![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man bija 40 GIG MAXTOR cietais disks, kas i mēģināja uzstādīt Windows XP ar savu jauno Custom Built compy. Es vēlētos izmantot šo vienu, jo tas strādāja ar manu pēdējo setup. dell 2400. tā nav, tādēļ es pametusi un mēģināja WESTERN DIGITAL un strādāja lieliski.
arī tagad, es gribēju tikai izmantot, ka MAXTOR par veco dell 2.400 pastāvīgi. padara primāro disku, un instalēt XP uz to, lai mans bro varētu veikt, un ir jautri ar to. tāpēc es plugged to kā master disku, ieslēgts comp, un uzreiz es saņēmu divus skaļi pīkstieni. divi tuvi. un comp teica Primārā piedziņa netika atrasts. hit F1 turpināt vai F2, lai palaistu uzstādīšanas utilīta. Es divreiz pārbaudīts boot secību, un setup in BIOS, un tas ir tas, ko es redzēju. galvenais meistars vadīt tika noteikta, lai auto, ar norādi Unknown Device, dvd drive paņemts ok. i atsāknēšanas, got pati kļūda, tad tikai hit F1 un iegāja Windows XP setup. ir piekrauts viss uz augšu, un, kad es hit ENTER, lai ievadītu uzstādīšanas un formātu disku, tā sniedza man draņķīgs ziņu. Setup neatrada cieto disku diskdziņi instalēts jūsu datorā. blah blah blah pārbaudi uzstādīšanas configs, vai arī vadīt ražotājs lietderība. Lieliski ... tagad ko man darīt? tas ir disks pat bootable? Vai ir veids, kā es var piespiest to strādāt? Man nav rezerves diskus. (btw tas ir pareizi IDE / ATA disku. nav sata.) man nav floppy drive vai nu. savādā lieta visiem bija šādas ... Kad man bija, izmantojot dell, man bija gan rietumu digitālo un MAXTOR instalēta šī datora. MAXTOR bija vergu. vienā dienā mans meistars vadīt bija kļūda, un man vajadzēja pārinstalēt XP. tāpēc es mēģināju pārinstalēt to MAXTOR, un tā strādāja labi. Tagad es cenšos tā pati, un tas nav briesmīgi. idejas lūdzu? : ( Mana sistēma: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Hei, jūs sāciet to kā slave pie jums jaunu comp divkāršas pārbaudes, lai noskaidrotu, vai tas vēl darbojas? Tikai domāja, ka tas var būt izputējis ... bet varbūt arī nē. Tas tiešām ir mans vienīgais ieteikums. izklausās jums jūsu comp būvēts, sūtiet man PM cita lapa, mēs esam un es tev iedos savu e-pasta adresi, lai nosūtītu man attēli. : D |
|
| |||
| |||
| i nesaskata iespējas, kā, kas palīdzētu man patiešām ... pat ja es atspoguļots mans galvenais disku uz šo vergu, es neesmu pārliecināts, ka tas būs darbs. mātesplatē nešķiet atzīst to vairs. I don't really know why, jo tā darīja pirms tam. bet aizsērēšanas to my new compy nebūs īsti neatrisinās neko. Man vajag kādu BIOS nosaka, vai kāda veida programmatūras izmaiņas, es varu darīt pie uzsākšanas, lai tā atpazītu manu MAXTOR diska. un es neesmu pat pārliecināts, ja šāds noteikt pastāv. vienīgais reālais iemesls, kāpēc es esmu darbojas tas vispirms ir tāpēc, ka man izdevās instalēt otru kopiju MAXTOR vienreiz pirms tam. tāpēc es domāju es varētu lietot atkārtoti. bet anyway ... yeah .. Es galvu tur tagad un nosūtīsim jums, kas PM. kas pa to laiku ... ja ir šo labojumu, un es neesmu atradis to, kāds ... lūdzu, apgaismo mani. Es vēlētos, lai šis darbs bez manis kam nopirkt citu cieto disku. Tas ir pēdējais līdzeklis ... ja es nevaru iegūt šo darbu, izskatās, ka es esmu spiests nopirkt sata disks agrāk, nekā es gaidīju, un man būs saņemt šo platformu uzstādīšana ar sata un izsūtīt trimdā veco WESTERN DIGITAL atpakaļ pos dell i have. tas nav tik grūti ... bet es nezinu, ja es vēlos pavadīt atlikušo mana nauda vadīt jau tagad. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja piedziņa nav strādāt abos datoros, tad izklausās ticama, no tā, ko esat teica, ka tā var tikai gāja bojā.
Es domāju, ka samjohnson ieceri slaving to savu jauno PC, nav paredzēts sloution, bet tikai papildu pārbaude, lai noskaidrotu, vai disks ir miris. Es gribētu izmēģināt, ka, jo nav vienkārši bios noteikt, ka es zinu, un tas būs lietas, tā vai otru. Ja kabeļu un džemperi visi ir ok, un tā nedarbojas, vai parādās Disk Management, tad es domāju, ka jums ir iekost aizzīmes un pieņemt sliktākajā .... tā var tikai būt, ka tā pārvietošana pa nedarīja to par labu Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| izmantot zemo formu programmatūras ur cieto disku mājas formatēt HDD ar noklusējuma režīms Pēc tam mēģiniet instalēt vēlreiz |
|
| |||
| |||
| Man vienkārši pieņemts gadījumā starplaikā. Es pat apnikt. jo, ja tas ir tik daudz pūļu vienkārši paaugstināt junk tas gabals no miroņiem, tad nav vērts vairāk piepūles no manas puses. Es zinu par to, ka tā nav nomiris. tā strādāja visu ceļu līdz vai divas dienas atpakaļ, kad es to no veco dell un pievieno to savu jauno datoru. tāpēc es zinu, tas joprojām ir labs. tas acīmredzot vienkārši nav bootable vairs. tāpēc es esmu sakosts aizzīmes un man lika brand spankin jaunu sata 160 kabriolets 7200 rpm agrāk šajā pēcpusdienā ap 1. ir jāierodas visticamāk trešdienai vēlākais kopš newegg nav kuģis brīvdienās. Es vienkārši izsūtīt trimdā WESTERN DIGITAL drive Es, izmantojot tiesības tagad vecs dell, un, iespējams saglabāt vergu konfigurācija man bija, izmantojot iepriekš. ka dell var izmantot visas rezerves lapas failu un cietā diska vietas to var iegūt. tāpēc es došu pilnu 80 gigs ar to, un es ņemšu tikai izmantot jauno bērnu. Es esmu darījusi šo laiku, bet es ceru, manu pašreizējo ide diskus var plūdmaiņas man lielos pietiekami, lai es varētu ietaupīt uz video kartes pirmo. izskatās, ka rīkojums ir mainījusies par mani ... kauns .. bet nekas es varu darīt. Paldies par palīdzību puišiem. |
![]() |
|
| Bookmarks |