![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи тхере. Цан аныоне хелп молим. при уметању Фласх тастер у било којој од мојих три места неће доћи до неких реасдон. у ствари било који уређај са УСБ неће радити. меморијске картице се није ни прочитати. могу чути на екрану и када се укључи у струју, али се неће појавити. иде у доеснт контролни панел ни помоћи. |
|
| |||
| |||
| може да буде погрешан картицу? |
|
| |||
| |||
| сувише једноставна. Ја сам сваки уређај неће радити. Ја сам отишао у Девице Манагер. деинсталирати све драјвере. поново покренути. прозори их поново инсталирати али још увек нема радости. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То мора да нешто није у реду са УСБ порта, то су они портови цоннецтецтед директно на матичну плочу, или је то додатна УСБ-картицу?
| |||
| |||
| Цомпак је у насељеним са читаоцима. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као УСБ порта су одлучили да побегну и придружи циркус, имате 2 избора, ако су стварно то је било заменити матичну плочу, или јефтиније и лакше опција је да купите ПЦИ УСБ картицу и убаците ово у своју матичну плочу
| |||
| |||
| Како да знам да ли су дефинитивно имали. као што сам споменуо раније. деинсталирате и поново инсталирате. ако они донт раде онда је то прилично. |
|
| |||
| |||
| У Девице Манагер видећете да ће УСБ порта да буде инсталиран и ако погледате особина ће рећи да су исправно ради итд, али оно што можете наћи да је проблем је да су носили УСБ портова контаката, то је изазвало кроз прикључивање и унплуггинг уређаја. Имао сам ја овај проблем ако вам није баш сигурни имајући у свој рачунар и поред помоћу прецизно завртањ возача да манипулишу терминала онда ће ићи са додавањем ПЦИ УСБ картица |
|
| |||
| |||
| Ја сам прилично сигуран. Шта треба да урадите. |
|
| |||
| |||
| Потребно је да се плоча из ПЦ и проверите да ли имате неке добре светло, проверите да конектор позади на УСБ портова што су контакт са матичне плоче, ако нису треба да поново их војник (лакше рећи него урадити тамо), ако је то све у циљу провере је следећи унутар самог УСБ порта, провери контакт су све тамо и да они нису гурнути далеко назад тако да не ступе у контакт, можете користити мало пресисион шрафцигера нежно да их се мало полугу, |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Није диск лаптопа за читање | антбанн | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 9. новембар 2009 14:54 |
| Ниски 12 Волт раил Реадинг | схортманалан | Цасес & Поуер Супплиес | 3 | 8 април 2009 21:42 |
| УСБ 2.0 читање као УСБ 1/1 | о1генераллее4130 | Мултимедија и кодеци | 2 | 24 јануар 2008 12:31 |
| ММЦ / СД слот не читате | НисмоТылер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 6 јануар 2008 16:39 |
| Занимљиве читање. | алекс | Офф Топиц Дисцуссион | 13 | 20 аугуст 2007 10:55 |
| Тхреад Тоолс | |
| |