pogon na taj rob, nisam siguran da će raditi. matična ploča ne čini da ga prepoznati više. ja stvarno ne znam zašto, jer je to tako prije. ali priključivanja na moj novi compy ne stvarno neće riješiti ništa. ja potreba nekakav bios popravak, ili neka vrsta softvera promjena koje ja mogu učiniti na start up to izraditi Internet moj prepoznati maxtor disk. i Im 'ne ravan siguran ako takav postoji škripac. jedini pravi razlog Ja sam slijedila ovaj na prvom mjestu je jer sam uspio instalirati na drugom primjerku maxtor jednom prije. na taj način Sam mislio JA mogao ponovno koristiti. ali anyway ... yeah .. ja ću glavu tamo sada i vi poslati taj sati. U međuvremenu ... ako ima škripac za ovaj, i nisam ga pronašao, netko ... molim da me prosvijetliti. Htjela bih vidjeti taj posao, bez da mi je kupiti drugi hard disk. That's last resort ... ako ja ne mogu dobiti ovaj to funkcionirati, izgleda da sam prisiljen kupiti SATA disk prije nego što sam očekivala, a ja ću imati da biste dobili ovaj rig setup sa SATA i otpraviti starom Western Digital natrag na POS Dell imam. da nije tako teško ... ali ja ne znam da li želim provesti ostatak moje gotovine na pogon upravo sada. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako se pogon ne rade na oba računala onda to zvuči vjerojatno, od onog što ste je rekao, da se samo svibanj imati je umro.
Mislim da samjohnson ideja da slaving na novo računalo, nije značilo biti sloution, ali samo daljnja test da vidi ako je preminuli pogon. Ja bih to probati, jer ne postoji jednostavan bios popraviti da ja znam i to će dokazati stvari jedan način ili drugi. Ako kabliranje i kratkospojnika su svi ok, i to ne funkcionira, ili se pojavljuju u Disk Management, onda mislim da morate gristi metak i prihvatiti najgori .... to samo može biti da to kretanje nije to bilo dobro My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| korištenje softvera niska razina ur harddisk web format za formatiranje HDD u zadani način tada probati za uvesti to opet |
|
| |||
| |||
| Ja jednostavno sam prihvatio okolnosti međuvremenu. ja neće ni gnjaviti. jer ako je to da je mnogo napora jednostavno podići ovaj komad junk od mrtvih, onda to ne vrijedi više truda na moj dio. ja znam za činjenicu da nije umro. to je radio sve do dan-dva prije, kada sam ga uzeo iz starog Dell i pričvršćeni za moj novi pc. na taj način ja znati svoj 'pa ipak dobar. to je samo naoko nije bootable anymore. pa sam ugriza metak i ja naručio potpuno novu spankin SATA 160 koncert 7200 rpm ranije popodne oko 1. Internet bi trebao stići najvjerojatnije do srijede najkasnije od newegg ne brod vikendom. Ja jednostavno ću otpraviti Western Digital voziti Ja sam koristeći upravo sada na starim Dell, a možda i održavati i slave konfiguracija je koristio prije. taj dell mogu koristiti sve rezervne stranica varalica i hard disk prostor to može dobiti. pa ću dati punu 80 nastupa na njega, i samo ću koristiti novu bebu. ja bi ste učinili s vremenom, ali sam se nadao moje trenutne IDE diskove bi me plima na dovoljno dugo tako da sam mogao spasiti se za grafičku karticu najprije. izgleda da je bio obrnut red na mene ... sramota .. ali se ništa ne mogu učiniti. hvala za jedan dan pomoć momački. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Hard disk ne radi nakon što je ponovno instalirana | samkenwick | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 28. svibanj 2009 18:33 |
| Unmountable Boot Volume, No Hard Disk Pronađeno sam Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 14. svibanj 2009 14:42 |
| Instalirani SATA disk u računalo ....... | l3ights | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 27. prosinac 2008 16:44 |
| Hard Disk temperatura | Axegrinder | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 17. studeni 2007 11:23 |
| Hard disk i disk u serise? | Curly_tom | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 12. lipnja 2007 10:40 |
| Thread Tools | |
| |