![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir uzstādītas savu jauno cieto disku un nodalīt to 4 pamata segmentos, izmantojot Windows disku menedžeri. Es devu pirmā segmenta 12GB, uz kuras darbināt pārinstalēta Windows XP (es izmantot savu veco cieto disku kā otro, kad logi ir izveidota un darbojas labi, uz jauno HD). Tagad man ir tikai lasīt internetā, ka Windows XP vajadzētu būt līdz 25gb par tā darbības segmentā. Tā 750GB diska tāpēc man ir daudz vietas, bet tagad man ir sadalīts tā im bažas, ka 12GB ir par maz. ) man pārdalīšanu un padarīs lielāku (bez uz cietā diska datu nav) b) vai ir 12GB vairāk nekā ok? Ja es būtu jānodrošina lielāks būs to darbu apvienot pirmie divi nodalījumi un tad es varētu izveidot jaunu? Vai jūs varat izveidot tikai jaunu nodalījumi nepiešķirto vietas? I dont tiešām gribu nopirkt Partition Magic, kā nevaru redzēt sevi to izdarīt vēlreiz, bet tik logiem tas ir! Paldies ikvienam, kas var palīdzēt Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāpēc jums ir nepieciešams 4 starpsienas?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, piemēram, Deivs teica, kāpēc jums vajag 4? un kā par jūsu jautājumu, es teiktu, lai partition lielāku es droši teikt 30-40GB, kā jums ir pietiekami daudz vietas, iespējams, arī ir daudz vietas OS.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Viens nodalījums ir elle ir daudz vieglāk, ticiet man. Ja jums ir sadalīt to datu un OS, lai XP viens par 150GB. Vai vienkārši izmanto savu veco cieto disku OS, un saglabāt to pilnībā nodalītas.
|
| |||
| |||
| Es izlasīju dažas vietas, kas teica, sadalīšanās cieto disku var padarīt vieglāku diska defrag (sakarā ar mazāku izmēru) un vieglāk atkārtoti iekārtas xp, jo Jums tikai nepieciešams pārinstalēt OS ne visas programmas. Hmm ... tagad i dont know. IVE darīt tagad, tāpēc es domāju, tā ir pārāk vēlu. Vienīgais, im uztrauc ir, kas iesniegusi os sadaļā pārāk maza! Varbūt dažreiz jūs varat izlasīt daudz web info! haha! Tagad man ir viens nodalījums OS, vienu video rediģēšanai, vienu programmu failus un viens par visiem pārējiem (mūzika un fotogrāfijas). Es domāju, ja i dont galā ar to kā tas man būs jāsāk visas atkal! (lūdzu, Dievs, es ceru, ka nav !!!!) Paldies par atbildēm |
|
| |||
| |||
| Nē, ja jums pilnu XP instalēt visu programmu, ir jāveic arī dažādu nodalījumu vai ne. Defraging ir kaut kas jādara reizi zila mēness un ņem kamēr jebkura lieluma sadalījuma jums, tāpēc parasti ir kaut kas vēl jādara nakti anyway. Ļoti reti starpsienas iet slikti, 99,9% no laika cieto disku, kas ir nepareizi tas ir mehāniskās un viss disks ir cietusi, bet nevis ar atsevišķiem nodalījumiem. Viens nodalījums ir daudz vieglāk pārvaldīt un patiešām neparedz atšķirību veiktspēju vai uzticamību. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Neatkarīgi no vietas izlasīt, ka teica varat pārinstalēt XP, nezaudējot programmas, protams, nebija ne jausmas. Ja instalējat programmas, tā nav tikai sabāzt programmas mapē, izpaužas uzstādīta. Theres partiju reģistra izmaiņas, jaunu raj atslēgas utt Just do it jau no sākuma un pārformatēt vadīt ar vienu lielu nodalījumu.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |