![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Инсталирао сам нови хард диск и подељена је у 4 основне сегменте помоћу диск менаџера прозора. Дао сам први сегмент 12гб на којој се приказују поново инсталирати Уиндоус КСП (ја ћу користити мој стари хард диск, као друго када је до прозора и ради ок на ХД). Сада имам само читати на интернету који Уиндоус КСП-треба да имају и до 25гб као оперативни сегменту. Његова 750ГБ диск па имам довољно простора, али сада имам подељена је за ћаскање забринути да 12гб није довољно. ) треба да га репартитион и чине га већим (али нема података на хард диску) б) или је 12гб висе него ОК? Да ли треба да буде већа ће се радити на обједињавање прве две партиције и онда ћу моћи да направим нови? Или можете само креирати нове партиције на недодељени простор? ЈА стварно донт оскудица за куповину Партитион Магиц као и цант види себе радим ово поново па прозоре, док је то! Хвала свима који могу да помогну Даве |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зашто вам треба 4 партиције?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, као што је Дејв рекао, зашто треба 4? као и за ваше питање, рекао бих да партицију већу вероватно бих рекао 30-40ГБ, јер имате довољно простора, као што сте можда и имати доста простора за оперативни систем.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Једна партиција је пакао много лакше, веруј ми. Ако морате да га поделити података и ОС, да један о КСП-150ГБ. Или једноставно користите свој стари хард диск за оперативни систем, и држите је потпуно одвојен.
|
| |||
| |||
| Прочитао сам неколико сајтова које је партиција хард диск може да ради лакше диск дефраг (због мање величине) и лакше поновно инсталације КСП јер је потребно само да поново инсталирате оперативни систем не све програме. Хмм ... сада ја донт знати. Лепи то ради сада тако мислим је касно. Једино ИМ забринут је што се ОС секцији премала! Можда понекад можете прочитати превише информација о интернет! хаха! Имам једну партицију за ОС, један за видео едитовање, један за програмске датотеке и један за све остало (музика и фотографије). Мислим, ако ја донт сести са њим овако ћу морати почети изнова! (молимо богу, надам се не !!!!) Хвала за одговоре |
|
| |||
| |||
| Нопе, ако не пуну КСП-инсталирате све програме мора да се уради превише, другу партицију или не. Дефрагинг је нешто урадити када у Блуе Моон и траје док год имате величине партиција, тако да се обично оставља нешто преко ноћи урадити ионако. Такође, веома ретко да партиције иду лоше, а 99,9% од времена хард диск наопако то је механички и цео диск је под утицајем, а не појединачне партиције. Једна партиција је много лакше да управља и заиста нема разлике у погледу перформанси или поузданости. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Без обзира на сајтовима читате да је можете поново инсталирати КСП без губитка програма очигледно није имао појма. Када инсталирате програме, не само своје ствари у програмима фолдер који добија инсталиран. Тхереса пуно промена регистра, нових рег тастера итд Само урадите то одмах од почетка и поново диск са једну велику партицију.
__________________ сервергуы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ПЦ навика Хард Дриве Боот кад је прикључени на струју. Матична плоча врстог диска или проблем? | нигхтстар | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 9. новембар 2009 10:30 |
| Инсталирање система Уиндоус и 500ГБ СЕАГАТЕ партиционирање диска диска | Кристијан | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 9. јуна 2009 04:02 |
| Пренос података са врстог диска на УНУТРАШЊЕ ВАУСКИ Хард Дриве. | КСПЦ465 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 3 март 2009 06:46 |
| Партиционирање диска диска | редден137 | Уопштено Софтуаре Цхат | 13 | 28 децембар 2008 11:57 |
| Партиционирање диска врстог диска | јаыцроокс | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 22 јануар 2008 19:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |