по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

Парола Защита USB Flash Дискове

Reply

Нишка Инструменти
Old 23 юни 2009 г., 09:56
Член Група

Default Парола Защита USB Flash Дискове

Здравейте всички,

Добре, така че някои USB устройства идват със софтуер, който ви позволява да деление на устройството в 2 отделни дялове; защитен с парола и свободно достъпна.
Аз съм в момента търси нов флаш диск, който има тази функция. Аз не искам да отида, който не разполага с нея и след това използвайте proprietry софтуер, който копия всичко в един криптиран файл, ако изобщо е възможно.

Предложенията моля!

С уважение,
Old 23 юни 2009 г., 09:59
Номер на групата

Всички ВРЪХ флаш дискове направя.
Old 23 юни 2009 г., 11:01
Член Група

Благодаря ти, всички други марки?
Old 23 юни 2009 г., 12:18
Номер на групата

Аз не съм много сигурен, без да призовава на Google опит, а аз предполагам, вече сте го направили това.

Просто знам, че ВРЪХ направя, защото това е това, което аз и моето семейство употреба, различни модели и серии, те винаги имат едни и същи услуги.
Old 23 юни 2009 г., 12:55
Член Група

Ааа, аз просто намери какво Търся Мисля, една 16GB Дословното.

Изглежда, че по-малките капацитети (4GB и под) почти винаги идват със софтуер, но 8GB + рядко правя ...
Old 23 юни 2009 г., 16:26
Номер на групата

Мисля, че там е малка програма, която ще бъде безопасно своя призова заключване моя компютър, и това е програма, че когато включите в USB устройство то encrypts с произволен брой цифри и номера, в зависимост на това, което сте задали парола за достъп до. Това тогава само ще бъдат abled за да бъде открита от тази програма на всеки компютър с конкретната програма:)
така ми sujjestion направи сритам задника парола и шифровате частта с vunerable detials, а после да пусне програмата EXE. досието на accesable страна на този дял ще meen където някога отидеш какво все бр използвате вие винаги ще имате възможност за достъп до файловете ви безопасни и сигурни.
Old 24 юни 2009 г., 02:40
Член Група

Но това не е това, което аз искам, аз само това, което парола защитени дял, а не програма, пише в движение до 1 криптиран файл ... Аз бях чул, че този метод е по-вероятно да се провалят.

Освен това, USB стик може да се използва на всеки компютър навсякъде - не guaruntee, че ще бъде в състояние да инсталирате този софтуер.
Old 24 юни 2009 г., 02:41
Член Група

Но това не е това, което аз искам, аз само това, което парола защитени дял, а не програма, пише в движение до 1 криптиран файл ... Аз бях чул, че този метод е по-вероятно да се провалят.

Освен това, USB стик може да се използва на всеки компютър навсякъде - не guaruntee, че ще бъде в състояние да инсталирате този софтуер.

Както и да е, благодаря за вход, но аз мисля, че вече сте намерили подходящи устройство.
Old 24 юни 2009 г., 02:53
Номер на групата

Hmmm вярно разбирам какво казват, но софтуерът е 3mb голям и instals през 10 секунди allso нейните съвместими от Windows 98 на Евън на RLC на W7 толкова ефективен, но неговите основни средства. Но да разбирам това, което каза: Аз не представа къде да отида за USB устройство вече със софтуера на Айв никога не погледнах LOL.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Защитена с парола - Windows XP Забравена парола Том Общи Софтуер Чат 2 15 Авг 2009 10:58
Парола Retrieval мегабайта Windows операционни системи 7 7 октомври 2008 01:51
DVD дискове са признати като CD дискове? Axegrinder Дискове & сменяемите носители 5 19 Jan 2008 14:05
Explorer & флаш дискове Dfreak Дискове & сменяемите носители 1 24-ти септември 2007 16:11
Парола Проблем suzley Процесори, дънни платки & RAM 4 31 Юли 2007 12:34
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc