![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nainstaloval jsem můj nový pevný disk a je rozdělen do 4 základních segmentů pomocí windows disk manager. Dal jsem v prvním segmentu 12GB pro provoz přeinstalovat windows xp (i bude používat svůj starý pevný disk jako druhý po oknech se rozběhne v pořádku na nové HD). Teď jsem si přečetl na internetu, že windows XP by měla mít až 25GB jako jeho provozní část. Jeho 750gb disk, takže mám dost prostoru, ale teď mám rozdělený se obává, že im 12GB nestačí. a) bych to rozdělení a učinit z něj větší (žádná data na pevném disku dosud) b) nebo 12 GB je více než v pořádku? Pokud bych měl dělat to větší to bude fungovat sloučit první dvě příčky a pak budu moci vytvořit nový? Nebo můžete pouze vytvořit nové oddíly na volném prostoru? I dont opravdu chcete koupit Partition Magic jako převýšení Vidím sebe dělá to zase na chvíli, takže okna to je! Díky tomu, že někdo může pomoci Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Proč potřebujete 4 oddíly?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, stejně jako Dave řekl, proč potřebujete 4? a pokud jde o vaši otázku, řekl bych, aby oddíl větší bych asi říci, 30 - 40 gigabajty, jak máte dostatek prostoru, můžete také mít dost místa pro OS.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jednoho oddílu, je sakra hodně jednodušší, věřte mi. Pokud musíte ji rozdělit na údaje a OS, XP, aby jedna o 150gigabajt Nebo můžeš použít svůj starý pevný disk pro OS, a udržet ji zcela oddělené.
|
| |||
| |||
| Četl jsem několik webů, které říká rozdělení disku může pro snazší disk defrag (kvůli menší velikosti) a snadnější re-instalace xp, jak jen budete potřebovat přeinstalovat OS ne všechny programy. Hmm ... teď já dont vŘdŘt. Ive dělá teď tak, myslím jeho příliš pozdě. Jediná věc, starost im asi má z os oddíl příliš malý! Možná někdy si můžete přečíst příliš web info! haha! Teď mám jednu oblast pro OS, jeden pro střih videa, jeden pro programové soubory a jeden pro všechny ostatní (hudba a fotografie). Myslím, že když i dont se do toho takhle budu muset začít znovu! (prosím, Bože, já doufám, že ne !!!!) Díky za odpovědi |
|
| |||
| |||
| Ne, pokud si plnou XP nainstalovat všechny programy, které je třeba udělat taky, jiný oddíl, nebo ne. Defraging je něco provést jednou za uherský rok, a chvíli trvá, bez ohledu na velikost oddílu máte, tak je obvykle něco zbývá přes noc stejně. Rovněž velmi vzácně se oddíly zkazit, 99,9% času pokazí pevný disk, je mechanické a celá cesta je ovlivněna, ne s jednotlivými oddíly. Jednoho oddílu, je mnohem snazší správu a opravdu nezáleží na výkonu a spolehlivosti. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Ať už budete číst stránky, které řekl, můžete přeinstalovat XP, aniž by ztratili programy zřejmě neměl ponětí. Při instalaci programů, a to nejen jeho výroky v programech složku, která se instaluje. There spoustu změn v registru, nový reg. klíče atd. Prostě to udělej hned od začátku a přeformátovat disk s jedné veliké.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC zvyklý Zavádecí kdy Pevný disk je připojen In. Základní deska nebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Instalace Windows a dělení 500Gb Seagate pevný disk | Kristijan | Operační systémy Windows | 1 | 9. červen 2009 04:02 |
| Přenos dat z interní pevný disk do externího pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. března 2009 06:46 |
| Rozdelení disku | redden137 | Obecné Software Chat | 13 | 28. prosince 2008 11:57 |
| Rozdělení pevného disku | jaycrooks | Drives & Removable Media | 3 | 22. ledna 2008 19:00 |
| Thread Nástroje | |
| |