mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Partiţionări nou hard-disk

Reply

Thread Tools
Old 9 august 2008, 05:34
Noile state Group

Am instalat noul meu disc tare şi a împărţit-o în 4 segmente primare Utilizarea Windows manager de disc. I-am dat 12GB primul segment pe care să ruleze un reinstalat Windows XP (i va folosi vechiul meu disc tare ca un al doilea, o dată Windows se în sus şi rulează bine pe HD noi). Acum, eu am citit doar pe internet care Windows XP ar trebui să aibă până la 25GB ca segmentul sale de funcţionare.
Eforturilor sale de o 750GB aşa că am o multime de spatiu, dar acum i-au împărţit o im 12GB îngrijorat de faptul că nu este de ajuns.

a) ar trebui să i se repartiţionaţi şi al face mai mare (nu există date pe hard disc încă)
b) sau este de 12GB mai mult decât ok?

Dacă eu ar trebui să facă mai mare va funcţiona la spre merge primele două partiţii şi apoi voi fi capabil de a crea un nou unul? Sau poate ai doar crea partiţii nou pe spaţiu nealocat?
I dont nevoie cu adevărat să cumpere Partition Magic ca i cant vad si eu fac asta din nou, pentru un timp atât de ferestre este!
Vă mulţumim pentru oricine care poate ajuta la

Dave
Old 9 august 2008, 07:04
Administrator Group

De ce aveţi nevoie de 4 partiţii?

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 9 august 2008, 13:46
Grupul de donator

Da, la fel ca Dave a spus, de ce nu ai nevoie de 4? şi ca pentru întrebarea dvs., aş spune că face partiţie mai mare aş spune că, probabil, 30-40GB, aşa cum aţi spatiu suficient, se poate de bine ca avea destul loc pentru sistemul de operare.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 10 august 2008, 14:49
Moderator Group

O partiţie este o dracu 'de mult mai uşor, ai încredere în mine.

Dacă trebuie să split-o pentru date şi sistem de operare, asiguraţi-un XP cu privire la 150GB.

Sau chiar folos drive-ul dvs. vechi greu pentru OS, şi păstraţi-l complet separate.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 11 august 2008, 01:55
Noile state Group

Am citit câteva site-uri care a spus de partiţionare hard disk poate face pentru defrag disc mai uşor (datorită dimensiuni mai mici), mai uşor şi re-instalare de XP ca trebuie doar să reinstalaţi OS nu toate programele dumneavoastră. Hmm ... acum i dont know. Ive făcut-o acum so I oaspete său prea tarziu. IM doar lucru este îngrijorat de ce a făcut secţiunea os prea mic! Poate că, uneori, puteţi citi informaţii de web prea mult! haha! Acum am o partiţie pentru sistem de operare, unul pentru editare video, unul pentru fişiere de program şi unul pentru tot restul (muzică şi fotografii). Cred că în cazul în care i dont mergem mai departe cu ea ca asta voi avea de a începe peste tot din nou! (va rugam lui Dumnezeu, Sper ca nu !!!!)
Vă mulţumim pentru răspunsurile
Old 11 august 2008, 02:19
Administrator Group

Nu, dacă aţi face un XP plin a instala toate programele trebuie să fie făcut de asemenea, partiţii diferite sau nu.

Defraging este ceva face o dată într-o lună albastru şi durează un timp, orice partiţie dimensiunea pe care o au, deci este în mod normal ceva de la stânga la a face peste noapte oricum.

De asemenea, foarte rar fac partiţii merg rău, 99,9% din timp un hard-disk nu merge bine, este mecanice şi unitatea de ansamblu este afectată, partiţiile nu individuale.

O partiţie este mult mai uşor de a gestiona şi într-adevăr nu face nici o diferenţă în performanţa sau fiabilitatea.
Old 11 august 2008, 02:51
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Dave Hybrid View Post
Nu, dacă aţi face un XP plin a instala toate programele trebuie să fie făcut de asemenea, partiţii diferite sau nu.

Defraging este ceva face o dată într-o lună albastru şi durează un timp, orice partiţie dimensiunea pe care o au, deci este în mod normal ceva de la stânga la a face peste noapte oricum.

De asemenea, foarte rar fac partiţii merg rău, 99,9% din timp un hard-disk nu merge bine, este mecanice şi unitatea de ansamblu este afectată, partiţiile nu individuale.

O partiţie este mult mai uşor de a gestiona şi într-adevăr nu face nici o diferenţă în performanţa sau fiabilitatea.
Ceea ce a spus Dave este absolut adevărat.

Oricare ar fi site-uri ai citit că spus puteţi reinstala XP, fără a pierde programele în mod evident, nu a avut nici o idee. Atunci când instalaţi programe, nu numai chestii în programele folderul pe care este instalat. Theres o mulţime de schimbări de registru, noi chei reg etc

Fă-o chiar de la început şi reformat unitate cu o partiţie mare.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.