![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Volt egy 40 gig Maxtor merevlemez, hogy próbáltam telepíteni a Windows XP az én új egyéni épült compy. Szerettem volna használni, hogy az egyik azért, mert dolgozott, az utolsó beállítás. a Dell 2400. ez nem sikerült, úgyhogy feladtam, és megpróbáltam a Western Digital és a munkás nagy.
Nos, én akartam, hogy csak használni, hogy a régi Maxtor dell 2400 folyamatosan. teszik az elsődleges meghajtóba, és telepíteni xp rajta így az én tesó kerülhet, és szórakozni vele. tehát én csatlakozik rá, mint a master-meghajtó, bekapcsoltam a comp, és rögtön kaptam két hangosan sípol. két rövid is. és a comp mondta Elsődleges meghajtó nem található. hit F1 vagy F2, hogy továbbra is a telepítést segédprogramot. Én kétszer ellenőrizték a boot sorrendet, és a beállítás a BIOS-ban, és ez az, amit láttam. elsődleges master meghajtó beállítása automatikus, néven Ismeretlen eszköz, DVD-meghajtó kivették ok. ÉN újra, megvan ugyanaz a hiba, akkor csak hit F1 és bement a Windows XP telepítő. it betöltött mindent, és amikor ütöttem be való belépéshez a telepítő formázza a meghajtót, azt kaptam, hogy a hírhedt üzenetet. Beállít nem talál akármi merevlemez vezet beiktatott-ra számítógép. bla-bla-bla ellenőrzi a telepítési konfigurációk, vagy futtassa a gyártó segédprogramot. Nagy ... most mit tegyek? ez a lemez is bootolható? van-e mód arra, hogy erő, hogy működjön? Nincs semmilyen tartalék meghajtókat. (btw ez egy szabályos IDE / ATA meghajtó. nem SATA.) i nincs floppy meghajtó sem. a legfurcsább dolog az összes a következő volt ... mikor voltam használ a Dell, én mind a Western Digital és a Maxtor telepített a számítógépre. a Maxtor volt a rabszolga. Egy nap a gazdám hajt volt egy hiba, és én kellett újratelepíteni XP. Így próbáltam újratelepíteni azt a Maxtor, és ez működött akkor. most én megpróbál ez önmagában, és ez nem rettenetesen. ötletek please? : ( My System: Ezékiel
|
|
| |||
| |||
| Hé, te futtassa azt rabszolga, ha új kötelező a kettős nézze meg, ha még működik? Csak egy gondolat, hogy esetleg tört ... de talán nem. Ez tényleg csak az én javaslatom. úgy hangzik, mintha ott a kötelező épült, küldjön nekem egy óra a másik oldalon vagyunk, és én adok neked az én e-mail címét, hogy küldjenek képeket. : D - |
|
| |||
| |||
| Nem látom, hogy ez segítene nekem tényleg ... akkor is, ha én tükröződik a fő hajt rá, hogy a rabszolga, nem vagyok benne biztos, hogy jó lesz. az alaplap úgy tűnik, nem ismeri fel többé. Nem igazán tudom, miért, mert ezt tette korábban. dugulás, de azt az új compy nem igazán oldja meg semmit. szükségem van egyfajta bios javítás, vagy valami olyan változás, hogy a szoftver meg tudom csinálni elindításkor tenni ismeri az én Maxtor hajt. és én nem is vagyok biztos abban, hogy egy ilyen fix létezik. az egyetlen igazi ok vagyok folytatni ezt az első helyen van, mert nekem sikerült telepíteni egy második példányt a Maxtor egyszer korábban. tehát azt hittem, használhatod újra. de amúgy ... igen .. Majd fej fölött ott van, és elküldjük Önnek, hogy a PM. Az időközben ... ha van egy erősít részére ez, és én nem találtam meg, valaki ... kérem felvilágosít engem. Szeretném látni ezt a munkát nem nekem kelljen vásárolni egy másik merevlemezre. ez az utolsó lehetőség ... ha én nem tud kap ez-hoz dolgozik, úgy néz ki, kénytelen vagyok venni egy SATA meghajtó korábban, mint vártam, és én már ki ezt az rig beállítás SATA és száműz a régi Western Digital vissza a pos Dell nekem van. ez nem olyan nehéz ... de én nem tudom, ha én akarom tölteni a hátralévő cash-én a meghajtón most. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha a meghajtó nem működik mindkét PC-k, akkor valószínűleg úgy hangzik, mint amit már említettem, hogy ez esetleg csak meghalt.
Azt hiszem, samjohnson azon gondolatát slaving, hogy új PC, nem volt célja, hogy egy sloution, csak egy újabb vizsgálatot, hogy lássa, a meghajtó elhunyt. Azt meg, hogy mivel nincs egyszerű bios javítás tudok róla, és ez bizonyul majd a dolgok így vagy úgy a másik. Ha a kábelezés és minden rendben van jumper, és nem működik, vagy megjelenik a Lemezkezelés eszközben, akkor azt hiszem meg kell harapni a golyó és elfogadja a legrosszabb .... lehetett csak adni, hogy a mozgó köré nem tett meg, hogy semmi jóra My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| használja az alacsony formátumú szoftver a merevlemez ur weboldal formázni a HDD az alapértelmezett mód majd próbálja meg újra telepíti azt |
|
| |||
| |||
| Én egyszerűen csak elfogadta a körülmények időközben. Én még csak nem is zavar. mert ha az a sok erőfeszítés egyszerűen az, hogy vesse fel ezt a darabot a "junk a halottak közül, akkor nem éri meg többé erőfeszítést a részemről. tudom a tényt, hogy nem halt meg. mûködött egészen addig, amíg egy-két nappal ezelőtt, amikor kivette a szakadék a régi és a csatolt, hogy az új pc. tehát én tudom, hogy még mindig jó. ez látszólag csak nem indítható többé. így én már megharapta a golyó és én elrendelte egy teljesen új, sata 160 Spankin koncert 7200 ford. / perc korábban délután 1 körül. meg kell érkeznie a legvalószínűbb által legkésőbb szerda óta newegg nem hajó hétvégén. Én egyszerűen csak eltávolít a Western Digital hajt I'm using most a régi Dell, és talán fenntartja a rabszolga konfiguráció voltam használ előtt. dell is, hogy minden, az oldalon fájlt, és a tartalék merevlemez-területet, hogy kaphat. így fogom megadni a teljes 80 koncertet adott volna, én csak használni az új gyereket. Én is csináltam ezt végül, de reméltem, a mostani IDE-meghajtók is dagály nekem elég hosszú így menthet fel a videokártya először. úgy néz ki, mint az, hogy megfordult rajtam ... szégyen .. de semmi nem tehetek. kösz a segítséget srácok. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Merevlemez nem működik, miután újra telepíteni | samkenwick | Drives & Removable Media | 1 | 28. május 2009 18:33 |
| Unmountable Boot kötet, No merevlemezen található, még a Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | 14. május 2009 14:42 |
| Telepített SATA meghajtót a számítógép ....... | l3ights | Drives & Removable Media | 2 | 27. december 2008 16:44 |
| Merevlemez hőmérséklet | Axegrinder | Drives & Removable Media | 3 | 17. november 2007 11:23 |
| Merevlemez és a merevlemez serise? | Curly_tom | Drives & Removable Media | 3 | 12. június 2007 10:40 |
| Téma eszközök | |
| |