![]() |
|
| |||
| |||
| ראשית הרשו לי לומר, אני רק Beginner אבל הבעיה שלי היא שלי על הכונן הקשיח במחשב שלי היא לפצל לתוך 10gig וכן נתונים 130gig והיא partitioned. אזור 10 חלטורה חלק שומר על מילוי ואני לא מצליחים להעביר רבים של קבצים החוצה. איך אני יכול להסיר את המחיצה ובכך להעביר חלק או את הקובץ של חלק גדול של המחיצה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PartitionMagic יעשה זאת, כפי תהיה כל מחיצה תוכנית למצוא באינטרנט. מוזר, כי לא תוכל להעביר את הקבצים בכל זאת, זה אמור להיות קל.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| זה יהיה אז הרשו לי להסיר את המחיצה או להעביר את הקבצים. |
|
| |||
| |||
| ובכן, אתה לא יכול להסיר את זה, אבל אתה יכול למזג את שתי מחיצות אחת כמו "רגיל" למחשב, ולקבל את מלוא 140gb.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעת אתחול המחשב wont Hard Drive הוא פקוק ב. כונן קשיח או לוח האם הבעיה? | nightstar | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 9 נובמבר 2009 10:30 |
| התקנת Windows ו מחיצות 500Gb Seagate כונן קשיח | kristijan | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 9th יוני 2009 04:02 |
| העברת נתונים מ פנימית קשה לנסוע כונן קשיח חיצוני. | XPC465 | כוננים & נשלפת | 1 | 3rd מרץ 2009 06:46 |
| מחיצות בכונן הקשיח | redden137 | כללי תוכנות צ 'אט | 13 | -28 דצמבר 2008 11:57 |
| מחיצות כונן קשיח חדש | davo57 | כוננים & נשלפת | 6 | 11th אוגוסט 2008 02:51 |
| שרשרת כלים | |
| |