менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Немає жорсткого диска встановлений на моєму комп'ютері TT

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 січня 2008, 20:09
Донор групи

У мене був концерт 40 жорстких дисків Maxtor, що я намагався Установка Windows XP з моїм новим compy індивідуальним замовленням. Я хотів використати це, тому що він працював на моєму останньому установки. Dell 2400. це не вдалося, так що я здався і спробував Western Digital і що працював більше.

Ну, я хотів би просто використовувати цю Maxtor на старому Dell 2400 на постійній основі. Зробити це основний диск, і встановити XP на це так мій братан було б прийняти й розважатися з ним.

тому я включив його в якості ведучого диска, електросклопідйомники до Comp, і відразу ж я отримав два гучних звукових сигналів. два коротких. і Comp сказав первинного диска не було знайдено. Hit F1, щоб продовжити або F2, щоб запустити Setup Utility.

Я перевірив подвійна послідовність завантаження і встановлення в BIOS, і це те, що я бачив. Primary Master диска була встановлена в авто, помічені як "Невідома пристрій, DVD-дисків перевірили ОК.

перезавантаження отримав ту саму помилку, то просто натисніть F1 і увійшов до програми установки Windows XP. завантажені все це, а коли я вдарив ввести для входу в настройки і форматування диска, він дав мені в цьому ганебному повідомленні. Програма установки не знайшла будь-яких жорстких дисків, встановлених на вашому комп'ютері. Blah Blah Blah перевірити налаштування конфіг, або запустити утиліту виробника.

Великий ... Що тепер робити? це навіть завантажувальний диск? Чи є спосіб змусити її працювати? Я не є якісь запасні диски. (до речі це регулярно IDE / ATA дисків. НЕ SATA.) У мене немає диска або дискети.

дивніше всього було таке ... Коли я використовую Dell, я як західної, так і цифрової Maxtor, встановлених на цьому комп'ютері. Maxtor була рабинею. в один прекрасний день мій хазяїн диска були помилки, і мені потрібно перевстановити XP. тому я спробував поміняти його на Maxtor, і все працювало нормально тоді. Зараз я намагаюся це саме по собі, і це жахливо відсутності.

ідеї, будь ласка? : (

Моя система: Єзекіїль

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Материнська плата:
MSI P-35 Neo Combo Чіпсет
ОЗУ:
2 Концерти G. Skill DDR2 800MHz
Графічна карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800GTX + 512MB
Звукова карта:
Звукова карта Creative 7.1
Жорсткий диск (и):
160 концерту Western Digital SATA дисків
Оптичний привід (и):
ASUS DVD 16x CD-RW комбо-привід
Діло / PSU:
CoolerMaster випадку, Antec EarthWatts 500W
Охолодження:
3x складі 120-мм вентиляторами, 1 склад процесорного вентилятора
Мережі / Інтернет:
Brighthouse Кабельні 1МБ / S
Монітор (и):
22-дюймовий широкоформатний Samsung
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old 4 січня 2008, 21:22
Член групи

Гей, ви спробувати запустити його в якості раба в вас нові Comp раз перевірте, щоб побачити, якщо він взагалі працює? Просто думав, що воно може мати зламав ... а може і ні. Це дійсно тільки моя пропозиція.

звуки, як ви отримали вашу Comp побудовано, надішліть мені м. в іншому сайті ми, і я дам вам свою адресу електронної пошти, щоб відправити мені фотографії. : D
Old 4 січня 2008, 21:31
Донор групи

я не бачу, яким чином це допоможе мені дійсно ... навіть, якщо я дзеркальний мого головного приводу, що на слов'янський, я не впевнений, що буду працювати. Материнська плата мабуть, не визнає її більше. Я дійсно не знаю, чому так як він робив це раніше. але підключити його в мою нову compy не буде реально вирішити нічого.

Мені потрібна якась виправити BIOS, або якесь програмне забезпечення зміни, які я можу зробити до початку робити це визнавати мої диски Maxtor. і я не впевнений навіть, якщо таке виправлення не існує.

Єдина реальна причина, чому я проводить це в першу чергу тому, що мені вдалося встановити другу копію на Maxtor одного разу. так що я думав, що зможу використовувати його знову.

але в будь-якому випадку ... Да .. я головою там зараз і відправимо вам, що ТЧ.

У той же час ... якщо є виправити це, і я не знайшов, хтось ... Будь ласка, просвітіть мене. Я хотів би, щоб ця робота без мене було необхідності купувати ще один жорсткий диск.

це останній засіб ...

якщо я не можу отримати цю роботу, схоже, що я змушений купувати диски SATA раніше, ніж я очікував, і мені доведеться отримати цю Ріг установку з SATA і відносити старі Western Digital Перейти до POS Dell у мене є.

це не так складно ... але я не знаю, чи хочу я провести залишок своїх готівки на диск прямо зараз.
Old 5 січня 2008, 04:35
Донор групи

Якщо диск не може працювати в обох комп'ютерах то звуки ймовірно, від того, що ви сказали, що вона може просто померли.

Я думаю Ідея samjohnson's Of стежить його на новий комп'ютер, не був призначений для sloution, а просто ще тест, щоб побачити, якщо померлий диск. Я хотів спробувати, що, оскільки не існує простого BIOS виправити, що я знаю, і це буде довести то в один бік чи іншу.

Якщо кабельні перемички і все добре і він не працює, або з'являються в "Керування дисками", то я думаю, що потрібно зціпити зуби і визнати гіршому .... це може бути, просто перемістити в інше місце не зробити це будь-який хороший

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5 січня 2008, 05:03
Забороненої угруповання

використання програмного забезпечення формату низьким рівнем Ура сайт для форматування жорсткого диска на жорсткий диск у режимі за замовчуванням

спробуйте встановити його ще раз
Old 5 січня 2008, 17:11
Донор групи

Я просто погодився з тією обставиною. Я навіть не буду турбувати. тому що якщо він, що багато чого просто підняти цей шматок мотлоху з мертвих, то не варто більше зусиль з мого боку.

Я знаю те, що він не помер. вона працює аж до день або два тому, коли я взяв його зі старої Dell і прикріплений до мого нового комп'ютера. так що я знаю, що це ще добре. це мабуть, ніяк не завантажувальний більше.

тому я укусу кулі, і я наказав новим брендом Spankin 160 SATA 7200 об / хв концерт сьогодні вдень близько 1 вечора. вона повинна прибути, швидше за все, в середовищі останніх Newegg оскільки не входить у вихідні дні.

Я просто зводити Western Digital диска я використовую зараз на старому Dell, і, можливо, зберегти конфігурацію Слов'янський я використовував раніше. що Dell може використовувати всі запасні сторінок і файлів на жорсткому диску він може отримати. тому я дам повний 80 концертів до неї, і я буду використовувати нова дитина.

Я б зробив це в кінцевому підсумку, але я сподівався, мій нинішній диски IDE можуть хвилю мене досить довго, тому я зміг накопичити для відеокарти в першу чергу. Схоже, що наказ був скасований на мене ...

.. Сором, але я нічого не можу зробити.

Дякуємо за допомогу, хлопці.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.