![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi there. môže niekto pomôcť, prosím. pri vkladaní flash kľúč v každom z mojich troch intervalov nebude prichádzať u niektorých reasdon. v skutočnosti akékoľvek zariadenie s USB nebude fungovať. pamäťové karty nie sú ani nebola prečítaná. Počujem zvuk na obrazovke, keď zapojený a zapojiť sa, ale nezobrazí sa. ísť do ovládacieho panela doesnt help either. |
|
| |||
| |||
| by mohla byť vadná karta? |
|
| |||
| |||
| príliš zjednodušujúce. každé zariadenie, já mať nebude fungovať. i odišli do správcu zariadení. odinštalovať všetky ovládače. restartoval. okná sa preinštalovať, ale stále je nemôže mať radosť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To musí byť niečo v neporiadku s USB portami, sú porty connectected priamo na základnej doske, alebo je to ďalší USB kartu?
| |||
| |||
| jeho compaq s zastavanej čitatelia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako USB portov sa rozhodli utiecť a pripojiť sa k cirkusu, máte 2 možnosti, ak naozaj mal, buď nahradiť základné dosky, alebo lacnejšie a jednoduchšie variant je kúpiť PCI USB kartu a vložte do vašej základnej dosky, ktoré
| |||
| |||
| Ako mám vedieť, či majú určite dosť. Ako som už spomenul. odinštalovať a znova nainštalovať. ak dont práca potom je to skoro to. |
|
| |||
| |||
| V správca zariadení, uvidíte, že USB porty, bude nainštalovaná, a ak sa pozriete na vlastnosti, bude hovoriť, že fungujú správne ect ale to, čo môžete zistiť, že je problém je, že USB porty sú kontakty nosí, je to spôsobené prostredníctvom zapojíte a odpojiť zariadenia. Mal som tento problém sám, ak si nie je príliš istý pri používaní počítača od seba a pomocou presné skrutkovač pre manipuláciu s terminálmi, potom by som ísť s pridaním PCI USB karta |
|
| |||
| |||
| Som celkom istý. Čo musím urobiť. |
|
| |||
| |||
| Musíte vziať dosku z PC a skontrolujte, či máte nejaké dobré svetlo, kontrola konektora na zadnej strane USB porty sú nadviazanie kontaktu s doske, ak nie, budete musieť re-vojak je (jednoduchšie povie, ako urobí tam), ak je to v poriadku nasledujúcej kontroly vnútri samotnej usb portu, kontrola kontaktu sú tam a že neboli tlačené k ďaleko vzadu, takže nemajú kontakt, môžete použiť malý presision skrutkovača jemne páky je von mierne |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Laptop Nie Čítanie Drive | antbann | Drives & Removable Media | 4 | 9.listopadu 2009 14:54 |
| Nízke +12 Volt Dráhové Čítanie | shortmanalan | Prípady & Napájacie zdroje | 3 | 8. apríla 2009 21:42 |
| USB 2.0, čítanie, USB 1.1 | o1generallee4130 | Multimedia & Kodeky | 2 | 24. januára 2008 12:31 |
| MMC / SD slot ne čítaní | NismoTyler | Operačné systémy Windows | 5 | 6. januára 2008 16:39 |
| Zaujímavé čítanie. | alex | Vypnúť Téma diskusie | 13 | 20. augusta 2007 10:55 |
| Thread Tools | |
| |