![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Įdiegiau savo naują kietąjį diską ir padalijo ją į 4 pirminis segmentus, naudojančius "Windows disko vadovas. Aš davė pirmojo segmento 12GB, dėl kurių paleisti iš naujo Windows XP (aš naudoti savo senąjį kietąjį diską kaip antrą kartą Windows yra ir veikia gerai apie naujus HD). Dabar aš tiesiog skaityti internete, kad "Windows XP" turėtų būti iki 25GB, kaip savo veiklos segmente. Jo 750GB diską taip turiu daug vietos, bet dabar turiu atskirti ji jiems neramu, kad 12GB Neužtenka. ) reikia pasiskirstymas ją ir didesni (ne ant disko duomenų dar nėra) b) ar yra 12GB daugiau negu ok? Jei turėčiau didesnę tai bus sujungti pirmuosius du skirsnius ir tada man bus leista sukurti naują? Arba galite tik sukurti naujus skirsnius dėl nepaskirtos erdvėje? I dont really wanna buy Partition Magic kaip i cant see sau tai padaryti dar kartą, o taip langus ji! Ačiū visiems, kurie gali padėti Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kodėl Jums reikia 4 skirsnius?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, kaip Dave'as sako, kodėl jums reikia 4? ir kaip į Jūsų klausimą, norėčiau pasakyti, kad disko didesnių aš tikriausiai sako 30-40GB, nes turite daug vietos, galima taip pat turi daug galimybių OS.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vienas pertvarų yra daug lengviau pragarą, pasitikėk manimi. Jei reikia padalinti ją duomenis ir OS, kad XP apie vieną 150GB. Arba tiesiog naudoti senąjį kietąjį diską operacinės sistemos, ir nuolat jį visiškai atskiri.
|
| |||
| |||
| Aš perskaičiau keletą vietų, kad minėtas padalijimas kietąjį diską galima lengviau disko defrag (dėl mažesnių dydžių) ir lengviau iš naujo diegiant XP kaip tik reikia iš naujo įdiegti OS ne visas savo programas. Hmm ... dabar i dont know. Ive, Done dabar taip manau jos per vėlai. Vienintelis dalykas, jiems nerimauti yra padaręs OS skirsnis per mažas! Patikrinkite kartais galite skaityti per daug internete info! HaHa! Dabar aš vienas skyrius skirtas OS, vieną vaizdo redagavimą, vienas Program Files ir vienas už visus poilsis (muzikos ir nuotraukų). Manau, jei i dont get dėl su juo, kaip tai aš turiu pradėti viską iš naujo! (prašome Dievo, tikiuosi, ne !!!!) Ačiū už atsakymus |
|
| |||
| |||
| Nope, jei jūs visiškai XP įdiegti visas programas, turi būti padaryta per daug, kitą skyrių, ar ne. Defraging yra kažkas daroma vieną kartą Blue Moon ir mano, o bet kokio dydžio pasiskirstymo Jums, todėl paprastai yra kažkas liko padaryti nakties vistiek. Taip pat labai retai pertvaros dusti, 99,9% laiko standžiajame diske nieko blogo jis yra mechaninis ir visa pavara yra paveikti, ne atskirus skirsnius. Vienas pertvarų yra daug lengviau valdyti ir tikrai nėra skirtumo, veikimo ar patikimumo. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Nepriklausomai svetainėse, skaityti, kad pasakė galima įdiegti XP neprarandant programos akivaizdžiai neturėjo idėja. Diegiant programas, jos ne tik į programos katalogą, kad jis pasireiškia įrengti stuff. Theres partijų registro keitimus, naujas reg raktus ir tt Just do it nuo pat pradžios ir performatuoti diską su viena didele pertvara.
__________________ serverguy |