![]() |
|
| |||
| |||
| Öncelikle bana sadece bir acemi ama kulüpler benim sorunum benim pc benim sert götürmek olduğunu varsayalım bir 10gig ve 130gig veri ve bölümlenmiş ayrılmıştır. Benim 10 gig kısmını doldurma tutar ve dosyaların çok dışına taşımayı görünmek olamaz. Nasıl böylece bölümü kaldırmak veya bölümün büyük bölümünü bazı dosya taşıyabilir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , Herhangi bir bölüm programı internette bulabilirsiniz PartitionMagic bu yapacaktır. Odd size rağmen, bu kolay olacaktır dosyaları taşıyamazsınız.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Daha sonra beni bölümü kaldırmak veya dosyaları taşımak sağlayacaktır. |
|
| |||
| |||
| Eh, bunu kaldıramazsınız, ancak bir "normal" PC gibi bu iki bölüm birleştirebilirsiniz ve tam 140gb olsun.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |