az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Bu flaş tuşu okuma.

Reply

Konu Araçları
Old Mar 2008, 11:46 27.
Bağış Grubu

hi there. kimse lütfen yardımcı olabilir.

Herhangi bir benim üç yuva içinde bazı reasdon kadar gelmez bir flash tuşu ekleyerek. herhangi bir cihaz aslında işe yaramaz bir USB içinde. hafıza kartları ya okundu değildir. i zaman takılı ve dışarı takılı ama gösterilmez ekranda ses duyabilirsiniz. kontrol paneli doesnt çevirmek ya gidiyorum.
Old Mart 2008, 17:58 27
Bağış Grubu

hatalı bir kart olabilir?
Old Mart 2008, 11:13 28
Bağış Grubu

çok basit. her cihaz i çalışmaz var. i cihaz yöneticisi içine gitti. kaldırıldığında tüm sürücüleri. yeniden başlatıldı. pencere ama hiçbir sevinç onları yeniden sahiptir.
Old Mart 2008, 18:00 28
Bağış Grubu

Bu USB bağlantı noktaları ile bir sorun olmalı, onlar port doğrudan anakarta connectected, yoksa o ekstra bir USB kart var mı?

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old Mar 2008, 14:11 30.
Bağış Grubu

yılında inşa okuyucu ile bir Compaq.
Old 31 Mart 2008, 06:34
Bağış Grubu

USB portları Sounds like kaçmaya ve sirk katıldığınızda, ya anakart ya da daha ucuz ve daha kolay seçenek yerine 2 seçenek eğer gerçekten vardır o vardı karar verdik bir PCI USB kart ve fiş satın almak sizin anakart içine

Benim Sistemi: --

İşlemci (ler):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Anakart:
ACER EG31M
RAM hafıza:
2 GIG DDR2 667
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 8400GS
Ses Kartı:
Realtek High Definition Onboard
Sabit Disk (ler):
500gb + 250GB + 180gb SATA 2
Optik Sürücü (ler):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Unbranded Davası ve PSU 500 Watt @
Soğutma:
STOK
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitör (ler):
19 "LCD ve 15 inç LCD
İşletim Sistemi (ler):
Üçlü Önyükleme - Windows Vista Ultimat
Old 31 Mart 2008, 07:12
Bağış Grubu

nasıl eğer onlar kesinlikle vardı ben biliyorum. Daha önce bahsetmiştik. kaldırma ve yeniden yükleme. Eğer çalışmıyorsa dont bu hoş çok öyle.
Old 31 Mart 2008, 13:26
Bağış Grubu

Eğer özelliklerine o düzgün vb ama çalışıyor bu sorun ne bulabilirsiniz diyecekler göz aygıt yöneticisi olarak bu USB bağlantı noktası kurulacak ve göreceksiniz USB portları rehber giyilir, bu neden olmasıdır aracılığıyla ve cihazların prizden takmayı. Eğer çok ayrı bilgisayarınızı alıp o zaman i ile gider terminalleri işlemek için hassas tornavida kullanarak emin değil mi, bu sorun benim oldu PCI USB kart ekleme
Old 31 Mart 2008, 13:51
Bağış Grubu

i oldukça eminim. Ne yapmam gerekiyor.
Old 2 Nisan 2008, 09:03
Bağış Grubu

Sen pc ve, USB portların arka konektör onay iyi ışık emin olun anakart temas olduğunuz anakart çıkarmak gerekirse, eğer yeniden-onları (daha kolay asker gerekir değildir eğer bu tüm amacıyla yanındaki kontrol edin daha var) yapılan USB portu kendi içinde, kartviziti kontrol olduğunu söyledi tüm var ve bunların çok geri böylece temas yok, sen kullanabilirsiniz itti henüz küçük bir presision tornavida yavaşça biraz onları kolu için
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından