![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте. мога кой да помогне моля. Когато поставите флаш ключ в някоя от моите три слота няма да излезе за някои reasdon. фактически всяко устройство с USB няма да работи. карти с памет, не са били прочетени един от двамата. Не мога да чуете гласа на екрана, когато включен в мрежата и включен вън но тя няма да се появи. ще doesn't в контролния панел или помощ. |
|
| |||
| |||
| може да бъде повреден карта? |
|
| |||
| |||
| твърде опростена. Всяко устройство, което аз имам няма да работи. аз имам отидоха в Device Manager. деинсталира всички драйвери. рестартира. прозорците ги инсталира, но все още няма радост. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тя трябва да бъде нещо не е наред с USB портове, не са пристанища connectected директно към дънната платка, или е допълнителен карти USB?
| |||
| |||
| си един Compaq с в населени читатели. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като USB портове са решили да избягат и да се присъединят на цирка, имате избор 2, ако те наистина са го имали, или мястото на дънната платка, или по-евтини и по-лесен вариант е да купя PCI карти и USB Plug, че в дънната ви платка
| |||
| |||
| Как да разбера, ако имат определено го имаше. Както споменах по-рано. деинсталирате и повторно инсталиране. ако те Dont работа след това е, че е много хубав. |
|
| |||
| |||
| В Device Manager, ще видите, че USB порта ще бъде инсталиран и ако се вгледате в имоти ще казват, че се работи правилно и др, но какво може да откриете, че е проблем е, че контактите USB портове са износени, това се дължи на чрез включване и изключите устройства. Имам този проблем себе си, ако не си много уверен в компютъра ви, като една от друга и с помощта на водача прецизен винт да манипулират терминали тогава аз ще отида с добавяне на PCI карта USB |
|
| |||
| |||
| Аз съм доста уверен. Какво трябва да направя. |
|
| |||
| |||
| Трябва да се вземат на дънната платка на компютъра и се уверете, че имате добра светлина, проверете конектор за задната част на USB портове са да се свърже с дънната платка, ако не сте, ще трябва отново да войник тях (по-лесно каза отколкото да се направи там), ако всичко това е за следващата проверка е вътре в себе си USB порт, проверка за контакт, всички са там и че те не са били изтласкани далеч назад, така че те не правят контакт, можете да използвате малка отвертка presision внимателно да ги откъртвам леко, |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптоп Не четене Drive | antbann | Дискове & сменяемите носители | 4 | 9-ти ноември 2009 14:54 |
| Ниска 12 Volt Железопътен Четене | shortmanalan | Случаи & Power Доставки | 3 | 8 април 2009 21:42 |
| USB 2.0 четене като USB 1.1 | o1generallee4130 | Мултимедия & Codecs | 2 | 24 Jan 2008 12:31 |
| MMC / SD слот не четене | NismoTyler | Windows операционни системи | 5 | 6 януари 2008 16:39 |
| Интересно четене. | Алекс | Изключено Тема Дискусия | 13 | 20 август 2007 г 10:55 |
| Нишка Инструменти | |
| |