![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| hi there. může někdo pomoci prosím. při vkládání flash klíč v každém z mých tří časů nebude přicházet u některých reasdon. ve skutečnosti jakékoliv zařízení s USB nebude fungovat. paměťové karty nejsou ani nebyla přečtena. Slyším zvuk na obrazovce, když zapojen a zapojit se, ale nezobrazí se. jít do ovládacího panelu doesnt help either. |
|
| |||
| |||
| by mohla být vadná karta? |
|
| |||
| |||
| příliš zjednodušující. každé zařízení, já mít nebude fungovat. i odešli do správce zařízení. odinstalovat všechny ovladače. restartoval. okna se přeinstalovat, ale stále je nemůže mít radost. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To musí být něco v nepořádku s USB porty, jsou porty connectected přímo na základní desce, nebo je to další USB kartu?
| |||
| |||
| jeho compaq s zastavěné čtenáři. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako USB portů se rozhodli utéct a připojit se k cirkusu, máte 2 možnosti, pokud opravdu měl, buď nahradit základní desky, nebo levnější a jednodušší varianta je koupit PCI USB kartu a vložte do vaší základní desky, které
| |||
| |||
| Jak mám vědět, jestli mají určitě dost. Jak jsem již zmínil. odinstalování a opětovná instalace. pokud dont práce pak je to skoro to. |
|
| |||
| |||
| V správce zařízení, uvidíte, že USB porty, bude nainstalována, a pokud se podíváte na vlastnosti, bude říkat, že fungují správně ect ale to, co můžete zjistit, že je problém je, že USB porty jsou kontakty nosí, je to způsobeno prostřednictvím zapojíte a odpojit zařízení. Měl jsem tento problém sám, pokud si není příliš jistý při užívání počítače od sebe a pomocí přesné šroubovák pro manipulaci s terminály, pak bych jít s přidáním PCI USB karta |
|
| |||
| |||
| Jsem docela jistý. Co musím udělat. |
|
| |||
| |||
| Musíte vzít desku z PC a zkontrolujte, zda máte nějaké dobré světlo, kontrola konektoru na zadní straně USB porty jsou navázání kontaktu s desce, nejsou-li, budete muset re-voják je (snadnější řekne, než udělá tam), pokud je to v pořádku příští kontroly uvnitř samotné usb portu, kontrola kontaktu jsou tam a že nebyly tlačeny k daleko vzadu, takže nemají kontakt, můžete použít malý presision šroubováku jemně páky je ven mírně |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Laptop Ne Čtení Drive | antbann | Drives & Removable Media | 4 | 9.listopadu 2009 14:54 |
| Nízké +12 Volt Drážní Čtení | shortmanalan | Případy & Napájecí zdroje | 3 | 8. dubna 2009 21:42 |
| USB 2.0, čtení, USB 1.1 | o1generallee4130 | Multimedia & Kodeky | 2 | 24. ledna 2008 12:31 |
| MMC / SD slot ne čtení | NismoTyler | Operační systémy Windows | 5 | 6. ledna 2008 16:39 |
| Zajímavé čtení. | alex | Vypnout Téma diskuze | 13 | 20. srpna 2007 10:55 |
| Thread Nástroje | |
| |