![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לך. מישהו יכול לעזור בבקשה. בעת הוספת הבזק המפתח בכל אחת משלוש משבצות שלי זה לא מגיע ל כ reasdon. למעשה, עם כל התקן USB לא יעבוד. כרטיסי הזיכרון הם גם לא לקרוא. אני יכול לשמוע את הקול על המסך כאשר פקוק פקוק ואילו החוצה אבל היא לא הופיעה. נכנס לוח הבקרה doesn't לעזור גם. |
|
| |||
| |||
| יכול להיות כרטיס דפוק? |
|
| |||
| |||
| גם simplistic. כל מכשיר שיש לי לא יעבדו. יש לי נעלם בתוך מנהל ההתקנים. הוסר כל הנהגים. rebooted. יש להם חלונות מחדש, אך עדיין לא שמחה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה חייב להיות משהו לא בסדר עם יציאות USB, האם הם יציאות connectected ישירות אל לוח האם, או האם זו תוספת כרטיס USB?
| |||
| |||
| א שלה עם קומפאק בשנת בנוי הקוראים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו יציאות USB החליטו לברוח ולהצטרף בקרקס, יש לך 2 ברירות אם הם באמת היו אותו, או להחליף את לוח האם, או זול יותר, קל יותר ואת האפשרות לקנות כרטיס PCI USB ו תקע את זה לתוך לוח האם
| |||
| |||
| כיצד אוכל לדעת אם יש להם את זה היו בהחלט. כפי שציינתי קודם לכן. ו בהסרת ההתקנה מחדש. אם הם dont עבודה אז זה בערך זה. |
|
| |||
| |||
| ב 'מנהל ההתקנים תראה כי יציאות USB תותקן ואם אתה מסתכל על זה נכסים יאמרו שהם פועלים כראוי ect אבל מה אתה עשוי לגלות כי הוא הבעיה, כי הם אנשי הקשר יציאות USB משומש, זה גרם דרך פקיקה ואילו unplugging של התקנים. יש לי את הבעיה בעצמי, אם לא בטוחים מאוד בבית לוקחים את המחשב בנפרד ושימוש של דיוק בורג הנהג כדי לתפעל את המסופים ואז אני ילך עם הוספת כרטיס PCI USB |
|
| |||
| |||
| אני די בטוח. מה אני צריך לעשות. |
|
| |||
| |||
| אתה צריך לקחת את לוח האם של המחשב, וודא שיש לך טובות שעה, כדי לבדוק את מחבר האחורית של יציאות USB עושים קשר עם לוח האם, אם הם לא תצטרך החייל אותם מחדש (יותר קל אמר מאשר לעשות שם), אם כל זה על מנת לבדוק את הבא הוא יציאת USB בתוך עצמו, לבדוק את כל פנה לשם כי הם לא דחפו את פרק הזמן הארוך ביותר, כך שהם לא ליצור קשר, אתה יכול להשתמש קטן presision מברג בעדינות את מנוף אותם מעט, |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המחשב הנייד לא קורא כונן | antbann | כוננים & נשלפת | 4 | 9 נובמבר 2009 14:54 |
| נמוך 12 וולט Rail קריאה | shortmanalan | מקרים & ספקי כוח | 3 | 8 אפריל 2009 21:42 |
| קריאה בשם ה-USB 2.0 USB 1.1 | o1generallee4130 | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 24 ינואר 2008 12:31 |
| MMC / SD משבצת לא קריאה | NismoTyler | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 6 ינואר 2008 16:39 |
| מעניין לקרוא. | אלכס | דיון Off topic | 13 | ה -20 לאוגוסט 2007 10:55 |
| שרשרת כלים | |
| |