![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Прво нека ми кажу да сам тек почетник, али мој проблем је мој хард диск на мој пц је подељен у 10гиг и 130гиг података и партитионед. Мој 10 чезе део чува попуњавања и ја се не чини да су многе од преместите картотека ван. Како да уклоните тако партицији или преместите неке датотеке на већи део партицији. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ПартитионМагиц ће то учинити, како ће се било који програм партицију ћете наћи на интернету. Одд да не можете да преместите датотеке ипак, да би требало да буде лако.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Који ће затим допустити мене за премештање партиције или покрет картотека. |
|
| |||
| |||
| Па, не можете да га уклоните, али можете ископирати обе партиције у једну као што је "нормалан" ПЦ и добити пуну 140гб.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ПЦ навика Хард Дриве Боот кад је прикључени на струју. Матична плоча врстог диска или проблем? | нигхтстар | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 9. новембар 2009 10:30 |
| Инсталирање система Уиндоус и 500ГБ СЕАГАТЕ партиционирање диска диска | Кристијан | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 9. јуна 2009 04:02 |
| Пренос података са врстог диска на УНУТРАШЊЕ ВАУСКИ Хард Дриве. | КСПЦ465 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 3 март 2009 06:46 |
| Партиционирање диска диска | редден137 | Уопштено Софтуаре Цхат | 13 | 28 децембар 2008 11:57 |
| Партитионинг нови тврди диск | даво57 | Дривес & Измјењиви медији | 6 | 11 аугуст 2008 02:51 |
| Тхреад Тоолс | |
| |