mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Žymėjimo naują kietąjį diską

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 9, 2008, 05:34
Naujas Narys

Default Žymėjimo naują kietąjį diską

Įdiegiau savo naują kietąjį diską ir padalijo ją į 4 pirminis segmentus, naudojančius "Windows disko vadovas. Aš davė pirmojo segmento 12GB, dėl kurių paleisti iš naujo Windows XP (aš naudoti savo senąjį kietąjį diską kaip antrą kartą Windows yra ir veikia gerai apie naujus HD). Dabar aš tiesiog skaityti internete, kad "Windows XP" turėtų būti iki 25GB, kaip savo veiklos segmente.
Jo 750GB diską taip turiu daug vietos, bet dabar turiu atskirti ji jiems neramu, kad 12GB Neužtenka.

) reikia pasiskirstymas ją ir didesni (ne ant disko duomenų dar nėra)
b) ar yra 12GB daugiau negu ok?

Jei turėčiau didesnę tai bus sujungti pirmuosius du skirsnius ir tada man bus leista sukurti naują? Arba galite tik sukurti naujus skirsnius dėl nepaskirtos erdvėje?
I dont really wanna buy Partition Magic kaip i cant see sau tai padaryti dar kartą, o taip langus ji!
Ačiū visiems, kurie gali padėti

Dave
Old Rugpjūtis 9, 2008, 07:04
Administrator Grupė

Kodėl Jums reikia 4 skirsnius?

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Rugpjūtis 9, 2008, 13:46
Donorų grupės

Taip, kaip Dave'as sako, kodėl jums reikia 4? ir kaip į Jūsų klausimą, norėčiau pasakyti, kad disko didesnių aš tikriausiai sako 30-40GB, nes turite daug vietos, galima taip pat turi daug galimybių OS.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Rugpjūtis 10, 2008, 14:49
Moderatorius Grupė

Vienas pertvarų yra daug lengviau pragarą, pasitikėk manimi.

Jei reikia padalinti ją duomenis ir OS, kad XP apie vieną 150GB.

Arba tiesiog naudoti senąjį kietąjį diską operacinės sistemos, ir nuolat jį visiškai atskiri.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Rugpjūtis 11, 2008, 01:55
Naujas Narys

Aš perskaičiau keletą vietų, kad minėtas padalijimas kietąjį diską galima lengviau disko defrag (dėl mažesnių dydžių) ir lengviau iš naujo diegiant XP kaip tik reikia iš naujo įdiegti OS ne visas savo programas. Hmm ... dabar i dont know. Ive, Done dabar taip manau jos per vėlai. Vienintelis dalykas, jiems nerimauti yra padaręs OS skirsnis per mažas! Patikrinkite kartais galite skaityti per daug internete info! HaHa! Dabar aš vienas skyrius skirtas OS, vieną vaizdo redagavimą, vienas Program Files ir vienas už visus poilsis (muzikos ir nuotraukų). Manau, jei i dont get dėl su juo, kaip tai aš turiu pradėti viską iš naujo! (prašome Dievo, tikiuosi, ne !!!!)
Ačiū už atsakymus
Old Rugpjūtis 11, 2008, 02:19
Administrator Grupė

Nope, jei jūs visiškai XP įdiegti visas programas, turi būti padaryta per daug, kitą skyrių, ar ne.

Defraging yra kažkas daroma vieną kartą Blue Moon ir mano, o bet kokio dydžio pasiskirstymo Jums, todėl paprastai yra kažkas liko padaryti nakties vistiek.

Taip pat labai retai pertvaros dusti, 99,9% laiko standžiajame diske nieko blogo jis yra mechaninis ir visa pavara yra paveikti, ne atskirus skirsnius.

Vienas pertvarų yra daug lengviau valdyti ir tikrai nėra skirtumo, veikimo ar patikimumo.
Old Rugpjūtis 11, 2008, 02:51
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Nope, jei jūs visiškai XP įdiegti visas programas, turi būti padaryta per daug, kitą skyrių, ar ne.

Defraging yra kažkas daroma vieną kartą Blue Moon ir mano, o bet kokio dydžio pasiskirstymo Jums, todėl paprastai yra kažkas liko padaryti nakties vistiek.

Taip pat labai retai pertvaros dusti, 99,9% laiko standžiajame diske nieko blogo jis yra mechaninis ir visa pavara yra paveikti, ne atskirus skirsnius.

Vienas pertvarų yra daug lengviau valdyti ir tikrai nėra skirtumo, veikimo ar patikimumo.
Kas sako Dave yra absoliučiai teisinga.

Nepriklausomai svetainėse, skaityti, kad pasakė galima įdiegti XP neprarandant programos akivaizdžiai neturėjo idėja. Diegiant programas, jos ne tik į programos katalogą, kad jis pasireiškia įrengti stuff. Theres partijų registro keitimus, naujas reg raktus ir tt

Just do it nuo pat pradžios ir performatuoti diską su viena didele pertvara.

Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.