![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз бях забелязал, че когато ми PC (вървят XP SP2) е преработка информация там е малък, но забележим шум, който сякаш е от твърдия диск. Шумът е като една малка "drumming" звук. Изглежда има не функционални проблем, само шум, обаче, да свалят и управлява MAXTOR полезност (за Windows), който даде мигновени изгуби по двата краткосрочен и дългосрочен самостоятелно тестове. Drive е MAXTOR STM3250820AS. Проблем или не? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е възможно тя да бъде на изход.
Шум е обикновено кажа приказка подпишат и тяхното тестване софтуер, ако не подкрепи това предполагам. Maxtor дискове също не са най-надеждни наоколо, аз трябваше много неуспех по отношение на мен. Моята система: Hybr! Г
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мда .... време, за да архивирате вашите жизненоважни данни ... ми мисли
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Компютърни Изведнъж ми провали да признае външен твърд диск (Maxtor) | teenee23 | Дискове & сменяемите носители | 3 | 9-ти ноември 2009 17:08 |
| Maxtor външен хард диск | VJH | Дискове & сменяемите носители | 2 | 27 Юни 2008 16:48 |
| Maxtor твърдия диск проблем | softmind82 | Дискове & сменяемите носители | 4 | 29 Авг 2007 16:18 |
| Твърд диск - Необходимост да се замени myk Maxtor шофиране | Кобалт | Общи Хардуер Чат | 1 | 14 ноември 2006 05:58 |
| Твърд диск - Коя ли предпочитате, Maxtor и Samsung? | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 5 | 25-ти септември 2006 11:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |