kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Nem olvasat flash gombot.

Reply

Téma eszközök
Old Március 27 2008, 11:46
Donor Group

Default Nem olvasat flash gombot.

szia ott. tud valaki segíteni kérem.

Amikor beteszi a flash gomb minden az én három bővítőhely ez nem jön fel néhány reasdon. Valójában minden olyan eszköz, USB nem fog működni. memóriakártyák nem olvasta el sem. Hallom a hangot a képernyőn, amikor csatlakoztatva van dugva és ki, de ez nem fog megjelenni. megy kezelőpanel doesnt segítséget sem.
Old Március 27, 2008, 17:58
Donor Group

lehet egy hibás kártya?
Old Március 28 2008, 11:13
Donor Group

túlzottan leegyszerűsítő. nekem van minden eszköz nem fog működni. nekem van ment device manager. eltávolította az összes illesztőprogramot. indítani. A Windows újratelepítése őket, de még mindig nem öröm.
Old Március 28, 2008, 18:00
Donor Group

Meg kell valami baj van az USB port, Vajon kikötők connectected közvetlenül az alaplap, vagy ez egy extra USB-kártya?

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Március 30 2008, 14:11
Donor Group

its a Compaq és a beépített olvasó.
Old Március 31, 2008, 06:34
Donor Group

Úgy hangzik, mint az USB port úgy döntött, hogy elszökik, és csatlakozik a cirkusz, akkor 2 választás, ha valóban ez volt, vagy helyettesíteni az alaplap, vagy az olcsóbb és egyszerűbb a lehetőség, hogy vegyél egy PCI usb kártya és a dugó az alaplap

My System: --

Processzor (ok):
2,4 GHz-es Intel Core 2 Quad
Alaplap:
ACER EG31M
RAM memória:
2 GIG DDR2 667
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 8400GS
Hangkártya:
Realtek High Definition Onboard
Merevlemez (ek):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optikai meghajtó (k):
DVD-RW + DVD
Case / tápegység:
UNBRANDED esetre psu @ 500 watt
Hűtés:
STOCK
Hálózat / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (ok):
19 "LCD és 15 hüvelykes LCD
Operációs rendszer (ek):
Triple Boot - A Windows Vista végső
Old Március 31 2008, 07:12
Donor Group

Honnan tudom, ha határozottan megvolt. Ahogy említettem korábban. eltávolítani, majd újratelepíteni. ha dont dolgozik majd az, hogy nagyon sokat.
Old Március 31, 2008, 13:26
Donor Group

Az Eszközkezelő látni fogod, hogy az USB port telepítésre kerül, és ha megnézzük a tulajdonságok azt fogja mondani, hogy megfelelően működik-e stb, de ami előfordulhat, hogy az a probléma, hogy az usb port kapcsolatok kopott, ez okozza keresztül dugulás és kihúzni az eszközöket. Én magam is ezt a problémát, ha a nem túl magabiztos a vevő a számítógép segítségével egymástól, és egy precíziós csavarhúzó manipulálni a terminálok akkor én is megyek az összeadás egy pci usb kártya
Old Március 31, 2008, 13:51
Donor Group

Én szép benne. Mit kell tenni.
Old Április 2, 2008, 09:03
Donor Group

Be kell, hogy az alaplap ki a pc, és győződjön meg arról, van néhány jó fényviszonyok, ellenőrizze a csatlakozót a hátsó USB-portok a kapcsolatot a alaplap, ha nem lesz szüksége, hogy újra katona számára (könnyebb mondani, mint megtenni ott), ha ez az egész, hogy a következő ellenőrzés belül az usb port maga ellenőrzi a kapcsolatot mind ott és arról, hogy nem szorultak vissza, hogy messze így nem kapcsolatba lépni, akkor használjon egy kis presision csavarhúzó segítségével óvatosan kar őket enyhén,
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Laptop nem olvasta Drive antbann Drives & Removable Media 4 November 9, 2009 14:54
Alacsony 12 voltos vasúti olvasása shortmanalan Cases & Power Supplies 3 8. április 2009 21:42
USB 2.0 olvasatra USB 1.1 o1generallee4130 Multimédia és kodekek 2 24. január 2008 12:31
MMC / SD kártyanyílás nem olvasatban NismoTyler A Windows operációs rendszerek 5 6. január 2008 16:39
Érdekes olvasata. alex Off Topic Discussion 13 20. augusztus 2007 10:55
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.