![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Észrevettem, hogy ha a PC (futó XP SP2) a feldolgozás van egy kicsi, de észrevehető a zaj, ami úgy tűnik, hogy jön a merevlemezre. A zaj olyan, mint egy kis "dobolással" hang. Úgy tűnik, nem funkcionális probléma, csak a zaj azonban Letöltöttem és spárgagombolyog a Maxtor segédprogram (Windows), amelyek adott pillanatban nem mind a rövid-és hosszú önálló vizsgálatot. Meghajtó Maxtor STM3250820AS. Probléma vagy nem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehetséges, hogy ez lehet a kiút.
Zaj rendszerint egy mesét mondani, hogy írják alá és vizsgálati program nem támogatja, hogy akár azt hiszem. Maxtor meghajtók nem is a legmegbízhatóbb körül, már nem sok volt nekem. My System: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aha .... ideje, hogy vissza a létfontosságú adatokat ... nekem úgy
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hirtelen számítógép nem ismeri fel, én External Hard Drive (Maxtor) | teenee23 | Drives & Removable Media | 3 | November 9, 2009 17:08 |
| Maxtor külső merevlemezként | VJH | Drives & Removable Media | 2 | 27. június 2008 16:48 |
| Maxtor merevlemezt probléma | softmind82 | Drives & Removable Media | 4 | 29. augusztus 2007 16:18 |
| Merevlemez - kell cserélnie myk Maxtor meghajtó | Kobalt | Általános fémáru Chat | 1 | 14. november 2006 05:58 |
| Merevlemez - Milyen Ön szeretné, Maxtor vagy Samsung? | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 5 | 25. Szeptember 2006 11:46 |
| Téma eszközök | |
| |