![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there. može bilo tko pomoć ugoditi. prilikom umetanja bljesak ključ u bilo kojem od moje tri utora neće doći do za neke reasdon. zapravo bilo koji uređaj sa usb neće funkcionirati. memorijske kartice nisu bili ni pročitati. ja mogu čuti zvuk na zaslonu kada priključeni i priključen van, ali to neće prikazati. ide u control panel doesn't help either. |
|
| |||
| |||
| mogao biti neispravan karticu? |
|
| |||
| |||
| previše pojednostavljeno. imam svaki uređaj neće raditi. Ja sam otišao u Device Manager. de-instalirati svi vozači. ponovno podizanje sustava. prozori ima ih reinstalirati, ali još uvijek nema radosti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To mora biti nešto izvrnut sa USB-luka, luka connectected Jesu li oni izravno na matičnu ploču, ili je to dodatni USB kartice?
| |||
| |||
| svoje Compaq sa izgrađen u čitatelja. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao usb portovi su odlučili pobjeći i pridružiti cirkus, imate 2 izbora ako oni stvarno su ga imali, ili zamijeniti matičnu ploču, ili jeftiniji i lakši izbor je kupiti pci usb karticu i uključite to u svoj matična ploča
| |||
| |||
| Kako mogu znati ako oni su definitivno imali. Kao što sam spomenuo ranije. de-instalirati i reinstalirati. ako oni dont funkcionirati onda je to prilično košta. |
|
| |||
| |||
| U Device Manager vidjet ćete da je usb portovi će biti instaliran i ako pogledate svojstva to će reći da su ispravno itd., ali ono što vam svibanj pronaći da je problem je da se nose usb portova kontakte, ovaj je uzrokovana kroz plugging in i isključivanjem uređaja. Imao sam ovaj problem sebi, ako svoju ne jako sigurni na koje računalo koristite odvojeno i vozač preciznost vijak za manipuliranje terminala onda bih ići s dodavanjem pci usb karticu |
|
| |||
| |||
| ja sam prilično uvjeren. Što moram učiniti. |
|
| |||
| |||
| Morate uzeti matičnu ploču iz pc i provjerite da li imate neke dobre svjetla, provjerite priključak na stražnjem dijelu usb portovi se stvaranje kontakta s matične ploče, ako im se ne trebate ponovno vojnik njima (lakše reći nego učiniti postoji), ako je to sve kako bi provjerili je unutar sljedećeg USB port sama, provjera kontakt su svi tamo i da oni nisu bili daleko gurnula na leđa tako da oni ne bi kontakt, možete koristiti male presision odvijač nježno ih poluga se malo, |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Laptop ne Reading Drive | antbann | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 9. studeni 2009 14:54 |
| Niski 12 Volt Rail Reading | shortmanalan | Cases & Power Supplies | 3 | 8. travanj 2009 21:42 |
| USB 2.0 čitanje kao USB 1.1 | o1generallee4130 | Multimedija i kodeci | 2 | 24 siječanj 2008 12:31 |
| MMC / SD utor ne čitate | NismoTyler | Windows Operating Systems | 5 | 6. siječanj 2008 16:39 |
| Zanimljive čitanje. | alex | Off Topic Discussion | 13 | 20. kolovoz 2007 10:55 |
| Thread Tools | |
| |