![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ive 'primjećen taj našto moj PC (trčanje XP SP2) je obrada informacija nalazi se mali, ali vidljiv šum, što čini se da dolaze iz hard disk. Buka je kao mali 'bubnjati' zvuk. Čini se da nema funkcionalnih problema, samo šuma, međutim, sam skinuti i ran MAXTOR Utility (za prozore), koji je dao instant ne i na kratki i dugi self testova. Pogon MAXTOR STM3250820AS. Problem ili ne? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moguće je da bi mogao biti na putu van.
Buka je normalno reci priči jedan znak i njihovih testiranja softvera u nedostatku ledja da se JA pogodak. Maxtor diskovi su i nisu najpouzdaniji okolo, sam imao mnogo fail na mene. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep .... vrijeme za sigurnosno kopiranje vitalnih podataka ... mi misli
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Računalo iznenada Ne priznati moj vanjski hard disk (Maxtor) | teenee23 | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 9. studeni 2009 17:08 |
| Vanjski tvrdi disk Maxtor | VJH | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 27. lipnja 2008 16:48 |
| Maxtor hard disk problem | softmind82 | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 29. kolovoz 2007 16:18 |
| Hard disk - trebamo zamijeniti myk Maxtor pogon | Kobalt | General Hardware Chat | 1 | 14. studeni 2006 05:58 |
| Hard disk - Što da li vi volite, Maxtor ili Samsung? | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 5 | 25. Sep 2006 11:46 |
| Thread Tools | |
| |