![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nejprve dovolte mi říci, jsem jen začátečník, ale můj problém je můj pevný disk na mém počítači je rozděleno do 10gig a 130gig dat a je rozdělený. Moje 10 harpuna část vede vyplnění a nemůžu se zdají pohybovat mnoha soubory ven. Jak lze tedy odstranit oddíl nebo přesunout některé ze souboru na větší část oddílu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PartitionMagic bude to tak, stejně jako jakákoli oblast programu najdete na internetu. Odd že nemůžete přesunout soubory však, že by mělo být snadné.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To pak umožnilo mi odstranit oddíl nebo přesouvat soubory. |
|
| |||
| |||
| No, není možné odstranit, ale lze sloučit oba oddíly do jednoho, jako "normální" PC, a získat tak plnou 140gigabajt
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC zvyklý Zavádecí kdy Pevný disk je připojen In. Základní deska nebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Instalace Windows a dělení 500Gb Seagate pevný disk | Kristijan | Operační systémy Windows | 1 | 9. červen 2009 04:02 |
| Přenos dat z interní pevný disk do externího pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. března 2009 06:46 |
| Rozdelení disku | redden137 | Obecné Software Chat | 13 | 28. prosince 2008 11:57 |
| Dělení nového pevného disku | davo57 | Drives & Removable Media | 6 | 11. srpna 2008 02:51 |
| Thread Nástroje | |
| |