![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi there. Can anyone help please. kai pridėsite flash raktas bet mano trys vietos nebus sugalvoti kai reasdon. iš tiesų bet koks prietaisas, su USB neveikia. Atminties kortelės nebuvo nei skaityti. I can hear ekrane garsą, kai įjungtas ir prijungtas iš bet ji nebus rodomas. eiti į Control Panel nepadės arba. |
|
| |||
| |||
| gali būti sugedusi kortele? |
|
| |||
| |||
| pernelyg paprasta. kiekvieno prietaiso man neveikia. Turiu įrenginys atvyko į vadybininkas. pašalintas visas tvarkykles. perleist. Windows iš naujo juos, bet dar ne džiaugsmas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jame turi būti kažkas negerai su USB, ar jie uostų connectected tiesiai į pagrindinę plokštę, ar tai papildomos USB kortele?
| |||
| |||
| jo su užstatytose skaitytojų Compaq. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai skambanti USB nutarė bėgti ir prisijungti prie cirko, turite 2 pasirinkimus, jei jie yra iš tikrųjų turėjo ją, arba pakeisti pagrindinę plokštę, ar pigiau ir paprasčiau galimybė nusipirkti PCI USB kortele ir prijungti, kad į jūsų pagrindinę plokštę
| |||
| |||
| Kaip sužinoti, ar jie tikrai turėjo. Kaip jau minėjau anksčiau. pašalinti ir iš naujo. jei jie dont darbas tada yra tai, kad gana daug jos. |
|
| |||
| |||
| Į Device Manager ", pamatysite, kad USB bus sumontuoti ir jeigu pažvelgsite savybių ji sako, kad jie tinkamai veikia tt bet tai, ką galite pastebėti, kad yra problema, kad USB kontaktai nešioti, tai sukelia per lizdo ir išjungiant prietaisus. Turėjau šią problemą ir mane, jei savo ne labai įsitikinusi, atsižvelgiant į savo kompiuterį ir naudoti be tikslumo atsuktuvą manipuliuoti terminalų tada norėčiau eiti su pridedant PCI USB kortelę |
|
| |||
| |||
| Esu gana užtikrintai. Ką man reikia daryti. |
|
| |||
| |||
| Jūs turite būti plokštę iš kompiuterio ir įsitikinkite, kad turite gerą šviesos, patikrinkite, ar jungtis prie USB gale daro susisiekti su pagrindinės plokštės, jei jos nėra, jums reikės naujo kario jų (lengviau pasakyti nei padaryti ten), jei tai yra viskas, kad šalia patikrinti viduje USB pati, tikrinimo susisiekti visi ten ir jie nebuvo stumiamas į toli atgal, kad jie negali susisiekti, galite naudoti mažos presision atsuktuvas švelniai svirtis juos šiek tiek |