![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω παρατηρήσει ότι όταν τον υπολογιστή μου (τρέχει XP SP2) είναι η επεξεργασία στοιχείων υπάρχει μια μικρή αλλά αισθητή θορύβου, που φαίνεται να προέρχονται από το σκληρό δίσκο. Ο θόρυβος είναι σαν ένα μικρό "drumming" ήχο. Δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα λειτουργικό, απλά ο θόρυβος, όμως, θα κατεβάσει και διηύθυνε την Maxtor χρησιότητας (για παράθυρα), το οποίο παρείχε άμεση ηττήθηκαν τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και των μεγάλων αυτο δοκιμές. Μονάδα_δίσκου είναι Maxtor STM3250820AS. Πρόβλημα ή μη; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι δυνατόν να μπορεί να αρχίσει να υποχωρεί.
Ο θόρυβος είναι κανονικά ένα παραμύθι υπογράψουν και να πείτε για τις δοκιμασίες του λογισμικού, υποστηρίζει ότι ελλείψει μέχρι υποθέτω. Maxtor δίσκων δεν είναι, επίσης, την πιο αξιόπιστη περίπου, έχω πολλά είχαν αποτύχει σε μένα. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι .... χρόνο για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας ζωτικής σημασίας ... εμένα σκέφτεται
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ξαφνικά υπολογιστή αποτυγχάνει να αναγνωρίσει Εξωτερικού μου σκληρός δίσκος (Maxtor) | teenee23 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 9 Νοεμβρίου του 2009 17:08 |
| Maxtor εξωτερικό σκληρό δίσκο | VJH | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 27 Ιουν 2008 16:48 |
| Maxtor σκληρό δίσκο πρόβλημα | softmind82 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 29 Αυγ 2007 16:18 |
| Hard Drive - Ανάγκη για την αντικατάσταση myk Maxtor οδήγησης | Κοβάλτιο | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 14 Νοε 2006 05:58 |
| Hard Drive - Ποιο προτιμάτε, Maxtor ή Samsung? | Computer Spec | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 25η Σεπ 2006 11:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |