menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

No hard disk inštalovaný na svojom počítači TT

Reply

Thread Tools
Old 4 januára 2008, 20:09
Darcu Skupina

Default No hard disk inštalovaný na svojom počítači TT

Mal som 40 koncert Maxtor pevný disk, ktorý som sa pokúsil o inštaláciu systému Windows XP s moju novú zákazku postavený compo. Chcel som, že jedno použitie, pretože pracoval na môj posledný nastavenia. dell 2400. to nepodarilo, a tak som to vzdal a snažil Western Digital, a že pracoval skvele.

aj teraz, som ja chcel len používať Maxtor, že pre staré dell 2400 trvalo. aby bolo primárne disk, a nainstalovat xp na tom, aby môj kámoš mohol vziať a mať s ním legrace.

tak som to v zapojený ako hlavný disk, zapnul comp, a hneď som dostal dva hlasné pípnutie. dvaja na krátku vzdialenosť. comp a povedala Primárny pohon nebol nájdený. hit F1 pokračovať alebo F2 na spustenie inštalačného nástroja.

i dvojité kontrola zavádzania systému a nastavení v systéme BIOS, a to je to, čo som videl. primárny master disk bol nastavený na auto, označené ako neznáme zariadenie, DVD mechanika odhlásil ok.

I rebooted, mám rovnakú chybu, potom stačí stlačiť F1 a odobral sa do systému Windows XP. to všetko sa nahrá, a keď som stlačte klávesu Enter pre vstup do nastavenia a formátovanie pevného disku, to mi, že neslávne známe správy. Nastavenie did nie nález akýkoľvek nepružný disk cesta dosadiť ďalej tvoj počítač. bla bla bla skontrolovať nastavenie konfiguračné súbory, alebo spustiť nástroj výrobcu.

Veľké ... teraz, čo mám robiť? Je to aj bootovací disk? existuje spôsob, ako môžem donútiť ho k práci? Nemám žiadne voľné jednotky. (btw to je pravidelný IDE / ATA disk. nie je diabol.) nemám ani disketovú jednotku.

Nejpodivnější na tom všetkom bolo nasledovné ... keď som bol s použitím Dell, mal som oba Western Digital a Maxtor nainštalované na tomto počítači. Maxtor bol otrokom. jeden deň pán cesta mala chybu, a potreboval som preinštalovať XP. so i tried reinstalling to na Maxtor, a ono pracoval citlivý potom. Snažím sa ju sama, a to tým príšerne.

nápady, prosím? : (

Môj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Základná doska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Pamäť RAM:
2 koncertoch zručnost G. DDR 2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpúna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x DVD CD-RW combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster prípade Antec Earthwatts 500w
Chladenie:
3x skladom 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Sieť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 4 januára 2008, 21:22
Člen Skupina

Ahoj, si skúste to ako otrok vo vás nový comp, aby prekontrolovať, či je to ešte funguje? Len si myslel, že to môže mať zlomil ... ale možno nie. To je naozaj môj jediný návrh.

Znie to ako máš postavený comp, pošlite mi hod v ostatných stránkach sme sa a ja vám dám moju e-mailovú adresu, pošlite mi obrázky. : D
Old 4 januára 2008, 21:31
Darcu Skupina

Nechápem, ako by mi pomohol fakt ... aj keď aj zrkadlo môj hlavný vjazd, že otrok, nie som si istý, že to bude fungovať. doska Nezdá sa, že už ju spoznať. ja vlastne neviem, prečo, pretože to robilo prv. ale pripojením do môjho nového compa Nebude to nič riešiť.

Potrebujem nejaký bios opraviť, alebo nejaký softvér, zmeny, ktoré môžem pri spustení, aby bolo poznať môj disk Maxtor. a nie som si istý, či táto oprava existuje.

jediný skutočný dôvod, prečo som to pokračovanie v prvom rade preto, že sa mi podarilo nainštalovať druhú kópiu na Maxtor už skôr. tak som si povedal, že mohol použiť znova.

ale rovnako ... jo .. budem tam teraz hlavu a pošleme vám, že PM.

do tej doby ... ak je stanoviť pre toto, a ja som našiel to, prosím, niekto ... osvietiť mne. já bych si prial, aby túto prácu, bez toho by ma museli kupovať ďalší pevný disk.

to je posledná možnosť ...

ak I can't get to fungovalo, vyzerá to, že som nútený kúpiť sata disk aj skôr, než sa očakávalo, a ja budem musieť brať tieto nastavenia sa zmanipulovať diabol a degradovať staré Western Digital späť na pos Dell Mám.

to nie je tak ťažké, ale ... já nevím, jestli chcem stráviť zvyšok svojho hotovosti na disku práve teraz.
Old 5. januára 2008, 04:35
Darcu Skupina

Ak jednotka nie je schopný pracovať v oboch počítačoch potom to vyzerá pravdepodobné, z toho, čo ste hovoril, že to môže byť len umrel.

Myslím, že samjohnson myšlienku zotročovania do vášho nového počítača, nemalo byť sloution, ale len ďalšie testy, aby zistil, či je disk zosnulého. Chcel by som skúsiť, pretože neexistuje žiadny jednoduchý bios stanoviť, že viem, a to sa ukáže, čo jedna cesta, alebo iný.

Ak káble a jumpery sú všetci v poriadku a nie je funkčné, alebo sú v Správa diskov, potom si myslím, musíte zatnout zuby a súhlasiť s najhoršie .... to mohlo byť len to, že sa pohybujú okolo neurobil nič dobrého

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5 januára 2008, 05:03
Banned Skupina

využitie nízkej úrovni formáte softvér ur harddisk webové stránky do formátu HDD v predvolenom nastavení

skúste ho nainštalovať znova
Old 5 januára 2008, 17:11
Darcu Skupina

Ja som jednoducho prijal okolnosti tej doby. já ani nebude obťažovať. pretože keď je to veľa úsilia, jednoducho, aby o tejto šmejd z mŕtvych, potom to nemá cenu žiadne ďalšie úsilie z mojej strany.

Viem, že na skutočnosť, že nezomrel. It was working celú cestu až do doby, než deň alebo dva rokmi, keď som ho vytiahol zo starých Dell a pripojí ho na mojej novej pc. tak já vím, je to stále dobré. je to zrejme už jednoducho nie je bootovacie.

tak som pohrýzol guľku a objednal som si celkom nový spankin SATA 160 koncert 7200 ot. / min dnes popoludní okolo 1pm. malo by prísť s najväčšou pravdepodobnosťou do stredu, najneskôr od roku Internetový obchod nie je loď víkendy.

Budem jednoducho odsunúť Western Digital disk I'm using teraz na starý dell, a možno aj udržiavať aj Slave konfigurácia používal predtým. dell, že môžu využívať všetky náhradné stránkovacieho súboru a miesto na pevnom disku, môže dostať. tak dám plné 80 koncertov na neho a budem používať nové bábätko.

já bych si to nakoniec urobil, ale dúfal som, že môj súčasný IDE disky by prílev ma dosť dlho, takže by som mohol ušetriť až na grafickú kartu ako prvý. vyzerá to, aby sa obrátil na mňa ...

škoda .. ale nie je nič, čo môžem urobiť.

vďaka za pomoc chlapci.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pevný disk nefunguje po re-nainštalovaný samkenwick Drives & Removable Media 1 28. mája 2009 18:33
Unmountable Zavádzacia Zväzok č pevný disk Našiel som Windows Opravy diskov ve0804 Drives & Removable Media 6 14. mája 2009 14:42
Inštalovaný SATA disk v počítači ....... l3ights Drives & Removable Media 2 27. decembra 2008 16:44
Pevný disk teplotu Axegrinder Drives & Removable Media 3 17. novembra 2007 11:23
Pevný disk a disk v SERIS? Curly_tom Drives & Removable Media 3 12 júna 2007 10:40
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.