![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я встановив свій новий жорсткий диск і розділити його на 4 первинних сегментів диска за допомогою Windows Manager. Я дав перший 12GB сегмент, на якому для запуску перевстановити Windows XP (я буду використовувати свій старий жорсткий диск як другий раз Windows запущений і працює добре на нових HD). Тепер я тільки що прочитав в Інтернеті, що Windows XP повинна містити до 25 Гб в якості операційного сегмента. Її 750GB диску, так у мене багато місця, але тепер я їм розділити його турбує, що 12GB недостатньо. а) я повинен переділ його і зробити більший (дані на жорсткому диску поки що) б) або 12GB більш ніж добре? Якщо я повинен зробити більший Чи буде вона працювати на злитті двох перших розділів і тоді я зможу створити новий? Або ви можете тільки створювати нові розділи на незайняте простір? I Dont дійсно хочете купити Partition Magic нахиляє як я бачу себе робити це знову на якийсь час такі вікна воно! Спасибі, що будь-хто може допомогти Дейв |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Навіщо вам потрібен 4 розділів?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, як Дейв сказав, навіщо він потрібен 4? А що стосується вашого питання, я сказав би зробити розділ більшого я б сказав 30-40GB, як ви вже багато простору, ви можете також мати достатньо місця для ОС.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Один розділ пекла набагато простіше, повірте мені. Якщо вам необхідно розділити його для передачі даних і операційної системи, XP зробити одне Про 150GB. Або просто використовувати ваш старий жорсткий диск для ОС, і тримати його повністю розділені.
|
| |||
| |||
| Я читав кілька сайтів, які сказав розділів на жорсткому диску можна зробити для полегшення дефрагментації диска (із-за меншого розміру) і легше повторно установки XP як вам потрібно лише перевстановити ОС не всі ваші програми. Хм ... Тепер я не знаю. Ive зробити це зараз я думаю, його занадто пізно. Тільки їм річ турбує це, зробивши ОС розділ дуже малий! Можливо, іноді Ви можете читати дуже багато Web Info! Ха-ха! А зараз я один розділ для операційної системи, одна для редагування відео, по одному для програмних файлів і один для всіх інших (музика і фото). Я думаю, якщо я не отримаю на це, як з цим мені доведеться починати все заново! (дай бог, я сподіваюся, НЕ !!!!) Дякуємо за відповіді |
|
| |||
| |||
| Ні, якщо у вас повна XP встановлювати всі програми повинні бути зроблено також інший розділ чи ні. Defraging щось зробити один раз на блакитний місяця і займає деякий час, незалежно від розміру розділу у вас, тому, як правило, щось залишилося зробити ночівлі в будь-якому випадку. Також дуже рідко розділи йти погано, 99,9% часу жорсткому диску йде неправильно це механічне і всього диска залежить, а не окремими розділами. Один розділ набагато простіше в управлінні і насправді байдуже, продуктивності або надійності. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Незалежно сайти, які ви читали, що сказав, що ви можете перевстановити XP без втрати програмах, очевидно, не знав. При установці програми, її не тільки речі в папці програми отримує встановлений. Theres багато змін у реєстрі, новий р-ключів і т.д. Просто зроби це з самого початку і відформатувати диск з одним великим розділом.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблема? | NightStar | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 9 листопада 2009 10:30 |
| Установка Windows та перегородки 500Gb Seagate жорстких дисків | Kristijan | Операційні системи Windows | 1 | 9 червня 2009 04:02 |
| Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. | XPC465 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 3 березня 2009 06:46 |
| Розмітка жорсткого диска | redden137 | General Software чат | 13 | 28 грудня 2008 11:57 |
| Розбиття жорсткого диска | jaycrooks | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 22 січня 2008 19:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |