мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Не читате блицева тастер.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. март 2008, 11:46
Донаторска Група

Default Не читате блицева тастер.

Хи тхере. Цан аныоне хелп молим.

при уметању Фласх тастер у било којој од мојих три места неће доћи до неких реасдон. у ствари било који уређај са УСБ неће радити. меморијске картице се није ни прочитати. могу чути на екрану и када се укључи у струју, али се неће појавити. иде у доеснт контролни панел ни помоћи.
Old 27. Јан 2008, 17:58
Донаторска Група

може да буде погрешан картицу?
Old 28. март 2008, 11:13
Донаторска Група

сувише једноставна. Ја сам сваки уређај неће радити. Ја сам отишао у Девице Манагер. деинсталирати све драјвере. поново покренути. прозори их поново инсталирати али још увек нема радости.
Old 28. Јан 2008, 18:00
Донаторска Група

То мора да нешто није у реду са УСБ порта, то су они портови цоннецтецтед директно на матичну плочу, или је то додатна УСБ-картицу?

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 30. март 2008, 14:11
Донаторска Група

Цомпак је у насељеним са читаоцима.
Old 31. Јан 2008, 06:34
Донаторска Група

Звучи као УСБ порта су одлучили да побегну и придружи циркус, имате 2 избора, ако су стварно то је било заменити матичну плочу, или јефтиније и лакше опција је да купите ПЦИ УСБ картицу и убаците ово у своју матичну плочу

Мы Сыстем: --

Процесор (и):
Интел 2.4Гхз цоре 2 Куад
Матичне плоче:
Ацер ЕГ31М
РАМ меморија:
2 чезе ДДР2 667
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8400ГС
Соунд Цард:
Реалтек високе дефиниције Онбоард
Тврди диск (и):
500ГБ + 180гб + 250ГБ САТА 2
Оптички погон (е):
ДВД-РУ + ДВД
Цасе / псу:
Цасе псу Унбрандед и @ 500 Уатт
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Реалтек ПЦИ-Е гигабите НИЦ
Монитор (е):
19 "ЛЦД и 15 инчни ЛЦД
Оперативни систем (е):
Трипле боот - Уиндоус Виста Ултимат
Old 31. март 2008, 07:12
Донаторска Група

Како да знам да ли су дефинитивно имали. као што сам споменуо раније. деинсталирате и поново инсталирате. ако они донт раде онда је то прилично.
Old 31. Јан 2008, 13:26
Донаторска Група

У Девице Манагер видећете да ће УСБ порта да буде инсталиран и ако погледате особина ће рећи да су исправно ради итд, али оно што можете наћи да је проблем је да су носили УСБ портова контаката, то је изазвало кроз прикључивање и унплуггинг уређаја. Имао сам ја овај проблем ако вам није баш сигурни имајући у свој рачунар и поред помоћу прецизно завртањ возача да манипулишу терминала онда ће ићи са додавањем ПЦИ УСБ картица
Old 31. Јан 2008, 13:51
Донаторска Група

Ја сам прилично сигуран. Шта треба да урадите.
Old 2. Мар 2008, 09:03
Донаторска Група

Потребно је да се плоча из ПЦ и проверите да ли имате неке добре светло, проверите да конектор позади на УСБ портова што су контакт са матичне плоче, ако нису треба да поново их војник (лакше рећи него урадити тамо), ако је то све у циљу провере је следећи унутар самог УСБ порта, провери контакт су све тамо и да они нису гурнути далеко назад тако да не ступе у контакт, можете користити мало пресисион шрафцигера нежно да их се мало полугу,
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Није диск лаптопа за читање антбанн Дривес & Измјењиви медији 4 9. новембар 2009 14:54
Ниски 12 Волт раил Реадинг схортманалан Цасес & Поуер Супплиес 3 8 април 2009 21:42
УСБ 2.0 читање као УСБ 1/1 о1генераллее4130 Мултимедија и кодеци 2 24 јануар 2008 12:31
ММЦ / СД слот не читате НисмоТылер Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 6 јануар 2008 16:39
Занимљиве читање. алекс Офф Топиц Дисцуссион 13 20 аугуст 2007 10:55
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц