פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

אין דיסק קשיח מותקן במחשב שלי TT

Reply

שרשרת כלים
Old 4 ינואר 2008, 20:09
קבוצת תורמים

Default אין דיסק קשיח מותקן במחשב שלי TT

היה לי כונן Maxtor 40 Gig קשה כי ניסיתי להתקין את Windows XP על מנהג חדש שלי בנוי compy. אני רוצה להשתמש כי אחד כי זה עבד על ההתקנה האחרונה שלי. Dell 2400. זה נכשל, אז ויתרתי ניסה Western Digital וזה עבד נהדר.

גם עכשיו, רק רציתי להשתמש Maxtor עבור Dell הישנה 2400 לצמיתות. להפוך אותו הכונן העיקרי, ולהתקין XP על זה אז אחי שלי יכול לקחת אותו ולעשות חיים עם זה.

כל כך התחברתי אותו ככונן הראשי, מופעל על comp, ומיד קיבלתי שני צפצופים רם. שני אלה קצר. ואת comp אמר הכונן העיקרי לא נמצא. להמשיך להכות F1 או F2 כדי להפעיל את כלי ההתקנה.

אני פעמיים בדק את רצף האתחול, לבין הגדרת ב-BIOS, וזה מה שראיתי. כונן המאסטר הראשי היה מוגדר אוטומטית, שכותרתו כהתקן לא ידוע, כונן DVD בדק אישור.

אני rebooted, קיבל את אותה שגיאה, ולאחר מכן פשוט להכות F1 ונכנס ההתקנה של Windows XP. הוא טעון את הכל, וכשאני על Enter כדי להזין את ההתקנה לאתחל את הכונן, זה נתן לי את ההודעה הידועה לשמצה. ההתקנה לא מצאתי שום דיסק קשיח כונני מותקן במחשב שלך. בלה בלה בלה configs לבדוק את ההתקנה, או להפעיל כלי היצרן.

נהדר ... עכשיו מה אני עושה? זה אפילו דיסק אתחול? יש דרך שאני יכול להכריח אותו לעבוד? אין לי כל הכוננים הפנוי. (BTW זה IDE רגיל / כונן ATA. SATA לא.) אין לי כונן תקליטונים או.

הדבר המוזר מכולם היה הבא ... כשהייתי באמצעות Dell, היו לי שני הדיגיטלי המערבי ואת Maxtor מותקן במחשב זה. Maxtor היה עבדים. יום אחד הכונן הראשי שלי היה שגיאה, ואני צריכה להתקין מחדש את XP. אז ניסיתי להתקין מחדש את זה על Maxtor, וזה עבד מצוין אז. עכשיו אני מנסה את זה על עצמו, ואת זה אי להחריד.

רעיונות בבקשה? : (

המערכת שלי: יחזקאל

מעבד (ים):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
לוח האם:
MSI P-35 ניאו Combo שבבים
זיכרון RAM:
2 gigs G. מיומנות DDR2 800mhz
כרטיס מסך (S):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
כרטיס קול:
Creative 7.1 soundcard
Hard Drive (s):
חלטורה 160 Western Digital כונן SATA
כונן אופטי (S):
ASUS 16x DVD-RW Combo כונן CD
Case / PSU:
CoolerMaster מקרה, ANTEC Earthwatts 500w
Cooling:
בפיקסלים 3x המניה 120mm אוהדים, מניה 1 מעריץ CPU
רשת / אינטרנט:
Brighthouse כבל 1MB / S
צג (S):
22 אינטש widescreen Samsung
מערכת הפעלה (S):
Windows XP Pro SP2
Old 4 ינואר 2008, 21:22
חבר קבוצת

היי, האם אתה מנסה להריץ אותה כמו עבדים לך חינמון חדש להכפיל לבדוק אם זה גם עובד? רק מחשבה כי ייתכן שבר ... אבל אולי לא. זה באמת רק הצעה שלי.

נשמע לך comp נבנה שלך, לשלוח לי PM באתר אחרים אנחנו ואני אתן לך כתובת מייל שלי לשלוח לי את התמונות. : D
Old 4 ינואר 2008, 21:31
קבוצת תורמים

אני לא מבין איך זה יעזור לי באמת ... גם אם אני שיקוף הכונן הראשי שלי על עבדים זה, אני לא בטוח שזה יעבוד. לוח האם לא נראה להכיר אותו יותר. אני לא ממש יודע למה, כי זה לא כל כך לפני. אבל חיבור זה לתוך compy החדש שלי לא באמת פותרת דבר.

אני צריך איזה תקן ה-BIOS, או איזה שינוי תוכנה שאני יכול לעשות בהתחלה עד להפוך אותו מזהה כונן Maxtor שלי. ואני אפילו לא בטוח אם קיים כזה לתקן.

הסיבה היחידה האמיתית אני רודף הזה מלכתחילה היא כי הצלחתי להתקין עותק נוסף על Maxtor פעם לפני. אז חשבתי שאני יכול להשתמש בה שוב.

אבל בכל זאת ... כן .. אני שם את הראש עכשיו לשלוח לך PM.

בינתיים ... אם יש לתקן את זה, ואני לא מצאתי אותו, מישהו ... בבקשה להאיר את עיני. הייתי רוצה לראות את העבודה הזאת בלי שאצטרך לקנות עוד כונן קשיח.

זה המוצא האחרון ...

אם אני לא יכול לקבל את זה לעבודה, זה נראה כמו אני נאלץ לקנות כונן SATA מוקדם יותר ממה שציפיתי, ואני אצטרך להשיג התקנה זו העגלה עם SATA ו relegate הישן Western Digital חזרה Dell POS יש לי.

זה לא כל כך קשה ... אבל אני לא יודע אם אני רוצה לבלות את שארית המזומנים שלי בכונן עכשיו.
Old 5 ינואר 2008, 04:35
קבוצת תורמים

אם הכונן לא מצליח לעבוד בשני מחשבים אז זה נשמע סביר, ממה שאמרת, כי זה עלול פשוט מתו.

אני חושב הרעיון samjohnson של slaving אותו המחשב החדש שלך, לא אמורה להיות sloution, אבל רק בדיקה נוספת כדי לראות אם הכונן המנוח. הייתי מנסה את זה, כי אין פשוט לתקן BIOS שאני מכיר וזה יהיה להוכיח דברים בדרך זו או אחרת.

אם הכבלים ואת הסוודרים הם כל אישור וזה לא פונקציה, או להופיע ניהול דיסקים, אז אני חושב שאתה צריך לנשוך את הכדור ולקבל את הגרוע ביותר .... זה יכול פשוט להיות כי זה נע סביב לא עשה את זה כל טוב

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5 ינואר 2008, 05:03
קבוצת מגורש

להשתמש בתוכנה בפורמט רמה נמוכה של אתר ur harddisk כדי לעצב את מצב ברירת המחדל ב-HDD

ואז לנסות להתקין אותו שוב
Old 5 ינואר 2008, 17:11
קבוצת תורמים

אני פשוט קיבל את הנסיבות בינתיים. אני אפילו לא טורח. כי אם זה כל כך הרבה מאמץ פשוט להעלות את זה חתיכת זבל מן המתים, אז זה לא שווה כל מאמץ יותר על החלק שלי.

אני יודעת בוודאות שזה לא מת. זה היה עובד כל הדרך עד יום או יומיים לפני כאשר הוצאתי את הכסף של Dell הישן זה קשור למחשב החדש שלי. אז אני יודע שזה עדיין טוב. זה כנראה פשוט לא bootable יותר.

אז אני כבר נשך את הכדור הזמנתי Spankin מותג חדש SATA 160 חלטורה 7,200 סל"ד מוקדם יותר אחר הצהריים סביב 1. היא אמורה להגיע ביום רביעי כנראה לכל המאוחר מאז newegg לא הספינה בסופי שבוע.

אני פשוט relegate המערבי דיגיטלית כונן אני משתמש עכשיו כדי Dell הישן, ואולי לשמור על תצורה אני שפחה היה לפני השימוש. כי Dell תוכל להשתמש בכל קובץ דף חילוף הדיסק הקשיח זה יכול להגיע. אז אני אתן את מלוא 80 הופעות על זה, ואני פשוט להשתמש תינוק חדש.

שהייתי עושה את זה בסופו של דבר, אבל קיוויתי כונני IDE הנוכחי שלי יכול הגאות אותי מספיק זמן כדי שאוכל לחסוך עבור כרטיס הוידאו הראשון. זה נראה כמו סדר התהפכה לי ב ...

חבל .. אבל אין שום דבר שאני יכול לעשות.

תודה על הבחורים לעזור.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
הכונן הקשיח אינו פועל לאחר מחדש מותקן samkenwick כוננים & נשלפת 1 -28 במאי 2009 18:33
Unmountable האתחול, לא נמצאו דיסקים קשיחים, יש לי דיסק של Windows לתיקון ve0804 כוננים & נשלפת 6 14th מאי 2009 14:42
כונן SATA מותקן לתוך המחשב ....... l3ights כוננים & נשלפת 2 -27 דצמבר 2008 16:44
דיסקים קשיחים טמפרטורה Axegrinder כוננים & נשלפת 3 -17 נובמבר 2007 11:23
דיסק קשיח או כונן דיסק serise? Curly_tom כוננים & נשלפת 3 12th יוני 2007 10:40
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.