![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am instalat noul meu disc tare şi a împărţit-o în 4 segmente primare Utilizarea Windows manager de disc. I-am dat 12GB primul segment pe care să ruleze un reinstalat Windows XP (i va folosi vechiul meu disc tare ca un al doilea, o dată Windows se în sus şi rulează bine pe HD noi). Acum, eu am citit doar pe internet care Windows XP ar trebui să aibă până la 25GB ca segmentul sale de funcţionare. Eforturilor sale de o 750GB aşa că am o multime de spatiu, dar acum i-au împărţit o im 12GB îngrijorat de faptul că nu este de ajuns. a) ar trebui să i se repartiţionaţi şi al face mai mare (nu există date pe hard disc încă) b) sau este de 12GB mai mult decât ok? Dacă eu ar trebui să facă mai mare va funcţiona la spre merge primele două partiţii şi apoi voi fi capabil de a crea un nou unul? Sau poate ai doar crea partiţii nou pe spaţiu nealocat? I dont nevoie cu adevărat să cumpere Partition Magic ca i cant vad si eu fac asta din nou, pentru un timp atât de ferestre este! Vă mulţumim pentru oricine care poate ajuta la Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De ce aveţi nevoie de 4 partiţii?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, la fel ca Dave a spus, de ce nu ai nevoie de 4? şi ca pentru întrebarea dvs., aş spune că face partiţie mai mare aş spune că, probabil, 30-40GB, aşa cum aţi spatiu suficient, se poate de bine ca avea destul loc pentru sistemul de operare.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| O partiţie este o dracu 'de mult mai uşor, ai încredere în mine. Dacă trebuie să split-o pentru date şi sistem de operare, asiguraţi-un XP cu privire la 150GB. Sau chiar folos drive-ul dvs. vechi greu pentru OS, şi păstraţi-l complet separate.
|
| |||
| |||
| Am citit câteva site-uri care a spus de partiţionare hard disk poate face pentru defrag disc mai uşor (datorită dimensiuni mai mici), mai uşor şi re-instalare de XP ca trebuie doar să reinstalaţi OS nu toate programele dumneavoastră. Hmm ... acum i dont know. Ive făcut-o acum so I oaspete său prea tarziu. IM doar lucru este îngrijorat de ce a făcut secţiunea os prea mic! Poate că, uneori, puteţi citi informaţii de web prea mult! haha! Acum am o partiţie pentru sistem de operare, unul pentru editare video, unul pentru fişiere de program şi unul pentru tot restul (muzică şi fotografii). Cred că în cazul în care i dont mergem mai departe cu ea ca asta voi avea de a începe peste tot din nou! (va rugam lui Dumnezeu, Sper ca nu !!!!) Vă mulţumim pentru răspunsurile |
|
| |||
| |||
| Nu, dacă aţi face un XP plin a instala toate programele trebuie să fie făcut de asemenea, partiţii diferite sau nu. Defraging este ceva face o dată într-o lună albastru şi durează un timp, orice partiţie dimensiunea pe care o au, deci este în mod normal ceva de la stânga la a face peste noapte oricum. De asemenea, foarte rar fac partiţii merg rău, 99,9% din timp un hard-disk nu merge bine, este mecanice şi unitatea de ansamblu este afectată, partiţiile nu individuale. O partiţie este mult mai uşor de a gestiona şi într-adevăr nu face nici o diferenţă în performanţa sau fiabilitatea. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Oricare ar fi site-uri ai citit că spus puteţi reinstala XP, fără a pierde programele în mod evident, nu a avut nici o idee. Atunci când instalaţi programe, nu numai chestii în programele folderul pe care este instalat. Theres o mulţime de schimbări de registru, noi chei reg etc Fă-o chiar de la început şi reformat unitate cu o partiţie mare.
__________________ serverguy |