μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Διαμέριση νέο σκληρό δίσκο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9 Αυγούστου, 2008, 05:34
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Διαμέριση νέο σκληρό δίσκο

Έχω εγκαταστήσει νέο σκληρό δίσκο μου και είναι χωρισμένο σε 4 κύρια τμήματα χρησιμοποιώντας το Windows διαχειριστή δίσκου. Έδωσα το πρώτο 12GB τμήμα στο οποίο να εκτελέσετε μια επανεγκατάσταση των Windows XP (θ θα χρησιμοποιήσει το παλιό σκληρό δίσκο μου ως δεύτερη φορά τα παράθυρα είναι έτοιμο και λειτουργεί καλά για το νέο HD). Τώρα έχω διαβάσει μόνο στο διαδίκτυο ότι τα Windows XP θα πρέπει να έχουν έως και 25GB ως τμήμα της λειτουργίας του.
Του ένα δίσκο 750GB οπότε έχω την αφθονία του διαστήματος, αλλά τώρα έχω χωρισμένο το im ανησυχούν ότι 12GB δεν είναι αρκετό.

α) πρέπει να την κατανομή και να το μεγαλύτερο (δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με σκληρό δίσκο ακόμα)
β) ή 12GB είναι περισσότερο από καλά;

Εάν εγώ θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη θα είναι το έργο να συγχωνεύσει τις δύο πρώτες κατατμήσεις και τότε θα είμαι σε θέση να δημιουργήσετε ένα νέο; Ή μπορεί να σας δημιουργεί μόνο νέες κατατμήσεις σε αδιάθετο χώρο;
Ι dont πραγματικά θέλουν να αγοράσουν το Partition Magic, όπως επίκλιση Βλέπω τον εαυτό μου κάνει αυτό και πάλι για λίγο τα παράθυρα έτσι είναι!
Χάρη σε κανέναν ότι μπορεί να βοηθήσει

Dave
Old 9 Αυγούστου, 2008, 07:04
Διαχειριστής Ομάδα

Γιατί χρειάζεστε 4 διαμερίσματα;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9 Αυγούστου, 2008, 13:46
Ομάδα Δωρητών

Yea, όπως και ο Dave είπε, γιατί χρειάζονται 4? και όσο για την ερώτησή σας, θα έλεγα να το διαμέρισμα μεγαλύτερο θα έλεγα ότι κατά πάσα πιθανότητα 30-40GB, όπως έχετε αρκετό χώρο, μπορεί να έχουν επίσης αρκετό χώρο για το λειτουργικό σύστημα.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 10 Αυγούστου 2008, 14:49
Συντονιστής Ομάδας

Ένα διαμέρισμα είναι μια κόλαση πολύ πιο εύκολο, πιστέψτε με.

Αν πρέπει να το διαχωρισμό των δεδομένων και OS, XP κάνουν μία για 150GB.

Ή χρησιμοποιήστε τον παλιό σκληρό σας δίσκο για το λειτουργικό σύστημα, και να παραμένει εντελώς ξεχωριστή.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 11 Αύγ 2008, 01:55
Νέο Μέλος Ομάδα

Διάβασα μερικές περιοχές που είπε διαμέριση του σκληρού δίσκου μπορεί να συντελέσει στη διευκόλυνση της ανασυγκρότησης δίσκου (που οφείλεται σε μικρότερα μεγέθη) και ευκολότερη εκ νέου τις εγκαταστάσεις των xp που το μόνο που χρειάζεται να επανεγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα δεν είναι όλα τα προγράμματά σας. Χμμμ ... τώρα dont i know. Ive που γίνεται τώρα, ώστε υποθέτω πολύ αργά του. Το μόνο πράγμα im ανησυχούν σχετικά με αυτή που έκανε τη os τμήμα πολύ μικρός! Ίσως μερικές φορές μπορείτε να διαβάσετε πάρα πολύ info web! haha! Τώρα έχω ένα διαμέρισμα για το λειτουργικό σύστημα, ένα για την επεξεργασία βίντεο, ένα για τα αρχεία προγράμματος και ένα για όλα τα υπόλοιπα (μουσική και φωτογραφίες). Υποθέτω εάν i dont πάρουν το δρόμο τους όπως αυτό εγώ θα πρέπει να αρχίσει ξανά από την αρχή! (παρακαλώ Θεέ μου, δεν ελπίζω !!!!)
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Old 11 Αύγ 2008, 02:19
Διαχειριστής Ομάδα

Όχι, αν το κάνετε μια πλήρη XP εγκαταστήσει όλα τα προγράμματα πρέπει να γίνουν, πολύ διαφορετικό διαμέρισμα ή μη.

Defraging είναι κάτι που γίνεται μία φορά σε ένα μπλε φεγγάρι και παίρνει μια στιγμή ανεξάρτητα από το μέγεθος διαμερίσματος που έχετε, είναι τόσο συνήθως κάτι που άφησε να κάνουμε έτσι κι αλλιώς μια μέρα στην άλλη.

Επίσης πολύ σπάνια κάνουν κατατμήσεις πάνε άσχημα, το 99,9% του χρόνου, ένα σκληρό δίσκο πάει καλά, είναι η μηχανική και ολόκληρη την κίνηση επηρεάζεται, δεν είναι μεμονωμένα διαμερίσματα.

Ένα διαμέρισμα είναι πολύ ευκολότερη η διαχείριση και πραγματικά δεν κάνει καμία διαφορά στην απόδοση ή την αξιοπιστία.
Old 11 Αύγ 2008, 02:51
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Όχι, αν το κάνετε μια πλήρη XP εγκαταστήσει όλα τα προγράμματα πρέπει να γίνουν, πολύ διαφορετικό διαμέρισμα ή μη.

Defraging είναι κάτι που γίνεται μία φορά σε ένα μπλε φεγγάρι και παίρνει μια στιγμή ανεξάρτητα από το μέγεθος διαμερίσματος που έχετε, είναι τόσο συνήθως κάτι που άφησε να κάνουμε έτσι κι αλλιώς μια μέρα στην άλλη.

Επίσης πολύ σπάνια κάνουν κατατμήσεις πάνε άσχημα, το 99,9% του χρόνου, ένα σκληρό δίσκο πάει καλά, είναι η μηχανική και ολόκληρη την κίνηση επηρεάζεται, δεν είναι μεμονωμένα διαμερίσματα.

Ένα διαμέρισμα είναι πολύ ευκολότερη η διαχείριση και πραγματικά δεν κάνει καμία διαφορά στην απόδοση ή την αξιοπιστία.
Τι είπε ο Dave είναι απολύτως αληθές.

Όποια και αν είναι τοποθεσίες που διαβάζουμε ότι είπε μπορείτε να το εγκαταστήσετε XP δεν χαλάρωμα προγράμματα προφανώς δεν είχε ιδέα. Όταν εγκαθιστάτε προγράμματα, δεν είναι μόνο του, το υλικό στο φάκελο προγράμματα που παίρνει εγκατεστημένο. Theres πολλές αλλαγές στο μητρώο, νέα reg κλειδιά κλπ.

Ακριβώς το κάνετε από την αρχή και να διαμορφώσετε τη μονάδα δίσκου με μια μεγάλη κατάτμηση.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
PC Wont Boot Hard Drive όταν είναι συνδεδεμένο. Motherboard ή Hard Drive Πρόβλημα; nightstar Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 4 9 Νοεμβρίου του 2009 10:30
Εγκατάσταση των Windows και στεγανοποίηση 500Gb Seagate σκληρό δίσκο kristijan Λειτουργικά συστήματα Windows 1 9 Ιουν 2009 04:02
Μεταφορά δεδομένων από ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ να EXTERNAL Hard Drive Hard Drive. XPC465 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 3η Μαρ 2009 06:46
Διαμέριση σκληρού δίσκου redden137 Γενικά Λογισμικό Chat 13 28 Δεκ. 2008 11:57
Διαχωρισμός των Hard Drive jaycrooks Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 3 22 Ιαν 2008 19:00
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.