![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам инсталирана новия си твърд диск и да го разделен на 4 първични сегментите, които използват Windows диск мениджър. Дадох първо 12gb сегмент, в който да пуснете преинсталиран Windows XP (аз ще използвам стария твърд диск като втори веднъж прозорец е и работи добре на новите HD). Сега аз имам само четат в интернет, че Windows XP трябва да има до 25GB като нейната дейност сегмент. Нейната един 750GB диска така, аз имам достатъчно място, но сега аз имам разделен го 12gb IM притеснен, че не е достатъчно. а) трябва да го направят преразпределение и то по-големи (няма данни на твърдия диск все още) б) или е 12gb повече от добре? Ако аз трябва да е по-голям ще работи, за да влезете в първите две прегради и тогава ще бъде в състояние да създаде нов? Или можете да създавате само нови дялове на неразпределени пространство? Аз съм наистина искате да купите Деление Магия като жаргон аз виждам себе си прави това отново, докато за Windows, така е! Благодарение на всеки, който може да помогне Дейв |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Защо ви е нужен 4 дяла?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, като Дейв каза, защо ви е нужен 4? както и за вашия въпрос, бих казал, направи голям дял аз вероятно ще каже 30-40GB, като имате достатъчно място, може също да са много място за операционна система.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Един дял е дяволски много по-лесно, повярвай ми. Ако трябва да ги разделим на данните и операционната система, за да XP един 150GB. Или просто използвате стария си твърд диск за операционната система, и да го напълно отделени.
|
| |||
| |||
| Аз прочетох няколко сайтове, които каза разделяне на твърдия диск може да направи за по-лесно диск измамвам (поради по-малки размери) и по-лесно си инсталации на XP като ти само трябва да преинсталирате ОС не всички ваши програми. Хм ... сега аз Не знам. Ive го направи сега, така и предполагам си твърде късно. Единственото нещо, което е притеснен за IM след като направи OS раздел твърде малък! Може би понякога можете да прочетете много информация в интернет! Haha! Сега имам един дял за операционната система, по един за редактиране на видео, по един за програмните файлове и един за всички останали (музика и снимки). Предполагам, че ако аз съм се с него като за това ще трябва да започне всичко отначало! (моля, Господи, не се надявайте !!!!) Благодаря за отговорите |
|
| |||
| |||
| Не, ако нямате пълна XP инсталира всички програми, които трябва да се направи също, друг дял или не. Defraging е нещо, направено само веднъж в синя луна и отнема известно време размер на дяла, каквото имате, така че е нормално нещо, остава само да нощта така или иначе. Също така много рядко правя дялове разваля, 99,9% от времето, твърд диск се обърка, че е механичен и целия диск е засегнат, а не отделни дялове. Един дял е много по-лесно да управляват и наистина не прави разлика в характеристиките или надеждността. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Каквото и сайтовете, които прочетох, че каза, че може да преинсталирате XP, без да губи програми, очевидно не са имали идея. При инсталиране на програми, не само си неща в папката, която получава програми, инсталирани. Терес много промени на системния регистър, нови обл ключовете др Просто го направи още от самото начало и преформатиране на диск с един голям дял.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PC приучавам Обувка, когато на твърдия диск е включен В. Дънната платка или твърдия диск Проблем? | nightstar | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 9-ти ноември 2009 10:30 |
| Инсталиране на Windows и разделителни 500Gb SEAGATE твърдия диск | kristijan | Windows операционни системи | 1 | 9 юни 2009 04:02 |
| Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. | XPC465 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 3 Март 2009 06:46 |
| Разделяне на твърдия диск | redden137 | Общи Софтуер Чат | 13 | 28 Дек 2008 11:57 |
| Разделяне на твърдия диск | jaycrooks | Дискове & сменяемите носители | 3 | 22 Jan 2008 19:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |