![]() |
|
| |||
| |||
| Καταρχάς επιτρέψτε μου να πω μόνο ότι είμαι αρχάριος αλλά το πρόβλημά μου είναι το σκληρό δίσκο για τον υπολογιστή μου είναι χωρισμένη σε 10gig και 130gig στοιχείων και υφίσταται επιμερισμό. My 10 αμάξιο μέρος διατηρεί γεμίζει και δεν μπορώ να φαίνεται να κυκλοφορούν πολλά από τα αρχεία που παρατίθενται. Πώς μπορώ να καταργήσετε το διαμέρισμα έτσι ή να μετακινήσετε ορισμένα από το αρχείο με το μεγαλύτερο μέρος του διαμερίσματος. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PartitionMagic θα το κάνετε αυτό, όπως και κάθε διαμέρισμα πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο Διαδίκτυο. Odd ότι δεν μπορείτε να μετακινήσετε τα αρχεία όμως, ότι θα πρέπει να είναι εύκολο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Αυτό θα μου επιτρέψετε να καταργήσετε το διαμέρισμα ή να μετακινήσετε τα αρχεία. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, δεν μπορείτε να το αφαιρέσετε, αλλά μπορείτε να συγχωνευθούν τα δύο τμήματα σε μία σαν μια "κανονική" PC, και έχει την πλήρη 140gb.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC Wont Boot Hard Drive όταν είναι συνδεδεμένο. Motherboard ή Hard Drive Πρόβλημα; | nightstar | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 9 Νοεμβρίου του 2009 10:30 |
| Εγκατάσταση των Windows και στεγανοποίηση 500Gb Seagate σκληρό δίσκο | kristijan | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 9 Ιουν 2009 04:02 |
| Μεταφορά δεδομένων από ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ να EXTERNAL Hard Drive Hard Drive. | XPC465 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 3η Μαρ 2009 06:46 |
| Διαμέριση σκληρού δίσκου | redden137 | Γενικά Λογισμικό Chat | 13 | 28 Δεκ. 2008 11:57 |
| Διαμέριση νέο σκληρό δίσκο | davo57 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 11 Αυγ 2008 02:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |