![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου. μπορεί κανείς να βοηθήσει παρακαλώ. Όταν εισάγετε μια flash κλειδί σε οποιοδήποτε από τα τρία μου χρονοθυρίδες δεν θα έλθουν για ορισμένες reasdon. στην πραγματικότητα, με οποιαδήποτε συσκευή USB δεν θα λειτουργήσει. κάρτες μνήμης δεν έχουν διαβάσει ούτε. Ακούω τον ήχο στην οθόνη κατά τη σύνδεση και την βουλώνονται, αλλά δεν θα εμφανιστεί. υπεισέλθω σε πίνακα ελέγχου είτε doesn't βοηθήσει. |
|
| |||
| |||
| θα μπορούσε να είναι μια ελαττωματική κάρτα; |
|
| |||
| |||
| υπερβολικά απλοϊκό. κάθε συσκευή που έχω δεν θα λειτουργήσει. Έχω πάει σε συσκευή του διαχειριστή. απεγκατάσταση όλων των οδηγών. rebooted. παράθυρα έχει εγκατασταθεί εκ νέου τους, αλλά ακόμη δεν χαράς. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρέπει να είναι κάτι λάθος με τις θύρες USB, θύρες connectected Είναι άμεσα με τη μητρική πλακέτα, ή είναι μια πρόσθετη κάρτα USB;
| |||
| |||
| την Compaq με ένα ενσωματωμένο στο αναγνώστες. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν τις θύρες USB αποφάσισαν να το σκάσω και να συμμετάσχουν σε τσίρκο, έχετε 2 επιλογές όταν είναι πραγματικά είχε, είτε να αντικαταστήσει τη μητρική πλακέτα, ή τη φθηνότερη και ευκολότερη λύση είναι να αγοράσω μια PCI κάρτα USB και τοποθετήστε το σε σας μητρική πλακέτα
| |||
| |||
| Πώς μπορώ να ξέρω αν έχουν σίγουρα θα είχε. Όπως ανέφερα νωρίτερα. απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση. εάν dont εργασίας τότε είναι ότι λίγο πολύ αυτό. |
|
| |||
| |||
| Στον Device Manager θα δείτε ότι οι θύρες USB θα εγκατασταθεί και αν δει κανείς τις ιδιότητες που θα λένε ότι αυτά λειτουργούν σωστά ect αλλά τι μπορεί να σας είναι ότι το πρόβλημα είναι ότι οι θύρες USB είναι φθαρμένα επαφές, αυτό οφείλεται μέσω της συνδέσετε το αποσυνδέσετε και των συσκευών. Είχα αυτό το πρόβλημα και εγώ, αν δεν σας σε πολύ σίγουροι λαμβάνοντας εκτός του υπολογιστή σας και χρησιμοποιώντας ένα ακριβείας κατσαβίδι για να χειρίζεται τα τερματικά τότε θα πάμε με την προσθήκη ενός PCI κάρτα USB |
|
| |||
| |||
| Είμαι αρκετά σίγουρη. Τι πρέπει να κάνουμε. |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει να ληφθεί από τη μητρική πλακέτα του υπολογιστή και να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποιες καλές φως, ελέγξτε τη σύνδεση με το πίσω μέρος του θύρες USB είναι σε επαφή με τη μητρική πλακέτα, εάν δεν θα χρειάζεται να-στρατιώτη τους (ευκολότερη στα λόγια παρά στην πράξη υπάρχει) και αν όλα αυτά είναι για τον επόμενο έλεγχο στο εσωτερικό του είναι ίδια θύρα USB, επικοινωνήστε με τον έλεγχο της είναι όλα εκεί και ότι δεν έχει πιεστεί πολύ για την επιστροφή, ώστε να μην έρχονται σε επαφή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή presision κατσαβίδι για μοχλό απαλά τους ελαφρώς, |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Laptop ανάγνωση δεν Drive | antbann | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 9 Νοεμβρίου του 2009 14:54 |
| Χαμηλό 12 Volt Σιδηροδρομικών Reading | shortmanalan | Θήκες & Τροφοδοτικά | 3 | 8η Απρ 2009 21:42 |
| USB 2.0 ανάγνωση ως USB 1.1 | o1generallee4130 | Multimedia & Codecs | 2 | 24 Ιαν 2008 12:31 |
| MMC / SD slot δεν ανάγνωση | NismoTyler | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 6 Jan 2008 16:39 |
| Ενδιαφέρουσες ανάγνωση. | alex | Off Topic Συζήτηση | 13 | 20 Αυγ 2007 10:55 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |