![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| În primul rând să-mi spun eu sunt doar un incepator, dar problema mea mi-e hard-disk de pe PC-ul meu este divizat într-un 10gig şi o 130gig de date şi este compartimentată. My 10 gig parte ţine de umplere şi se pare că nu pot să se deplaseze mai multe fişiere de afară. Cum pot elimina astfel de partiţie sau a muta o parte din fişier în mai mare parte a partiţiei. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PartitionMagic va face acest lucru, după cum va orice partiţie program pe care le găsiţi pe internet. Ciudat că nu puteţi să vă mutaţi fişierele totuşi, că ar trebui să fie uşor.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Asta-mi va permite să ştergeţi partiţia sau mutaţi fişiere. |
|
| |||
| |||
| Ei bine, nu se poate elimina aceasta, dar puteţi merge în ambele partiţii o ca pe un "normale" de PC, şi a lua în deplină 140gb.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
![]() |
|
| Marcaje |