менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Не читав флеш ключ.

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 березня 2008, 11:46
Донор групи

Default Не читав флеш ключ.

Привіт там. Чи можна допомогти будь ласка.

При установці флеш-ключ в будь-який з моїх три слоти до цього не дійде до деяких reasdon. Фактично будь-який пристрій з USB не буде працювати. Карти пам'яті не було ні читати. Я чую звук на екрані, коли включено і підключено поза але вона не з'явиться. вдаючись до панелі керування doesn't допомогло.
Old 27 березня 2008, 17:58
Донор групи

може бути несправним карти?
Old 28 березня 2008, 11:13
Донор групи

занадто спрощеним. кожне пристрій, я працювати не буде. Я пройшов в диспетчері пристроїв. видалили всі драйвери. перезавантаження. Windows має перевстановити їх, але ще не радість.
Old 28 березня 2008, 18:00
Донор групи

Це має бути щось не в порядку з портами USB, портами чи вони connectected безпосередньо до материнської плати, або це додаткова картка USB?

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 30 березня 2008, 14:11
Донор групи

свій з Compaq в населених читачів.
Old 31 березня 2008, 06:34
Донор групи

Звучить як USB-портів вирішили тікати і приєднатися до цирку, у вас є 2 вибору, якщо вони дійсно були його, або замінити материнську плату або дешевше і простіше варіантом є покупка PCI Card USB і підключіть що на вашій материнській платі

Моя система: --

Процесор (и):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Материнська плата:
ACER EG31M
ОЗУ:
2 гігабайт DDR2 667
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 8400GS
Звукова карта:
Realtek High Definition Бортові
Жорсткий диск (и):
500gb + 250GB + 180GB SATA 2
Оптичний привід (и):
DVD RW + DVD
Діло / PSU:
Марочні Корпус і блок живлення потужністю 500 Вт @
Охолодження:
STOCK
Мережі / Інтернет:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Монітор (и):
19 "РК-дисплей і 15-дюймові РК --
Операційна система (и):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Old 31 березня 2008, 07:12
Донор групи

Як мені дізнатися, якщо вони безумовно був. Як я вже згадував раніше. Видалення та повторне встановлення. якщо вони Dont роботі те, що він дуже багато чого.
Old 31 березня 2008, 13:26
Донор групи

У диспетчері пристроїв ви побачите, що USB-портів буде встановлена і якщо ви подивитеся на властивості і скажуть вони працюють правильно ECT але ви можете виявити, що є проблемою є те, що носять контактів USB портів, викликаних цим шляхом підключення та відключення пристроїв. Я мав цю проблему самі, якщо не дуже впевнені у прийнятті комп'ютер один від одного і за допомогою драйвера точність гвинта маніпулювати терміналів, то я б з додаванням PCI Card USB
Old 31 березня 2008, 13:51
Донор групи

Я досить впевнено. Що мені потрібно робити.
Old 2 квітня 2008, 09:03
Донор групи

Ви повинні взяти на себе материнську плату з ПК і переконайтеся, що у вас є хороший світло, перевірте роз'єм на задній панелі USB-портів в контакт з материнською платою, якщо вони вам не потрібно повторно солдата них (простіше сказати, ніж зробити там), якщо все це в такому порядку перевірки всередині самого USB-порту, перевіряючи контакти всі є, і що вони ще не доведений до далеко назад, щоб вони не мають контактів, можна використовувати невелику presision викрутки акуратно важелем їх небагато,
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Ноутбук не читає диски antbann Знімні накопичувачі І ЗМІ 4 9 листопада 2009 14:54
Низький 12 Вольт залізничного Редінг shortmanalan Справа & блоки живлення 3 8 квітня 2009 21:42
USB 2.0 читання як USB 1.1 o1generallee4130 Мультимедіа & кодеки 2 24 січня 2008 12:31
MMC / SD слотом не читав NismoTyler Операційні системи Windows 5 6 січня 2008 16:39
Цікаве читання. Alex Off Topic Discussion 13 20 серпня 2007 10:55
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.