![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имао сам 40 свирка Макстор хард диск који сам покушао инсталирати Уиндоус КСП на са мој нови обичај изграђен цомпы. Хтео сам да је користи, јер је функционисало на моја последња подешавања. Делл 2400. то није успело, па сам одустао и покушао Уестерн Дигитал и да су радили одлично.
добро сад, хтео сам само да користе за стари Макстор Делл 2400 трајно. буде примарни диск и инсталирај КСП на њега тако да ми брате да је потребно и забавите се са њом. па сам га на струју, као мајстор диск, напаја се комп, и одмах сам два оглашава гласним. два кратка оне. и комп је Примарни диск није пронађен. притисните Ф1 да бисте наставили или Ф2 да покренете програм за подешавање. ја два пута проверава боот секвенце, и подесити у БИОС-у, и то је оно што сам видео. основна мајстор диск је постављена на Ауто, означен као Ункноун девице, ДВД диск одјављена ОК. И поново покренути, добио исту грешку, а затим само кликните Ф1 и оде у Уиндоус КСП Сетуп. је учитати све горе, и кад притиснете тастер Ентер да бисте унели подешавања и формат диск, он ми је дао да је срамотно поруку. Сетуп нису нашли ниједан хард диск дриве инсталиран на ваш рачунар. Блах Блах Блах проверите подешавања цонфигс или покрените услужни програм произвођача. Велики ... шта сада да радим? Овај диск је бутабилан и? постоји начин ја могу натерати да ради? И немају резервне дискове. (БТУ ово је редовна интегрисано развојно окружење / АТА диск није САТА..) и да немају било дискетну јединицу. најчуднијих ствари све је следеће ... када сам користио Делл, имао сам оба Уестерн Дигитал и Макстор инсталиран на том рачунару. Макстор је био роб. један дан мога господара диск је грешка, па ми је потребно да поново инсталирате КСП-а. па сам покушао да поново инсталирате на Макстор, и тада је функционисало добро. Сада сам га пробати по себи, а то је страшно не. идеје молим? : ( Мы Сыстем: Езекиел
|
|
| |||
| |||
| Хеј, јеси ли покушајте је као роб у вас нови комп да проверите да ли је још ради? Само је мислио да може имати разбио ... али можда и није. То је заиста мој једини коментар. звучи као да имаш изграђен свој комп, пошаљите ми ПМ на другу локацију смо и ја ћу вам дати мој е-маил адресу да ми пошаљете слике. : Д |
|
| |||
| |||
| ја не видим како да ми помогне стварно ... чак и ако сам се огледа мој главни диск на који роб, нисам сигуран да ћу радити. матична плоча не чини да то више препознају. Ја не знам зашто, јер пре није тако. али прикључивања га у мој нови цомпы неће решити баш ништа. Треба ми нека врста БИОС поправи, или нека врста софтверске промене које могу да урадим на почетни да га препознају мој диск Макстор. и нисам ни сигурна да ли су поправили постоји. једини прави разлог да сам следила ово на првом месту је због тога што сам успео да инсталирате другу копију на Макстор једном пре. па сам помислио да је користите поново. али свеједно ... Да .. ја ћу главу тамо сада и да шаљете АМ. у медјувремену ... ако постоји исправка за ово, и нисам га нашао, молим неко ... просветли мене. Волео бих да видим овај рад без потребе да ми купи други хард диск. то је последње средство ... ако не можете да добијете то ради, изгледа као да сам приморан да купи САТА диск пре него што сам очекивао, па ћу морати да се ово подешавање Опремити са САТА и потиснути стари Уестерн Дигитал назад на ПОС Делл Имам. то није тако тешко ... али не знам да ли желим да проведе остатак свог новца на диску одмах. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако диск не ради у оба рачунара онда је то звучи вероватно, из онога што си рекао, да је то само можда умро.
Мислим да је идеја самјохнсон га славинг на нови рачунар, није требало да буде слоутион, али само још тест да видим да ли је преминуо диск. Ја бих покушати да, јер нема једноставног БИОС-а решили да знам и то ће показати ствари један или други начин. Ако каблирања и џемпера све у реду и то не функционише, или се појављују у Управљање дисковима, онда мислим да морате да загристи метак и прихватити најгоре .... то само може да се креће око није то било добро Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| коришћење софтвера ниског нивоа формат Извор хард сајту да форматирате ХДД-у подразумеваном режиму а затим покушати да га поново инсталирате |
|
| |||
| |||
| Једноставно сам прихватио околности међувремену. нећу ни трудити. јер ако је то много труда да се подигне само овај део нежељених из мртвих, онда не вреди више напора на свом делу. Знам за чињеницу да није умро. то је радио све до дан или два пре, када сам га узео из старог Делл и приложен је на мој нови ком. па знам ипак је добро. очигледно је само више није бутабилан. тако да сам изуједан и метак који сам наручио потпуно спанкин нови САТА 160 харпун 7200 обртаја раније поподне око 1пм. то би требало да стигне највероватније до среде најкасније јер неуегг не брода током викенда. Ја ћу једноставно протерати Уестерн Дигитал диск сам одмах да користе старе Делл, а можда и одржава сам роб конфигурацију користио пре. Делл које могу користити све резервним странице и датотеке на хард диску се може добити. тако да ћу дати пун да је 80 концерата, а ја ћу само користити нову бебу. Ја бих то урадили на крају, али сам се надао мој тренутни ИДЕ дискове да ми Помоћи довољно дуго тако да сам могао сачувати за видео картицу први. изгледа као да је редослед обрнут на мене ... срамота .. али постоји могу ништа да урадим. хвала за помоц момци. |