![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мене був концерт 40 жорстких дисків Maxtor, що я намагався Установка Windows XP з моїм новим compy індивідуальним замовленням. Я хотів використати це, тому що він працював на моєму останньому установки. Dell 2400. це не вдалося, так що я здався і спробував Western Digital і що працював більше.
Ну, я хотів би просто використовувати цю Maxtor на старому Dell 2400 на постійній основі. Зробити це основний диск, і встановити XP на це так мій братан було б прийняти й розважатися з ним. тому я включив його в якості ведучого диска, електросклопідйомники до Comp, і відразу ж я отримав два гучних звукових сигналів. два коротких. і Comp сказав первинного диска не було знайдено. Hit F1, щоб продовжити або F2, щоб запустити Setup Utility. Я перевірив подвійна послідовність завантаження і встановлення в BIOS, і це те, що я бачив. Primary Master диска була встановлена в авто, помічені як "Невідома пристрій, DVD-дисків перевірили ОК. перезавантаження отримав ту саму помилку, то просто натисніть F1 і увійшов до програми установки Windows XP. завантажені все це, а коли я вдарив ввести для входу в настройки і форматування диска, він дав мені в цьому ганебному повідомленні. Програма установки не знайшла будь-яких жорстких дисків, встановлених на вашому комп'ютері. Blah Blah Blah перевірити налаштування конфіг, або запустити утиліту виробника. Великий ... Що тепер робити? це навіть завантажувальний диск? Чи є спосіб змусити її працювати? Я не є якісь запасні диски. (до речі це регулярно IDE / ATA дисків. НЕ SATA.) У мене немає диска або дискети. дивніше всього було таке ... Коли я використовую Dell, я як західної, так і цифрової Maxtor, встановлених на цьому комп'ютері. Maxtor була рабинею. в один прекрасний день мій хазяїн диска були помилки, і мені потрібно перевстановити XP. тому я спробував поміняти його на Maxtor, і все працювало нормально тоді. Зараз я намагаюся це саме по собі, і це жахливо відсутності. ідеї, будь ласка? : ( Моя система: Єзекіїль
|
|
| |||
| |||
| Гей, ви спробувати запустити його в якості раба в вас нові Comp раз перевірте, щоб побачити, якщо він взагалі працює? Просто думав, що воно може мати зламав ... а може і ні. Це дійсно тільки моя пропозиція. звуки, як ви отримали вашу Comp побудовано, надішліть мені м. в іншому сайті ми, і я дам вам свою адресу електронної пошти, щоб відправити мені фотографії. : D |
|
| |||
| |||
| я не бачу, яким чином це допоможе мені дійсно ... навіть, якщо я дзеркальний мого головного приводу, що на слов'янський, я не впевнений, що буду працювати. Материнська плата мабуть, не визнає її більше. Я дійсно не знаю, чому так як він робив це раніше. але підключити його в мою нову compy не буде реально вирішити нічого. Мені потрібна якась виправити BIOS, або якесь програмне забезпечення зміни, які я можу зробити до початку робити це визнавати мої диски Maxtor. і я не впевнений навіть, якщо таке виправлення не існує. Єдина реальна причина, чому я проводить це в першу чергу тому, що мені вдалося встановити другу копію на Maxtor одного разу. так що я думав, що зможу використовувати його знову. але в будь-якому випадку ... Да .. я головою там зараз і відправимо вам, що ТЧ. У той же час ... якщо є виправити це, і я не знайшов, хтось ... Будь ласка, просвітіть мене. Я хотів би, щоб ця робота без мене було необхідності купувати ще один жорсткий диск. це останній засіб ... якщо я не можу отримати цю роботу, схоже, що я змушений купувати диски SATA раніше, ніж я очікував, і мені доведеться отримати цю Ріг установку з SATA і відносити старі Western Digital Перейти до POS Dell у мене є. це не так складно ... але я не знаю, чи хочу я провести залишок своїх готівки на диск прямо зараз. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо диск не може працювати в обох комп'ютерах то звуки ймовірно, від того, що ви сказали, що вона може просто померли.
Я думаю Ідея samjohnson's Of стежить його на новий комп'ютер, не був призначений для sloution, а просто ще тест, щоб побачити, якщо померлий диск. Я хотів спробувати, що, оскільки не існує простого BIOS виправити, що я знаю, і це буде довести то в один бік чи іншу. Якщо кабельні перемички і все добре і він не працює, або з'являються в "Керування дисками", то я думаю, що потрібно зціпити зуби і визнати гіршому .... це може бути, просто перемістити в інше місце не зробити це будь-який хороший Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| використання програмного забезпечення формату низьким рівнем Ура сайт для форматування жорсткого диска на жорсткий диск у режимі за замовчуванням спробуйте встановити його ще раз |
|
| |||
| |||
| Я просто погодився з тією обставиною. Я навіть не буду турбувати. тому що якщо він, що багато чого просто підняти цей шматок мотлоху з мертвих, то не варто більше зусиль з мого боку. Я знаю те, що він не помер. вона працює аж до день або два тому, коли я взяв його зі старої Dell і прикріплений до мого нового комп'ютера. так що я знаю, що це ще добре. це мабуть, ніяк не завантажувальний більше. тому я укусу кулі, і я наказав новим брендом Spankin 160 SATA 7200 об / хв концерт сьогодні вдень близько 1 вечора. вона повинна прибути, швидше за все, в середовищі останніх Newegg оскільки не входить у вихідні дні. Я просто зводити Western Digital диска я використовую зараз на старому Dell, і, можливо, зберегти конфігурацію Слов'янський я використовував раніше. що Dell може використовувати всі запасні сторінок і файлів на жорсткому диску він може отримати. тому я дам повний 80 концертів до неї, і я буду використовувати нова дитина. Я б зробив це в кінцевому підсумку, але я сподівався, мій нинішній диски IDE можуть хвилю мене досить довго, тому я зміг накопичити для відеокарти в першу чергу. Схоже, що наказ був скасований на мене ... .. Сором, але я нічого не можу зробити. Дякуємо за допомогу, хлопці. |