manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Register

Ne čitate bljeskalica tipku.

Reply

Thread Tools
Old 27. ožujak 2008, 11:46
Donatorska Grupa

Default Ne čitate bljeskalica tipku.

Hi there. može bilo tko pomoć ugoditi.

prilikom umetanja bljesak ključ u bilo kojem od moje tri utora neće doći do za neke reasdon. zapravo bilo koji uređaj sa usb neće funkcionirati. memorijske kartice nisu bili ni pročitati. ja mogu čuti zvuk na zaslonu kada priključeni i priključen van, ali to neće prikazati. ide u control panel doesn't help either.
Old 27 ožujak 2008, 17:58
Donatorska Grupa

mogao biti neispravan karticu?
Old 28. ožujak 2008, 11:13
Donatorska Grupa

previše pojednostavljeno. imam svaki uređaj neće raditi. Ja sam otišao u Device Manager. de-instalirati svi vozači. ponovno podizanje sustava. prozori ima ih reinstalirati, ali još uvijek nema radosti.
Old 28 ožujak 2008, 18:00
Donatorska Grupa

To mora biti nešto izvrnut sa USB-luka, luka connectected Jesu li oni izravno na matičnu ploču, ili je to dodatni USB kartice?

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 30. ožujak 2008, 14:11
Donatorska Grupa

svoje Compaq sa izgrađen u čitatelja.
Old 31 ožujak 2008, 06:34
Donatorska Grupa

Zvuči kao usb portovi su odlučili pobjeći i pridružiti cirkus, imate 2 izbora ako oni stvarno su ga imali, ili zamijeniti matičnu ploču, ili jeftiniji i lakši izbor je kupiti pci usb karticu i uključite to u svoj matična ploča

My System: --

Procesor (i):
Intel 2.4Ghz core 2 quad
Matične ploče:
ACER EG31M
RAM memorija:
2 čeze DDR2 667
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 8400GS
Sound Card:
Realtek High Definition Onboard
Tvrdi disk (i):
500gb + 180gb + 250GB SATA 2
Optički pogon (e):
DVD-RW + DVD
Case / PSU:
Case PSU Unbranded i @ 500 Watt
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (e):
19 "LCD i 15 inčni LCD
Operacijski sustav (e):
Triple boot - Windows Vista Ultimat
Old 31. ožujak 2008, 07:12
Donatorska Grupa

Kako mogu znati ako oni su definitivno imali. Kao što sam spomenuo ranije. de-instalirati i reinstalirati. ako oni dont funkcionirati onda je to prilično košta.
Old 31 ožujak 2008, 13:26
Donatorska Grupa

U Device Manager vidjet ćete da je usb portovi će biti instaliran i ako pogledate svojstva to će reći da su ispravno itd., ali ono što vam svibanj pronaći da je problem je da se nose usb portova kontakte, ovaj je uzrokovana kroz plugging in i isključivanjem uređaja. Imao sam ovaj problem sebi, ako svoju ne jako sigurni na koje računalo koristite odvojeno i vozač preciznost vijak za manipuliranje terminala onda bih ići s dodavanjem pci usb karticu
Old 31 ožujak 2008, 13:51
Donatorska Grupa

ja sam prilično uvjeren. Što moram učiniti.
Old 2. travanj 2008, 09:03
Donatorska Grupa

Morate uzeti matičnu ploču iz pc i provjerite da li imate neke dobre svjetla, provjerite priključak na stražnjem dijelu usb portovi se stvaranje kontakta s matične ploče, ako im se ne trebate ponovno vojnik njima (lakše reći nego učiniti postoji), ako je to sve kako bi provjerili je unutar sljedećeg USB port sama, provjera kontakt su svi tamo i da oni nisu bili daleko gurnula na leđa tako da oni ne bi kontakt, možete koristiti male presision odvijač nježno ih poluga se malo,
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Laptop ne Reading Drive antbann Drives & Izmjenjivi mediji 4 9. studeni 2009 14:54
Niski 12 Volt Rail Reading shortmanalan Cases & Power Supplies 3 8. travanj 2009 21:42
USB 2.0 čitanje kao USB 1.1 o1generallee4130 Multimedija i kodeci 2 24 siječanj 2008 12:31
MMC / SD utor ne čitate NismoTyler Windows Operating Systems 5 6. siječanj 2008 16:39
Zanimljive čitanje. alex Off Topic Discussion 13 20. kolovoz 2007 10:55
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.