menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Nie je čítanie flash kľúč.

Reply

Thread Tools
Old 27. marca 2008, 11:46
Darcu Skupina

Default Nie je čítanie flash kľúč.

hi there. môže niekto pomôcť, prosím.

pri vkladaní flash kľúč v každom z mojich troch intervalov nebude prichádzať u niektorých reasdon. v skutočnosti akékoľvek zariadenie s USB nebude fungovať. pamäťové karty nie sú ani nebola prečítaná. Počujem zvuk na obrazovke, keď zapojený a zapojiť sa, ale nezobrazí sa. ísť do ovládacieho panela doesnt help either.
Old 27 marca 2008, 17:58
Darcu Skupina

by mohla byť vadná karta?
Old 28. marca 2008, 11:13
Darcu Skupina

príliš zjednodušujúce. každé zariadenie, já mať nebude fungovať. i odišli do správcu zariadení. odinštalovať všetky ovládače. restartoval. okná sa preinštalovať, ale stále je nemôže mať radosť.
Old 28 marca 2008, 18:00
Darcu Skupina

To musí byť niečo v neporiadku s USB portami, sú porty connectected priamo na základnej doske, alebo je to ďalší USB kartu?

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 30. marca 2008, 14:11
Darcu Skupina

jeho compaq s zastavanej čitatelia.
Old 31 marca 2008, 06:34
Darcu Skupina

Znie to ako USB portov sa rozhodli utiecť a pripojiť sa k cirkusu, máte 2 možnosti, ak naozaj mal, buď nahradiť základné dosky, alebo lacnejšie a jednoduchšie variant je kúpiť PCI USB kartu a vložte do vašej základnej dosky, ktoré

Môj systém: --

Processor (s):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Základná doska:
ACER EG31M
Pamäť RAM:
2 GIG DDR2 667
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Realtek High Definition Palubný
Pevný disk (y):
500GB + 250gigabajt + 180gigabajt SATA 2
Optická mechanika (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Neznačkové veci a psov @ 500 watt
Chladenie:
STOCK
Sieť / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD a 15 Inch LCD
Operačný systém (y):
Triple Zavádzacia - Windows Vista Ultima
Old 31. marca 2008, 07:12
Darcu Skupina

Ako mám vedieť, či majú určite dosť. Ako som už spomenul. odinštalovať a znova nainštalovať. ak dont práca potom je to skoro to.
Old 31 marca 2008, 13:26
Darcu Skupina

V správca zariadení, uvidíte, že USB porty, bude nainštalovaná, a ak sa pozriete na vlastnosti, bude hovoriť, že fungujú správne ect ale to, čo môžete zistiť, že je problém je, že USB porty sú kontakty nosí, je to spôsobené prostredníctvom zapojíte a odpojiť zariadenia. Mal som tento problém sám, ak si nie je príliš istý pri používaní počítača od seba a pomocou presné skrutkovač pre manipuláciu s terminálmi, potom by som ísť s pridaním PCI USB karta
Old 31 marca 2008, 13:51
Darcu Skupina

Som celkom istý. Čo musím urobiť.
Old 2.dubna 2008, 09:03
Darcu Skupina

Musíte vziať dosku z PC a skontrolujte, či máte nejaké dobré svetlo, kontrola konektora na zadnej strane USB porty sú nadviazanie kontaktu s doske, ak nie, budete musieť re-vojak je (jednoduchšie povie, ako urobí tam), ak je to v poriadku nasledujúcej kontroly vnútri samotnej usb portu, kontrola kontaktu sú tam a že neboli tlačené k ďaleko vzadu, takže nemajú kontakt, môžete použiť malý presision skrutkovača jemne páky je von mierne
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Laptop Nie Čítanie Drive antbann Drives & Removable Media 4 9.listopadu 2009 14:54
Nízke +12 Volt Dráhové Čítanie shortmanalan Prípady & Napájacie zdroje 3 8. apríla 2009 21:42
USB 2.0, čítanie, USB 1.1 o1generallee4130 Multimedia & Kodeky 2 24. januára 2008 12:31
MMC / SD slot ne čítaní NismoTyler Operačné systémy Windows 5 6. januára 2008 16:39
Zaujímavé čítanie. alex Vypnúť Téma diskusie 13 20. augusta 2007 10:55
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.