![]() |
|
| |||
| |||
| hi there. Can anyone help please. Ievietojot Flash ievadiet jebkuru manu trīs nišu tas nenonāks līdz dažiem reasdon. faktiski jebkuru ierīci ar USB nestrādās. atmiņas kartes nav bijis lasīt vai nu. i var dzirdēt skaņu uz ekrāna, kad pieslēgtu strāvai un pieslēgts out, bet tas neparādīsies. nonākšana vadības panelis doesn't palīdzību vai nu. |
|
| |||
| |||
| varētu būt kļūdains karti? |
|
| |||
| |||
| pārāk vienkāršoti. Katra ierīce, kas man nestrādās. i ir radījušas Device Manager. atinstalēt visus draiverus. rebooted. windows ir pārinstalēta, tiem, bet vēl nav prieks. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir kaut kas nepareizi ar USB ports, Vai tie ostās connectected tieši mātesplatē, vai tas papildus USB karti?
| |||
| |||
| tā compaq ar apdzīvotās lasītājiem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Līdzīgi kā usb porti ir nolēmušas aizbēgt un pievienoties cirks, jums ir 2 izvēles, ja tie patiešām ir bijis tā, vai nu aizstāt mātesplatē, vai lētāk un vienkāršāk variants ir pirkt pci usb karti un kontaktligzdas, kas savā mātesplatē
| |||
| |||
| Kā es varu zināt, ja tie ir noteikti bija tā. Kā jau minēju iepriekš. atinstalēt un pārinstalēt. ja viņi dont darbs tad ir tas, ka diezgan daudz to. |
|
| |||
| |||
| In Device Manager jūs redzēsiet, ka usb porti ir uzstādītas, un, ja paskatās īpašībām teiks tie darbojas pareizi, ect bet tas, ko jūs varat konstatēt, ka ir problēma ir tā, ka usb porti kontakti tiek lietoti, tas ir radījis ar tapām un unplugging ierīču. Man ir bijusi šī problēma man, ja jūsu ne pārāk pārliecināts ir veikt datora ilga atstarpe, un, izmantojot precizitāti skrūvgriezi manipulēt ar termināļiem, tad es ietu ar pievienojot pci usb karti |
|
| |||
| |||
| Esmu diezgan pārliecināts. Kas man ir jādara. |
|
| |||
| |||
| Jums ir nepieciešams veikt mātesplati no datora, un pārliecinieties, ka Jums ir kāda laba gaisma, pārbaudiet savienotāju pie aizmugures USB porti ir iepazīt mātesplatē, ja tie nav Jums būs nepieciešams atkārtoti karavīru tiem (vieglāk pateikt, nekā izdarīt tur), ja tas ir viss, lai nākamā pārbaude ir iekšā usb porta pati, pārbaudot kontaktu visi ir, un ka tās nav atspiesti tālu atpakaļ, lai viņi nepadara kontaktu, varat izmantot nelielu presision skrūvgriezi, lai viegli svira viņus no nedaudz |