![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia ott. tud valaki segíteni kérem. Amikor beteszi a flash gomb minden az én három bővítőhely ez nem jön fel néhány reasdon. Valójában minden olyan eszköz, USB nem fog működni. memóriakártyák nem olvasta el sem. Hallom a hangot a képernyőn, amikor csatlakoztatva van dugva és ki, de ez nem fog megjelenni. megy kezelőpanel doesnt segítséget sem. |
|
| |||
| |||
| lehet egy hibás kártya? |
|
| |||
| |||
| túlzottan leegyszerűsítő. nekem van minden eszköz nem fog működni. nekem van ment device manager. eltávolította az összes illesztőprogramot. indítani. A Windows újratelepítése őket, de még mindig nem öröm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Meg kell valami baj van az USB port, Vajon kikötők connectected közvetlenül az alaplap, vagy ez egy extra USB-kártya?
| |||
| |||
| its a Compaq és a beépített olvasó. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint az USB port úgy döntött, hogy elszökik, és csatlakozik a cirkusz, akkor 2 választás, ha valóban ez volt, vagy helyettesíteni az alaplap, vagy az olcsóbb és egyszerűbb a lehetőség, hogy vegyél egy PCI usb kártya és a dugó az alaplap
| |||
| |||
| Honnan tudom, ha határozottan megvolt. Ahogy említettem korábban. eltávolítani, majd újratelepíteni. ha dont dolgozik majd az, hogy nagyon sokat. |
|
| |||
| |||
| Az Eszközkezelő látni fogod, hogy az USB port telepítésre kerül, és ha megnézzük a tulajdonságok azt fogja mondani, hogy megfelelően működik-e stb, de ami előfordulhat, hogy az a probléma, hogy az usb port kapcsolatok kopott, ez okozza keresztül dugulás és kihúzni az eszközöket. Én magam is ezt a problémát, ha a nem túl magabiztos a vevő a számítógép segítségével egymástól, és egy precíziós csavarhúzó manipulálni a terminálok akkor én is megyek az összeadás egy pci usb kártya |
|
| |||
| |||
| Én szép benne. Mit kell tenni. |
|
| |||
| |||
| Be kell, hogy az alaplap ki a pc, és győződjön meg arról, van néhány jó fényviszonyok, ellenőrizze a csatlakozót a hátsó USB-portok a kapcsolatot a alaplap, ha nem lesz szüksége, hogy újra katona számára (könnyebb mondani, mint megtenni ott), ha ez az egész, hogy a következő ellenőrzés belül az usb port maga ellenőrzi a kapcsolatot mind ott és arról, hogy nem szorultak vissza, hogy messze így nem kapcsolatba lépni, akkor használjon egy kis presision csavarhúzó segítségével óvatosan kar őket enyhén, |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptop nem olvasta Drive | antbann | Drives & Removable Media | 4 | November 9, 2009 14:54 |
| Alacsony 12 voltos vasúti olvasása | shortmanalan | Cases & Power Supplies | 3 | 8. április 2009 21:42 |
| USB 2.0 olvasatra USB 1.1 | o1generallee4130 | Multimédia és kodekek | 2 | 24. január 2008 12:31 |
| MMC / SD kártyanyílás nem olvasatban | NismoTyler | A Windows operációs rendszerek | 5 | 6. január 2008 16:39 |
| Érdekes olvasata. | alex | Off Topic Discussion | 13 | 20. augusztus 2007 10:55 |
| Téma eszközök | |
| |