az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Hayır sabit disk benim bilgisayar TT yüklü

Reply

Konu Araçları
Old 4 Ocak 2008, 20:09
Bağış Grubu

Default Hayır sabit disk benim bilgisayar TT yüklü

Ben 40 Gig Maxtor sabit sürücüyü i yeni özel compy inşa Windows XP yükleme denemişti. i kullanmak istedi, bir çünkü benim son ayarları üzerinde çalıştı. Dell 2400. o, ben vazgeçti başarısız ve güvenilir bir dijital batı ve harika çalıştı.

iyi şimdi, ben sadece eski dell 2400 için kalıcı olarak Maxtor kullanmak istedi. Bu birincil sürücü, yapmak ve xp kurmak bu kadar bro Dayanabilirim ve onunla eğlenin.

öylesine i içinde takılı ana sürücü olarak comp kadar, ve güçlendirilmiş hemen iki yüksek sesle bip sesi var. iki kısa olanlar. ve comp İlköğretim sürücü bulunamadı dedi. Devam etmek ya da F2 kurulum programını çalıştırmak için F1 çarptı.

i çift ve BIOS kurulum önyükleme sırası kontrol ve bu what i gördü. birincil ana sürücü otomatik, Bilinmeyen Aygıt olarak, DVD sürücüsü etiketli dışarı ok işaretli kuruldu.

i yeniden aynı hata var, o zaman sadece F1 vurdu ve Windows XP kurulum içine gitti. o ve herşeyi yüklü ne zaman i kurulum ve format sürücü girmek için enter tuşuna basın, bana bu rezil mesajı verdi. Kurulum herhangi bir sabit disk bilgisayarınızda yüklü sürücüleri bulamadık. falan filan kontrol kurulum yapılandırmaları veya üretici programını çalıştırın.

Harika ... şimdi ne yapmalıyım? bu disk bile bootable nedir? bir yol i çalışmaya zorlayabilir mi? i herhangi bir yedek sürücü yok. (bu btw normal bir IDE / ATA sürücüdür. sata değil.) i ya disket sürücüsü yok.

bir tuhaf şey tüm takip ediyordu ... ne zaman i dell kullanıyordum, ben hem batı ve Maxtor bu bilgisayarda yüklü dijital vardı. Maxtor kölesidir. bir gün benim ana sürücü bir hata vardı ve ben XP'yi yeniden gerekiyordu. öylesine i Maxtor üzerine yeniden denedim, ve o iyi çalıştı. şimdi i kendisi bunu deneyin, ve o korkunç başarısız's.

fikir lütfen? : (

Benim Sistemi: Ezekiel

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Anakart:
MSI P-35 Neo Combo yongatakımının
RAM hafıza:
2 Gb'lik G. Skill DDR2 800MHz
Grafik Kartı (ler):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Ses Kartı:
Creative 7,1 ses
Sabit Disk (ler):
160 iş Western Digital SATA sürücü
Optik Sürücü (ler):
ASUS 16x DVD-CD RW COMBO Sürücü
Case / PSU:
CoolerMaster durumda antec Earthwatts 500W
Soğutma:
3x stok 120mm fanlar, 1 stok CPU Fan
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Brighthouse Kablo 1MB / s
Monitör (ler):
Samsung 22 inç geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP Pro sp2
Old 4 Ocak 2008, 21:22
Üye Grubu

Hey, köle gibi eğer bile çalışıp çalışmadığını kontrol edin çift yeni comp çalıştırmaya denedin mi? Sadece bir düşünce olduğunu kırdı olabilir ... ama belki de değil. Yani gerçekten benim tek öneri.

gibi sesler size comp kurduğu, beni içeri ve benim e-posta adresini bana resimlerinizi göndermek için size verecek başka site bir am göndermek var. : D
Old 4 Ocak 2008, 21:31
Bağış Grubu

nasıl gerçekten bana yardımcı olacağını görmek için ... eğer ben bu köle üzerine benim ana tahrik yansıtılmış bile emin değilim bu iş olacak başarısız. anakart artık bunu tanımasını görünmüyor. i really don't know why çünkü daha önce yaptım. fakat yeni compy içine tıkalı gerçekten hiçbir şey çözmez.

i başlatmak benim Maxtor sürücü tanımak yapmak için bir BIOS düzeltme, ya da ben de yapabileceğiniz bir yazılım değişikliği çeşit çeşit gerekir. Böyle bir düzeltme var ve ben bile emin değilim.

çünkü i Maxtor üzerinde daha önce ikinci bir kopyasını başardı Ben öncelikle bu takip kulüpler tek gerçek nedeni budur. öylesine i i tekrar kullanmayı düşünüyordu.

ama yine de ... ben burada şimdi ve gönderip üzerinde evet .. baş edeceksiniz AM.

Bu arada ... eğer bunun için bir düzeltme ve ben buldum değil, biri ... beni aydınlatmak edebilirsiniz. Bana başka bir sabit disk satın almadan bu işi görmek istiyorum.

bir son çare's ...

Eğer bu işe can't get gibi bir SATA sürücü önce beklediğimden daha satın almak zorunda değilim, o görünüyor, ben de şeytan bu teçhizat tertibat almak ve indirmek gerekecek eski geri poz dell dijital batı i var.

o kadar zor değil ... Ama eğer bir sürücü üzerine sağ şimdi nakit geri kalanını geçirmek istiyorum i don't know.
Old 5 Ocak 2008, 04:35
Bağış Grubu

Eğer sürücü iki bilgisayarda olursa bunun muhtemel, ne söyledim seslerini çalışmak, bunun sadece ölmüş olabilir başarısız olur.

Ben yeni PC'ye slaving ve samjohnson fikri, bir sloution olması amacıyla değil, ama düşünmek eğer sürücü Ölen sadece bir daha test edin. Denerim ki, çünkü basit bir BIOS Bildiğim ve bu veya başka bir şekilde şeyler ispat edecek bir düzeltmedir.

Eğer kablolama ve kazaklar tüm ok ve it doesn't işlev veya Disk Yönetimi görünür, sonra sana kurşun ısırmaya ve kötü .... kabul düşünüyorum o sadece etrafında yapmadım herhangi iyi bir hareket olabilir

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 5 Ocak 2008, 05:03
Yasak Grubu

biçimine modu varsayılan HDD ur harddisk web sitesinin düşük düzey biçimlendirme yazılımı kullanabilirsiniz

daha sonra tekrar yüklemeyi deneyin
Old 5 Ocak 2008, 17:11
Bağış Grubu

Ben sadece şartlar arada kabul ettiniz. ben bile rahatsız etmez. eğer bu kadar çaba sadece ölümden önemsiz bu parça artırmak, çünkü, o zaman benim bölümünde daha fazla çabaya değmez.

i öldüğü henüz bir gerçeği biliyorum. bir veya iki gün önce ne zaman i eski dell onu çıkardı ve benim yeni PC'ye bağlı kadar tüm yol kadar çalışıyordu. öylesine i hala çok iyi biliyorum. o görünüşe bakılırsa artık bootable değil.

ben mermi ve ısırıldı sonra 1 civarında daha önce bu öğleden sonra bir marka Spankin yeni SATA 160 gig 7200 rpm emretti. bu yana newegg hafta sonları gemi yok en Çarşamba tarafından en geç olası ulaşmalıdır.

Ben sadece dijital batı şu anda eski Dell ve kullanıyorum belki de köle yapılandırma i korumak sürücü önce kullanıyordum sürmek gerekir. Dell tüm yedek dosyası ve alabilirsiniz sabit disk alanı kullanabilirsiniz. ben buna tam 80 konser vereceğiz ve sadece yeni bebek kullanacağız.

Bu sonunda bitmiş olurdu, ama i-ebil gelgit over me yeterince uzun öylesine i bir video kartı için ilk kadar kurtarabilir benim şimdiki ide sürücüleri umuyordum. gibi sipariş bana ters oldu gibi görünüyor ...

ayıp .. ama ben Yapabileceğimiz hiçbir şey yok.

yardım çocuklar için teşekkürler.
Reply

Register

Bookmarks