![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Pirmiausia leiskite man pasakyti, kad aš tik pradedantysis, bet mano problema yra mano kietąjį diską ant mano PC yra padalyta į 10gig ir 130gig duomenis ir yra uždara. Mano 10 koncertą dalis išlaiko pildymo ir aš negalime perkelti daug rinkmenų out. Kaip taip pašalinti skyrių arba pereiti tam tikrų failo didesnę dalį disko. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PartitionMagic tai darys, kaip ir bet disko programą galite rasti internete. Keista, kad jūs negalite perkelti failus nors, kad turėtų būti lengva.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tai tada leiskite panaikinti pertvarų arba perkelti failus. |
|
| |||
| |||
| Na, jos nebūtų galima nuimti, bet galite sujungti abu skirsnius į vieną, kaip "normalią" PC ir gauti visą 140gb.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PC Wont boot, kai kietasis diskas prijungtas. Motherboard arba Hard Drive problema? | nightstar | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 9 lapkritis 2009 10:30 |
| Diegimas Windows ir pertvaros 500Gb Seagate "kietasis diskas | Kristijan | Windows "operacinės sistemos | 1 | 9 birželis 2009 04:02 |
| Duomenų perdavimą iš vidaus kietojo disko į išorinį kietąjį diską. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3 kovas 2009 06:46 |
| Žymėjimo diske | redden137 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 13 | 28 gruodis 2008 11:57 |
| Žymėjimo naują kietąjį diską | davo57 | Drives & Removable Media | 6 | Rugpjūtis 11, 2008 02:51 |
| Temos įrankiai | |
| |