![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nainstaloval som môj nový pevný disk a je rozdelený do 4 základných segmentov pomocou windows disk manager. Dal som v prvom segmente 12GB pre prevádzku preinštalovať windows xp (aj bude používať svoj starý pevný disk ako druhý po oknách sa rozbehne v poriadku na nové HD). Teraz som si prečítal na internete, že windows XP by mala mať až 25GB ako jeho prevádzkovú časť. Jeho 750gb disk, takže mám dosť priestoru, ale teraz mám rozdelený sa obáva, že im 12GB nestačí. a) bych to rozdelenia a urobiť z neho väčší (žiadne dáta na pevnom disku zatiaľ) b) alebo 12 GB je viac ako v poriadku? Ak by som mal robiť to väčší to bude fungovať zlúčiť prvé dve priečky a potom budem môcť vytvoriť nový? Alebo môžete len vytvoriť nové oddiely na voľnom priestore? I dont naozaj chcete kúpiť Partition Magic ako prevýšenia Vidím seba robí to zase na chvíľu, takže okna to je! Vďaka tomu, že niekto môže pomôcť Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prečo potrebujete 4 oddiely?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, rovnako ako Dave povedal, prečo potrebujete 4? a pokiaľ ide o vašu otázku, povedal by som, aby oddiel väčšiu by som asi povedať, 30 - 40 gigabajty, ako máte dostatok priestoru, môžete tiež mať dosť miesta pre OS.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedného oddielu, je sakra veľa jednoduchšie, verte mi. Ak musíte ju rozdeliť na údaje a OS, XP, aby jedna o 150gigabajt Alebo môžeš použiť svoj starý pevný disk pre OS, a udržať ju úplne oddelené.
|
| |||
| |||
| Čítal som niekoľko lokalít, ktoré hovorí rozdelenie disku môže pre ľahšie disk defrag (kvôli menšej veľkosti) a ľahší re-inštalácia xp, ako len budete potrebovať preinštalovať OS nie všetky programy. Hmm ... teraz já dont vŘdŘt. Ive robí teraz tak, myslím jeho príliš neskoro. Jediná vec, starosť im asi má z os oddiel príliš malý! Možno niekedy si môžete prečítať príliš web info! haha! Teraz mám jednu oblasť pre OS, jeden pre strih videa, jeden pre programové súbory a jeden pre všetky ostatné (hudba a fotografie). Myslím, že keď aj dont sa do toho takhle budem musieť začať znova! (prosím, Bože, já dúfam, že nie !!!!) Vďaka za odpovede |
|
| |||
| |||
| Nie, ak si plnú XP nainštalovať všetky programy, ktoré je potrebné urobiť taky, iný oddiel, alebo nie. Defraging je niečo vykonať raz za uhorský rok, a chvíľu trvá, bez ohľadu na veľkosť oddielu máte, tak je zvyčajne niečo zostáva cez noc rovnako. Takisto veľmi zriedkavo sa oddiely pokaziť, 99,9% času pokazí pevný disk, je mechanické a celá cesta je ovplyvnená, nie s jednotlivými oddielmi. Jedného oddielu, je oveľa ľahšie riadenie a naozaj nezáleží na výkonu a spoľahlivosti. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Či už budete čítať stránky, ktoré povedal, môžete preinštalovať XP, bez toho by stratili programy zrejme nemal potuchy. Pri inštalácii programov, a to nielen jeho výroky v programoch zložku, ktorá sa inštaluje. There veľa zmien v registri, nový reg kľúče atď Jednoducho to urob hneď od začiatku a znova formátovať disk s jednej veliké.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PC zvyknutý Zavádzacia keď Pevný disk je pripojený In. Základná doska alebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Inštalácia Windows a delenie 500Gb Seagate pevný disk | Kristijan | Operačné systémy Windows | 1 | 9. jún 2009 04:02 |
| Prenos dát z interný pevný disk do externého pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. marca 2009 06:46 |
| Rozdelení disku | redden137 | Všeobecné Software Chat | 13 | 28. decembra 2008 11:57 |
| Rozdelenie pevného disku | jaycrooks | Drives & Removable Media | 3 | 22. januára 2008 19:00 |
| Thread Tools | |
| |