mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Nr kietajame diske įdiegti į savo kompiuterį TT

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 4, 2008, 20:09
Donorų grupės

turėjau 40 koncertą MAXTOR kietajame diske, kad aš bandžiau įdiegti Windows XP su mano naujomis Custom Built compy. Norėjau naudotis, kad vienas, nes dirbo paskutinio mano setup. Dell 2400. jai nepavyko, todėl aš atsisakė ir bandė Western Digital ir dirbo puikiai.

ir dabar, aš norėjau tiesiog naudoti šią MAXTOR už seną Dell 2.400 nuolat. kad jis pagrindinis diską ir įdiegti XP jis taip mano bro galėtų imtis, ir smagiai su ja.

todėl aš jį prijungti kaip kapitonas vairuoti, varomi iki NPI, ir tuoj pat gavau du garsiai pypsi. dvi trumpos. ir NPI sakė Pradinis diskas nerastas. paspauskite F1, kad tęsti, arba F2, kad paleisti setup įrankį.

Aš dukart patikrintas krovimosi tvarką, ir į BIOS Setup, ir tai, ką aš pamačiau. pagrindinis pagrindinis vairuoti buvo nustatyta auto, pažymėtas kaip "Nežinoma įrenginys, DVD patikrinome Gerai.

i perleist, gavau tą pačią klaidą, tada tiesiog paspauskite F1 ir nuvyko į Windows XP. jo pakrauti viską aukštyn, ir kai aš paspauskite ENTER, kad įeiti į įdiegimo ir formato diske, ji davė man, kad liūdnai žinutę. Installer didn't find any hard disk drives įdiegtas jūsų kompiuteryje. blah blah blah patikrinkite nustatymus configs arba paleisti gamintojas naudingumas.

Didžiosios dabar ... Ką daryti? tai disko net startinis? Ar yra taip, kaip man gali priversti jį dirbti? Aš neturiu jokių papildomų diskų. (beje tai reguliariai IDE / ATA drive. ne SATA.) Aš neturiu diskelių arba.

Keisčiausias dalykas viskas buvo taip ... kai aš naudoju Dell, turėjau tiek Vakarų, tiek skaitmeninio, tiek MAXTOR įdiegta šio kompiuterio. MAXTOR buvo vergas. vieną dieną mano ponas vairuoti buvo klaida, ir man reikia įdiegti XP. tai aš bandžiau iš naujo jį MAXTOR, ir ji kuo puikiausiai ten. dabar bandau jį pati, ir tai jei siaubingai.

Prašome idėjų? : (

Mano sistema: Ezekiel

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Pagrindinė plokštė:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM atmintis:
2 koncertai G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (-ai):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Garso plokštė:
Creative 7,1 soundcard
Kietasis diskas (-ai):
160 koncertą Western Digital SATA
Optical Drive (s):
ASUS DVD 16x CD-RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster atveju, Antec Earthwatts 500W
Aušinimas:
3x akcijų 120mm ventiliatoriai, 1 išteklių procesoriaus ventiliatorius
Tinklas / Internetas:
Brighthouse Kabelinė 1Mb / s
Monitorius (-ai):
22 colių "Samsung" widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Pro SP2
Old Sausis 4, 2008, 21:22
Narys

Ei, jūs pabandykite jį kaip vergas Jūs naujas KOMP dvigubai patikrinti, ar jis dar veikia? Tiesiog maniau, kad jis gali turėti įveikė ... o gal ir ne. Tai tikrai tik mano pasiūlymas.

Sounds like you got your comp pastatytas, siųskite man į kitą svetainę mes ir duosiu jums mano e-pašto adresą, siųskite man nuotraukas val. : D
Old Sausis 4, 2008, 21:31
Donorų grupės

Negaliu suprasti, kaip, kad padėtų man tikrai ... net jei aš atspindi mano pagrindinis diskas į šį vergas, aš nesu tikras, kad pavyks. plokštės neatrodo pripažinti it anymore. I don't really know why, nes ji tai darė anksčiau. bet įkišant jį į savo naują compy nebus tikrai nieko spręsti.

Man reikia kai BIOS nustatyti, ar kai kurios programinės įrangos pakeitimas, kad galiu daryti ne Rūšiuoti natūra pradėti, kad jis pripažįsta savo MAXTOR vairuoti. ir aš net nėra tikras, ar toks pakeitimas yra.

Vienintelė reali priežastis I'm vykdo šio pirma yra todėl, kad man pavyko įdiegti antrą kopiją MAXTOR vieną kartą. tad manau, kad galėčiau jį naudoti dar kartą.

bet vistiek ... Yeah .. aš galvą ten dabar ir siunčia Jums, kad MM.

kol kas ... jei yra už šį pakeitimą, ir man nepavyko rasti to, kas nors ... Prašau apšviesti mane. Norėčiau, kad šis darbas be manęs atsižvelgdamas nusipirkti kitą kietąjį diską.

tai blogiausiu atveju ...

jei aš negaliu gauti šį darbą, atrodo, kad esu priverstas pirkti SATA diską anksčiau nei tikėjausi, ir aš turiu gauti šią platformą setup su SATA ir pažeminti senas Western Digital Atgal į amp Dell Turiu.

kad ne taip sunku ... bet aš nežinau, ar noriu praleisti savo pinigų likutis diske dabar.
Old 5 sausis 2008, 04:35
Donorų grupės

Jei diskas nepateikia dirbti tiek kompiuteriuose tada atrodo tikėtinas, nuo to, ką jūs pasakė, kad ji gali tiesiog mirė.

Manau samjohnson idėją Stebėjimo jį į savo naują kompiuterį, nebuvo skirta būti sloution, o tik papildomi bandymai siekiant patikrinti, ar diske yra miręs. Norėčiau išbandyti, kad, kadangi nėra paprasta BIOS nustatyti, kad aš žinau ir tai įrodo, kas vienaip ar kitaip kitų.

Jei laidai ir džemperiai visi yra gerai ir jis neveikia, arba atsiranda Disk Management, tada manau, kad jūs turite BITĖ kulka ir sutikti su blogiausiu .... tai gali būti tiesiog, kad juda aplink nebuvo daryti bet gera

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5 sausis 2008, 05:03
Banned Group

naudoti žemo lygio programinės įrangos formato Valio standusis diskas svetainėje formatuoti HDD numatytasis re ¾ imas

tada bandykite diegti iš naujo
Old 5 sausis 2008, 17:11
Donorų grupės

Aš tiesiog priimta aplinkybes tuo pačiu metu. Aš net nerimauti. nes jei tai, kad daug pastangų, tiesiog iškelti šį junk gabalas iš miręs, tai ji nėra verta daugiau pastangų mano pusės.

Aš žinau, už tai, kad ji mirė. jis dirbo visą kelią iki dienos ar dviejų senumo, kai aš jį paėmė iš senųjų "Dell" ir pritvirtinti jį į savo naują kompiuterį. todėl žinau, jis vis dar geras. tai matyt, tiesiog negali paleisti iš anymore.

so I've bitten kulka ir i užsakyta prekės spankin naują SATA 160 žeberklas 7200 rpm šiais maždaug 1 popietę. jis turėtų atvykti greičiausiai trečiadienį pateikė naujausią nes Newegg nėra laivo savaitgaliais.

Aš tiesiog pažeminti Western Digital diską Aš naudoju dabar prie senojo Dell, ir galbūt palikti vergų rankos Aš naudoju iki šiol. kad "Dell" gali naudoti visas atsarginių puslapis failą ir vietos standžiajame diske jis gali gauti. taigi aš duosiu viso 80 koncertų, kad ji, ir aš tiesiog naudokite naują kūdikį.

Man tai padarysite vėliau, bet aš tikiuosi mano dabartinis IDE diskus galima per banga man pakankamai ilgai, todėl galima išgelbėti iki už vaizdo plokštę pirma. atrodo, kad buvo pakeista į mane ...

gaila .. bet nieko, ką galiu padaryti.

Thanks for the help guys.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.