![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš pastebėjau, kad kai mano PC (running XP SP2) yra informacijos apdorojimas yra nedidelis, bet pastebimas triukšmas, kuris, atrodo, iš kietojo disko. Triukšmas yra tarsi mažas "būgnai" garso. Atrodo, kad jokių funkcinių problemų, tik triukšmas, tačiau aš atsisiuntė ir bėgo MAXTOR naudingumas (for Windows), kurioje buvo greitai pralaimi tiek trumpuoju ir ilguoju savęs bandymams. Diskas MAXTOR STM3250820AS. Problema ar ne? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galbūt tai galėtų būti išeitis.
Triukšmas paprastai pasakyti pasakos pasirašyti ir jų bandymo įrangos jei pritaria, kad iki I guess. Maxtor diskai taip pat ne pats patikimiausias aplink, aš jau daug nepavyksta man. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep .... laiko atgal iki savo gyvybiškai svarbus duomenų ... man mano
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuterių Staiga nepripažįstama Mano External Hard Drive (Maxtor) | teenee23 | Drives & Removable Media | 3 | 9 lapkritis 2009 17:08 |
| Maxtor "išorinis kietasis diskas | VJH | Drives & Removable Media | 2 | Birželis 27, 2008 16:48 |
| Maxtor kietajame diske problema | softmind82 | Drives & Removable Media | 4 | Rugpjūtis 29, 2007 16:18 |
| Hard drive - būtinybė pakeisti MYK Maxtor diską | Kobaltas | General Hardware Chat | 1 | Lapkritis 14, 2006 05:58 |
| Hard drive - Kuris jums labiau patinka, Seagate arba Samsung? | Kompiuterių Spec | General Hardware Chat | 5 | 25 rugsėjis 2006 11:46 |
| Temos įrankiai | |
| |