kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Particionálás új merevlemezt

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 9, 2008, 05:34
Új tag Csoport

Default Particionálás új merevlemezt

Telepítettem az új merevlemezt, és azt megosztják a 4 elsődleges szegmenseket használ Windows lemez vezetője. Én adtam az első szelvény 12GB, amelyre fel lehet futtatni a Windows XP újratelepítése (i fogja használni a régi merevlemezt, hogy második alkalommal Windows van, és rendben működik az új HD). Most már csak olvas az interneten, hogy a Windows XP-ig kellett volna, mint 25gb működési szegmensben.
Its a 750GB drive így nekem van bőven hely, de most már felosztották az im 12GB aggódik amiatt, hogy nem elég.

a) pontja szerinti felosztását, és én teszi nagyobb (nincs adat a merevlemezen még)
b) vagy 12GB több ok?

Ha én teszik nagyobb valósul ez egyesíteni az első két partíciót, majd leszek képes létrehozni egy újat? Vagy tud csak új partíciót szabad területet?
I dont igazán akar vásárolni Partition Magic, mint én vidám magamat csinálás ez újra egy ideig tehát Windows van!
Köszönet mindenkinek, amely segíthet

Dave
Old Augusztus 9, 2008, 07:04
Administrator Group

Miért van szükség 4 partíció?

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Augusztus 9, 2008, 13:46
Donor Group

Igen, mint Dave azt mondta, miért kell 4? valamint az a kérdés, azt mondanám, hogy a partíció nagyobb, szeretném mondani, talán 30-40GB, mivel még elég hely, akkor is bőven van hely az operációs rendszer.

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Augusztus 10, 2008, 14:49
Moderátor Csoport

Egy partíció egy pokoli sokkal könnyebb, bízz bennem.

Ha meg kell, hogy megosztott az adatok és az operációs rendszer, hogy egy XP kb 150GB.

Vagy csak használja a régi merevlemezt az operációs rendszer, és tartsuk teljesen elkülönítve tartják.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Augusztus 11, 2008, 01:55
Új tag Csoport

Olvastam néhány telek particionálás mondta, hogy a merevlemezt is könnyebbé lemezt defrag (mivel kisebb méretű), és könnyebb újra telepített XP már csak újra kell telepíteni az operációs rendszert nem az összes programot. Hmm ... most én dont tud. Ive történik most tehát azt hiszem, hogy túl késő. Az egyetlen dolog, im aggódnak az, amelyik megtette az os rész túl kicsi! Talán néha el tudod olvasni túl sok web info! haha! Most van egy partíciót az operációs rendszer, egy a videoszerkesztő, az egyik a program files, egy pedig az összes többi (zene és fényképek). Azt hiszem, ha én dont kap a vele így fogom meg kell kezdeni elölről! (remélem, remélem hogy nem !!!!)
Köszönöm a válaszokat
Old Augusztus 11, 2008, 02:19
Administrator Group

Nem, ha egy teljes XP install minden programot meg kell tenni is, másik partícióra, vagy sem.

Defraging van valami megvalósítható, ha a kék hold, és azon egy ideig bármilyen méretű partíció van, így általában valami maradt meg egyik napról a másikra egyébként.

Szintén nagyon ritkán fordul elő, válaszfalak megromlik, 99,9%-a, amikor egy merevlemez hiba, hogy a mechanikus és az egész meghajtót érinti, nem az egyes partíciókat.

Egy partíció sokkal könnyebben kezelhető, és tényleg mindegy, hogy a teljesítmény és a megbízhatóság.
Old Augusztus 11, 2008, 02:51
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Nem, ha egy teljes XP install minden programot meg kell tenni is, másik partícióra, vagy sem.

Defraging van valami megvalósítható, ha a kék hold, és azon egy ideig bármilyen méretű partíció van, így általában valami maradt meg egyik napról a másikra egyébként.

Szintén nagyon ritkán fordul elő, válaszfalak megromlik, 99,9%-a, amikor egy merevlemez hiba, hogy a mechanikus és az egész meghajtót érinti, nem az egyes partíciókat.

Egy partíció sokkal könnyebben kezelhető, és tényleg mindegy, hogy a teljesítmény és a megbízhatóság.
Dave mit mondott teljesen igaz.

Bármit webhelyek olvastam, hogy mondtad, hogy lehet XP újratelepítése nélkül veszíti programok nyilvánvalóan fogalma sem volt róla. Amikor telepíti a programot, annak nem csak a dolog, a programok mappába lesz telepítve. Ott egy halom registry változásokat, az új reg kulcsokat, stb

Just do it a kezdetektől és formázza a meghajtót egy nagy partíciót.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.