![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Először is engedd meg, hogy én vagyok, csak egy kezdő, de a probléma van a hard drive on my pc is osztják 10gig és 130gig adatok és particionálandó. Saját 10 koncertünk részeként tartja kitöltésével és nem úgy tűnik, hogy sok olyan fájlokkal. Hogyan lehet így fel a partíciót vagy áthelyezni néhány olyan fájlt a nagyobbik részét a partícióhoz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PartitionMagic fogja csinálni, ahogy az bármely partíció programot talál az interneten. Furcsa, hogy nem tudja mozgatni a kép azonban, hogy meg kell könnyű.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ez lehetővé teszi majd, hogy távolítsa el a partíciót vagy áthelyezni a fájlokat. |
|
| |||
| |||
| Nos, nem tudja eltávolítani, de akkor egyesül a két partíció, az egyik, mint a "rendes" PC, és kap a teljes 140gb.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PC szokás Boot Hard Drive, amikor csatlakoztatva van. Merevlemez vagy alaplap probléma? | nightstar | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | November 9, 2009 10:30 |
| Windows telepítése és partícionálási 500GB Seagate merevlemezt | kristijan | A Windows operációs rendszerek | 1 | 9. június 2009 04:02 |
| Az adatátvitel a belső merevlemezt, amely External Hard Drive. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. március 2009 06:46 |
| Particionálás merevlemezként | redden137 | General Chat szoftver | 13 | 28. december 2008 11:57 |
| Particionálás új merevlemezt | davo57 | Drives & Removable Media | 6 | 11. augusztus 2008 02:51 |
| Téma eszközök | |
| |