![]() |
|
| |||
| |||
| Ben yeni bir sabit sürücü yüklü ve 4 ana segmente Windows disk yöneticisi kullanarak bölümlenmiş. I (i gibi eski sabit disk kullanacak olan bir yeniden Windows XP çalıştırmak için ilk bölüm 12gb verdi ikinci kez pencereler tamam yeni HD) çalışan ve bu kadar. Şimdi i sadece internet üzerinde Windows XP için 25GB kadar olmalıdır okudum kendi işletim segment olarak. Its a 750GB disk öylesine i alan bol ama şimdi ben bu 12gb yeterli değildir endişeli im bölümlenmiş var. a) i bölümlerini yeniden etmeli ve daha büyük (sabit diskinizde henüz veri yapmak) b) veya 12GB ok daha fazla nedir? Eğer i daha büyük ve bunu ben yeni bir tane oluşturabilirsiniz olacak ilk iki bölümü birleştirmek için çalışacağız yapmak gerekir? Yoksa sadece ayrılmamış alan yeni bölüm oluşturabilirim? Gerçekten Partition Magic satın almak i cant olarak çok pencere olduğunu kendime tekrar bir süre için bu yaptığını görmek istemiyordum! Size yardımcı olabilecek herkese teşekkürler Dave |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neden 4 bölüm gerekiyor?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, Dave gibi, neden 4 ihtiyacım var dedi? gibi birçok alanı var ve soru olarak, ben bölüm Herhalde 30 söyleyebilirim-40GB büyük olun, siz de OS için oda bol olabilir söyleyebilirim.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir bölüm daha kolay bir cehennem, bana güven. Eğer veri ve işletim sistemi için bölünmüş gerekir 150GB XP biri hakkında olun. Ya da sadece OS için, eski sabit disk kullanımı ve tamamen ayrı tutmak.
|
| |||
| |||
| olarak sadece OS değil tüm programları yeniden yüklemeniz gerekir Ben sabit disk sürücü kolay dolandırmak için yapabilirsiniz bölümleme söyledi (daha küçük boyutlar) ve daha kolay yeniden nedeniyle xp kurulumları birkaç sitelerini okuyun. Hmm ... şimdi i dont know. Ive şimdi ben onun çok geç tahmin done it. Tek şey im endişeli çok küçük os bölümünde yapılan değişiklikler hakkında yaşıyor! Belki de bazen çok fazla web bilgi okuyabilirsiniz! haha! Şimdi işletim sistemi, bir video düzenleme, bir program dosyalarını ve bir için tüm geri kalan kısmı için (müzik ve fotoğraflar için) bir bölüm var. Eğer i dont Bu with it I like baştan başlamak gerekecek olsun sanırım! (i !!!!) hope inşallah Cevapların için teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Çok farklı bölüm veya yapılacak Hayır, eğer sen tam bir XP tüm programları yüklemeniz gerekmektedir. Defraging bir şeyi bir kez mavi ay yapılan ve bir süre alır Bunu kendi boyutu bölümü, bu nedenle normal bir gecede zaten yapacak bir şey kalmadı. Ayrıca çok nadir bölümleri, sabit sürücü yanlış ve tüm sürücü mekanik geçer zaman% 99.9 kötü, tek tek bölümleri etkilenir gitmiyorsun. Bir bölüm çok yönetmek ve kolay gerçekten performansı veya güvenilirliği için hiç farketmez. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Size açık hiçbir fikri yoktu programlar kaybetmeden XP'yi yeniden söyledi okumak ne olursa olsun siteleri. Ne zaman programları yüklemek, yüklü gets programlar klasöründe onun sadece stuff. Kayıt defteri değişiklikleri, yeni reg anahtar Theres sürü vb Sağ başlangıç ve yeniden sürücüden büyük bir bölümü ile yok.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |