![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Prvo neka mi kažu da sam tek početnik, ali moj problem je moj hard disk na moj pc je podijeljen u 10gig i 130gig podataka i partitioned. Moj 10 čeze dio čuva popunjavanja i ja se ne čini da su mnoge od premjestiti kartoteka van. Kako mogu ukloniti tako particiji ili premjestite neke datoteke na veći dio particiji. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PartitionMagic će to učiniti, kako će se bilo koji program particiju ćete naći na internetu. Odd da ne možete premjestiti datoteke ipak, da bi trebalo biti lako.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Koji će zatim dopustiti mene to maknuti particije ili premjestiti kartoteka. |
|
| |||
| |||
| Pa, ne možete ga ukloniti, ali možete iskopirati obje particije u jednu kao što je "normalan" PC i dobiti punu 140gb.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PC navika Hard Drive Boot kad je priključeni na struju. Matična ploča tvrdog diska ili problem? | nightstar | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 9. studeni 2009 10:30 |
| Instaliranje sustava Windows i 500Gb SEAGATE particioniranje diska | Kristijan | Windows Operating Systems | 1 | 9. lipnja 2009 04:02 |
| Prijenos podataka s tvrdog diska na UNUTARNJI VANJSKI Hard Drive. | XPC465 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 3. ožujak 2009 06:46 |
| Particioniranje diska | redden137 | Općenito Software Chat | 13 | 28. prosinac 2008 11:57 |
| Partitioning novi tvrdi disk | davo57 | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 11. kolovoz 2008 02:51 |
| Thread Tools | |
| |