![]() |
|
| |||
| |||
| hi there. kimse lütfen yardımcı olabilir. Herhangi bir benim üç yuva içinde bazı reasdon kadar gelmez bir flash tuşu ekleyerek. herhangi bir cihaz aslında işe yaramaz bir USB içinde. hafıza kartları ya okundu değildir. i zaman takılı ve dışarı takılı ama gösterilmez ekranda ses duyabilirsiniz. kontrol paneli doesnt çevirmek ya gidiyorum. |
|
| |||
| |||
| hatalı bir kart olabilir? |
|
| |||
| |||
| çok basit. her cihaz i çalışmaz var. i cihaz yöneticisi içine gitti. kaldırıldığında tüm sürücüleri. yeniden başlatıldı. pencere ama hiçbir sevinç onları yeniden sahiptir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu USB bağlantı noktaları ile bir sorun olmalı, onlar port doğrudan anakarta connectected, yoksa o ekstra bir USB kart var mı?
| |||
| |||
| yılında inşa okuyucu ile bir Compaq. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| USB portları Sounds like kaçmaya ve sirk katıldığınızda, ya anakart ya da daha ucuz ve daha kolay seçenek yerine 2 seçenek eğer gerçekten vardır o vardı karar verdik bir PCI USB kart ve fiş satın almak sizin anakart içine
| |||
| |||
| nasıl eğer onlar kesinlikle vardı ben biliyorum. Daha önce bahsetmiştik. kaldırma ve yeniden yükleme. Eğer çalışmıyorsa dont bu hoş çok öyle. |
|
| |||
| |||
| Eğer özelliklerine o düzgün vb ama çalışıyor bu sorun ne bulabilirsiniz diyecekler göz aygıt yöneticisi olarak bu USB bağlantı noktası kurulacak ve göreceksiniz USB portları rehber giyilir, bu neden olmasıdır aracılığıyla ve cihazların prizden takmayı. Eğer çok ayrı bilgisayarınızı alıp o zaman i ile gider terminalleri işlemek için hassas tornavida kullanarak emin değil mi, bu sorun benim oldu PCI USB kart ekleme |
|
| |||
| |||
| i oldukça eminim. Ne yapmam gerekiyor. |
|
| |||
| |||
| Sen pc ve, USB portların arka konektör onay iyi ışık emin olun anakart temas olduğunuz anakart çıkarmak gerekirse, eğer yeniden-onları (daha kolay asker gerekir değildir eğer bu tüm amacıyla yanındaki kontrol edin daha var) yapılan USB portu kendi içinde, kartviziti kontrol olduğunu söyledi tüm var ve bunların çok geri böylece temas yok, sen kullanabilirsiniz itti henüz küçük bir presision tornavida yavaşça biraz onları kolu için |