![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там. Чи можна допомогти будь ласка. При установці флеш-ключ в будь-який з моїх три слоти до цього не дійде до деяких reasdon. Фактично будь-який пристрій з USB не буде працювати. Карти пам'яті не було ні читати. Я чую звук на екрані, коли включено і підключено поза але вона не з'явиться. вдаючись до панелі керування doesn't допомогло. |
|
| |||
| |||
| може бути несправним карти? |
|
| |||
| |||
| занадто спрощеним. кожне пристрій, я працювати не буде. Я пройшов в диспетчері пристроїв. видалили всі драйвери. перезавантаження. Windows має перевстановити їх, але ще не радість. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це має бути щось не в порядку з портами USB, портами чи вони connectected безпосередньо до материнської плати, або це додаткова картка USB?
| |||
| |||
| свій з Compaq в населених читачів. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучить як USB-портів вирішили тікати і приєднатися до цирку, у вас є 2 вибору, якщо вони дійсно були його, або замінити материнську плату або дешевше і простіше варіантом є покупка PCI Card USB і підключіть що на вашій материнській платі
| |||
| |||
| Як мені дізнатися, якщо вони безумовно був. Як я вже згадував раніше. Видалення та повторне встановлення. якщо вони Dont роботі те, що він дуже багато чого. |
|
| |||
| |||
| У диспетчері пристроїв ви побачите, що USB-портів буде встановлена і якщо ви подивитеся на властивості і скажуть вони працюють правильно ECT але ви можете виявити, що є проблемою є те, що носять контактів USB портів, викликаних цим шляхом підключення та відключення пристроїв. Я мав цю проблему самі, якщо не дуже впевнені у прийнятті комп'ютер один від одного і за допомогою драйвера точність гвинта маніпулювати терміналів, то я б з додаванням PCI Card USB |
|
| |||
| |||
| Я досить впевнено. Що мені потрібно робити. |
|
| |||
| |||
| Ви повинні взяти на себе материнську плату з ПК і переконайтеся, що у вас є хороший світло, перевірте роз'єм на задній панелі USB-портів в контакт з материнською платою, якщо вони вам не потрібно повторно солдата них (простіше сказати, ніж зробити там), якщо все це в такому порядку перевірки всередині самого USB-порту, перевіряючи контакти всі є, і що вони ще не доведений до далеко назад, щоб вони не мають контактів, можна використовувати невелику presision викрутки акуратно важелем їх небагато, |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбук не читає диски | antbann | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 4 | 9 листопада 2009 14:54 |
| Низький 12 Вольт залізничного Редінг | shortmanalan | Справа & блоки живлення | 3 | 8 квітня 2009 21:42 |
| USB 2.0 читання як USB 1.1 | o1generallee4130 | Мультимедіа & кодеки | 2 | 24 січня 2008 12:31 |
| MMC / SD слотом не читав | NismoTyler | Операційні системи Windows | 5 | 6 січня 2008 16:39 |
| Цікаве читання. | Alex | Off Topic Discussion | 13 | 20 серпня 2007 10:55 |
| Різьба Інструменти | |
| |