![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω εγκαταστήσει νέο σκληρό δίσκο μου και είναι χωρισμένο σε 4 κύρια τμήματα χρησιμοποιώντας το Windows διαχειριστή δίσκου. Έδωσα το πρώτο 12GB τμήμα στο οποίο να εκτελέσετε μια επανεγκατάσταση των Windows XP (θ θα χρησιμοποιήσει το παλιό σκληρό δίσκο μου ως δεύτερη φορά τα παράθυρα είναι έτοιμο και λειτουργεί καλά για το νέο HD). Τώρα έχω διαβάσει μόνο στο διαδίκτυο ότι τα Windows XP θα πρέπει να έχουν έως και 25GB ως τμήμα της λειτουργίας του. Του ένα δίσκο 750GB οπότε έχω την αφθονία του διαστήματος, αλλά τώρα έχω χωρισμένο το im ανησυχούν ότι 12GB δεν είναι αρκετό. α) πρέπει να την κατανομή και να το μεγαλύτερο (δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με σκληρό δίσκο ακόμα) β) ή 12GB είναι περισσότερο από καλά; Εάν εγώ θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη θα είναι το έργο να συγχωνεύσει τις δύο πρώτες κατατμήσεις και τότε θα είμαι σε θέση να δημιουργήσετε ένα νέο; Ή μπορεί να σας δημιουργεί μόνο νέες κατατμήσεις σε αδιάθετο χώρο; Ι dont πραγματικά θέλουν να αγοράσουν το Partition Magic, όπως επίκλιση Βλέπω τον εαυτό μου κάνει αυτό και πάλι για λίγο τα παράθυρα έτσι είναι! Χάρη σε κανέναν ότι μπορεί να βοηθήσει Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γιατί χρειάζεστε 4 διαμερίσματα;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, όπως και ο Dave είπε, γιατί χρειάζονται 4? και όσο για την ερώτησή σας, θα έλεγα να το διαμέρισμα μεγαλύτερο θα έλεγα ότι κατά πάσα πιθανότητα 30-40GB, όπως έχετε αρκετό χώρο, μπορεί να έχουν επίσης αρκετό χώρο για το λειτουργικό σύστημα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ένα διαμέρισμα είναι μια κόλαση πολύ πιο εύκολο, πιστέψτε με. Αν πρέπει να το διαχωρισμό των δεδομένων και OS, XP κάνουν μία για 150GB. Ή χρησιμοποιήστε τον παλιό σκληρό σας δίσκο για το λειτουργικό σύστημα, και να παραμένει εντελώς ξεχωριστή.
|
| |||
| |||
| Διάβασα μερικές περιοχές που είπε διαμέριση του σκληρού δίσκου μπορεί να συντελέσει στη διευκόλυνση της ανασυγκρότησης δίσκου (που οφείλεται σε μικρότερα μεγέθη) και ευκολότερη εκ νέου τις εγκαταστάσεις των xp που το μόνο που χρειάζεται να επανεγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα δεν είναι όλα τα προγράμματά σας. Χμμμ ... τώρα dont i know. Ive που γίνεται τώρα, ώστε υποθέτω πολύ αργά του. Το μόνο πράγμα im ανησυχούν σχετικά με αυτή που έκανε τη os τμήμα πολύ μικρός! Ίσως μερικές φορές μπορείτε να διαβάσετε πάρα πολύ info web! haha! Τώρα έχω ένα διαμέρισμα για το λειτουργικό σύστημα, ένα για την επεξεργασία βίντεο, ένα για τα αρχεία προγράμματος και ένα για όλα τα υπόλοιπα (μουσική και φωτογραφίες). Υποθέτω εάν i dont πάρουν το δρόμο τους όπως αυτό εγώ θα πρέπει να αρχίσει ξανά από την αρχή! (παρακαλώ Θεέ μου, δεν ελπίζω !!!!) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις |
|
| |||
| |||
| Όχι, αν το κάνετε μια πλήρη XP εγκαταστήσει όλα τα προγράμματα πρέπει να γίνουν, πολύ διαφορετικό διαμέρισμα ή μη. Defraging είναι κάτι που γίνεται μία φορά σε ένα μπλε φεγγάρι και παίρνει μια στιγμή ανεξάρτητα από το μέγεθος διαμερίσματος που έχετε, είναι τόσο συνήθως κάτι που άφησε να κάνουμε έτσι κι αλλιώς μια μέρα στην άλλη. Επίσης πολύ σπάνια κάνουν κατατμήσεις πάνε άσχημα, το 99,9% του χρόνου, ένα σκληρό δίσκο πάει καλά, είναι η μηχανική και ολόκληρη την κίνηση επηρεάζεται, δεν είναι μεμονωμένα διαμερίσματα. Ένα διαμέρισμα είναι πολύ ευκολότερη η διαχείριση και πραγματικά δεν κάνει καμία διαφορά στην απόδοση ή την αξιοπιστία. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Όποια και αν είναι τοποθεσίες που διαβάζουμε ότι είπε μπορείτε να το εγκαταστήσετε XP δεν χαλάρωμα προγράμματα προφανώς δεν είχε ιδέα. Όταν εγκαθιστάτε προγράμματα, δεν είναι μόνο του, το υλικό στο φάκελο προγράμματα που παίρνει εγκατεστημένο. Theres πολλές αλλαγές στο μητρώο, νέα reg κλειδιά κλπ. Ακριβώς το κάνετε από την αρχή και να διαμορφώσετε τη μονάδα δίσκου με μια μεγάλη κατάτμηση.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC Wont Boot Hard Drive όταν είναι συνδεδεμένο. Motherboard ή Hard Drive Πρόβλημα; | nightstar | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 9 Νοεμβρίου του 2009 10:30 |
| Εγκατάσταση των Windows και στεγανοποίηση 500Gb Seagate σκληρό δίσκο | kristijan | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 9 Ιουν 2009 04:02 |
| Μεταφορά δεδομένων από ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ να EXTERNAL Hard Drive Hard Drive. | XPC465 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 3η Μαρ 2009 06:46 |
| Διαμέριση σκληρού δίσκου | redden137 | Γενικά Λογισμικό Chat | 13 | 28 Δεκ. 2008 11:57 |
| Διαχωρισμός των Hard Drive | jaycrooks | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 22 Ιαν 2008 19:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |