![]() |
|
| |||
| |||
| אני התקנתי בכונן הקשיח החדש שלי אותו למחיצות 4 קטעי הראשי באמצעות Windows Manager הדיסק. נתתי 12GB קטע הראשונה בה כדי להפעיל מחדש את Windows XP (אני ישתמש הכונן הישן שלי קשה כמו פעם שנייה חלונות היא בסדר ולהפעלתו על HD חדש). עכשיו יש לי רק לקרוא באינטרנט כי Windows XP אמור להיות לך עד 25gb כמו קטע ההפעלה שלה. כונן 750GB שלו יש לי כל כך הרבה שטח, אבל עכשיו יש לי אותו למחיצות IM מודאג כי 12GB זה לא מספיק. ) אני צריך לחלק מחדש את זה ולעשות את זה גדול יותר (אין נתונים על הכונן הקשיח עדיין) ב) הוא 12GB או יותר בסדר? אם אני צריך לעשות את זה יותר גדול זה יצליח למזג שתי מחיצות ואז אני אהיה מסוגל ליצור אחד חדש? או שאתה רק יכול ליצור מחיצות חדשות על שטח לא מוקצה? אני לא ממש רוצה לקנות צביעות כמו Partition Magic אני רואה את עצמי עושה את זה שוב בעוד החלונות כך הוא! תודה לכל מי שיכול לעזור דייב |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| למה אתה צריך 4 מחיצות?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, כמו דייב אמר, למה אתה צריך 4? ובאשר לשאלה שלך, הייתי אומר לעשות מחיצה גדולה כנראה הייתי אומר 30-40GB, יש לך הרבה מרחב, אתה עלול גם יש הרבה מקום OS.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מחיצה אחת הוא הרבה מאוד יותר קל, תאמין לי. אם אתה חייב לפצל אותה מערכת הפעלה נתונים, לבצע אחד על 150GB XP. או פשוט להשתמש בכונן הקשיח הישן שלך עבור מערכת ההפעלה, ולשמור נפרד לחלוטין.
|
| |||
| |||
| קראתי כמה אתרים, אמר כי חלוקת הכונן הקשיח יכול לעשות עבור Defrag דיסק קל יותר (בשל בגדלים קטנים יותר) ו-Re קל יותר התקנות של XP כפי שאתה רק צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה שלך לא כל התוכניות. הממ ... Dont עכשיו אני יודע. Ive לעשות את זה עכשיו אז אני מניח שלו מאוחר מדי. IM הדבר היחיד הוא מודאג שעשה OS בסעיף קטן מדי! אולי לפעמים אתה יכול לקרוא יותר מדי מידע באינטרנט! haha! עכשיו יש לי מחיצה אחת עבור מערכת ההפעלה, עבור עריכת וידאו אחד, אחד עבור קבצי תוכניות אחת עבור כל השאר (מוסיקה ותמונות). אני מניח שאם Dont אני מסתדר עם זה ככה אני אצטרך להתחיל הכל מחדש! (בבקשה אלוהים, אני מקווה שלא !!!!) תודה על תגובות |
|
| |||
| |||
| לא, אם אתה להתקין XP מלא את כל התוכניות צריך לעשות גם מחיצה אחרת או לא. Defraging הוא עשה משהו פעם בירח כחול ולוקח זמן מה גודל המחיצה שיש לך, אז היא בדרך כלל משהו שנשאר לעשות בכל זאת בן לילה. לעתים נדירות מאוד גם לעשות מחיצות להתקלקל, 99.9% מהזמן משתבש כונן קשיח מכני הוא הכונן כולו מושפע, לא מחיצות נפרדות. מחיצה אחת הרבה יותר קל לנהל באמת לא משנה ביצועים או אמינות. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
מה אתה קורא את האתרים אמר כי תוכל להתקין מחדש XP ללא תוכניות להפסד ברור היה לי מושג. בעת התקנת תוכניות, לא רק את שלו בתיקייה תוכניות שמקבל מותקן. הרבה שינויים ברישום של Theres, מפתחות וכו 'רג חדש פשוט תעשה את זה מההתחלה ואת לאתחל כונן עם מחיצה אחת גדולה.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעת אתחול המחשב wont Hard Drive הוא פקוק ב. כונן קשיח או לוח האם הבעיה? | nightstar | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 9 נובמבר 2009 10:30 |
| התקנת Windows ו מחיצות 500Gb Seagate כונן קשיח | kristijan | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 9th יוני 2009 04:02 |
| העברת נתונים מ פנימית קשה לנסוע כונן קשיח חיצוני. | XPC465 | כוננים & נשלפת | 1 | 3rd מרץ 2009 06:46 |
| מחיצות בכונן הקשיח | redden137 | כללי תוכנות צ 'אט | 13 | -28 דצמבר 2008 11:57 |
| מחיצות של כונן קשיח | jaycrooks | כוננים & נשלפת | 3 | 22 ינואר 2008 19:00 |
| שרשרת כלים | |
| |